זה נראה לכם שפוי?

Ice1213

New member
את יודעת מה?

במחשבה שנייה אם תוכלי לבקש שייתנו לך רק משמרות בוקר (או לפחות רובן) זה יהיה מושלם...ובתקופת המרתון(שבועיים) קחי חופש או שתתחלי. בהצלחה :)

למה מושלם?

אני צריכה לקום ב6 וזה מאוד קשה לי, מסיימת ב14:50 מגיעה הביתה נטו ב3 וחצי בצהריים עד 4 אני אוכל, ומ4 עד 10 ללמוד? אני עייפה ומותשת אני רק רוצה לישון. חבל לי לאבד את העבודה, אבל זה יהיה ממש קשה לשלב ביחד חופש של שבועיים לא יתנו לי, כבר שאלתי. ולהתחלות זה יהיה יותר מדי שקוף שזה בגלל הפסיכו' כי האחראית שלי יודעת על התקופה הזאת, ואיפה אני אשיג אישור מחלה על שבועיים.. אם יש לך רעיונות ריאלים איך לגרום להם לפטר אותי בלי שאצטרך לשלם כנס 1400 זה יהה לי לעזר רב (איחורים יכול לגרום לפיטורין ללא תשלום כנס נראה לך? יש לנו נוהל שמי שמאחר פעם שניה הולך באותו יום הביתה)

Xenox

New member
אם לא לחוץ לך לעשות עכשיו את הפסיכו

אז את יכולה לדחות את הקורס שלך למועד יותר נוח ולהימנע ממחול שדים ואולי אף אכזבות מיותרות. בהצלחה

Xenox

New member
זה קצת דחוף ככה שזה לא ממש משנה

נראה לי שאפריל ייתן לך קצת יותר זמן לצבור ותק ואז יהיה, אולי, יותר קל לבקש התחשבות. בהצלחה בכל אשר תבחרי

Xenox

New member
אגב, לי זה נשמע לחוץ מדי

אני פיקששתי בפסיכו הראשון שלי מסיבות כמו שהעלית ככה שנראה לי לא פשוט הסידור הזה

Xenox

New member
לא אמרתי להתפטר רק תדעי

שרוב הנבחנים צריכים להשקיע המון בשביל להצליח ולגוף האדם צרכים משלו - כלומר עייפות חוסר ריכוז וכו' אלה חלק מהתסמינים שפקדו אותי. אינטנסיביות של קורס פסיכומטרי יחד עם עבודה במשרה מלאה זה לא פיקניק. בקיצור פשוט תתכונני לתקופה עמוסה מאד. אני מאחל לך שתפיקי את המיטב מהקורס.

תודה אבל אני אתפטר.

גם ככה אני מותשת מהעבודה, השכר לא משתלם.. 1400 שקל= 4 ימים ראשונים שעבדתי שם בחינם. (שאר הימים לא עשינו כלום) אני חייבת לעשות בפברואר ולא אפריל בשביל שזה יחשב ללימודים שנה הבאה..

תודה:)

מה אתה רוצה ללמוד?

שצריך ציון כל כך גבוה? אני משער שאם אתה מדריך (אתה מדריך, נכון? חח), יש לך כבר מעל 700, אולי אפילו 750.. אנערף.. לאן אתה שואף? 800? :) בכל מקרה, בהצלחה!

Ice1213

New member
יש לי 734 וזה מספיק

לרפואה אם הייתי מתחיל ללמוד השנה. אני לא יודע מה יקרה לסכמים שנה הבאה אבל אני מניח שהם יעלו ולכן אני מקדים תרופה למכה:)

iritki

New member
נראה לי קשה אבל אפשרי

אני אישית ממש שמחה שמצאתי עבודה במקביל ללמידה לפסיכומטרי - למרות שזה לאהיה בתכנון כי אחרת הייתי משתגעת מללמוד כל היום והעבודה הייתה "איוורור" בשבילי, בנוסף עשיתי בעיקר משמרות בוקר ככה שלא התבזבז הבוקר על " התארגנות ללמידה" וכדומה... אין ספק שזה הרבה שעות עבודה, אבל כיוון שאת/ה מאוד רוצה לשמור על העבודה תכיני את עצמך נפשית לתקופה עמוסה ואל תוותרי לעצמך - ותראי שמתאפשר. בנוסף, אולי אפשרי לעבוד יום או יומיים בשבוע שתי משמרות ואז מתפנה יותר זמן ללימודים.... ודבר אחרון - כך בחשבון שהסימולציות לא רק בבוקר... הכל תלוי בכח רצון - כלומר בך. בהצלחה !

למעלה