זה נראה לכם שפוי?

זה נראה לכם שפוי?

זו תהיה המערכת שלי משולבת בעבודה + קורס פסיכומטרי (נגשת בפברואר בקורס יואל גבע) ויש לציין שחצי שעה נסיעה לעבודה נטו.

QAF Fan Block

New member
יש לך שעות מוזרות לעבודה...

אפשר לקבל מקרא? בהתחלה חשבתי שהכתום מייצג ימי קורס אבל בטבלה השנייה התיאוריה לא הסתדרה

הכתום מייצג מה ששייך לפסיכומטרי

כתוב, שני וחמישי 17-23 קורס פסיכומטרי בבקרים בטבלה השניה זה הסימולציות של המרתון, זה בנוסף לקורס. כל מה שירוק זה עבודה.

QAF Fan Block

New member
נגיד שהבנתי ../images/Emo3.gif

קודם כל, אני לא יודעת איך את מסיימת לעבוד יום אחד ב22 ויום למחרת את מתחילה ב7:30......אבל זה כבר קטע שלך. מבחינת שעות לימוד. מי שיכול לדעת הכי טוב אם המערכת הזו מתאימה לך זאת את. כל אחד יודע מתי השעות שהוא מסוגל ללמוד ולקלוט חומר ומתי לא... בכל אופן, לדעתי להתחיל ללמוד ב8 זה לא ריאלי. אולי לקום ב7-7:30 ולהתחיל ללמוד אחרי שעתיים כשאת עירנית ומוכנה ללמוד. צריך גם לנוח לפעמים! אם תצליחי באמת ללמוד כל יום כל כך הרבה שעות בלי להיגעל מהפסיכומטרי אפשר פשוט להעריץ אותך.. אני הייתי ממליצה לרכז את מרבית הלמידה בסופ"ש בצורה מרוכזת. אל תשכחי להקדיש זמן לקריאת ספרים ועבודה על המילון בהצלחה

זה לא קטע שלי, ככה זה העבודה

העבודה היא במשמרות בוקר וערב כאלה, ואם יש קורס בשני וחמישי בערב, אז ככה יראה סידור העבודה שלי. כי חייבים 3 בקרים ו-3 ערבים. זה שכר 20 וחצי לשעה אבל זה חברה גדולה ונחשבת.. וחתמתי התחיבות לשה, אז אני אצטרך להחזיר להם 1400 שקל. נובמבר אני אוכל לעבוד, כי הקורס מתחיל רק ב30. דצמבר גם אוכל נראה לי בתחילת הקורס עדיין הלחץ סביר. אבל ינואר-פברואר ממש לא! לא אוכל לעבוד וללמוד במקביל..

לדעתי זה תלוי בכמה את בקיעה בחומר

אם את מרגישה שאת יודעת אותו טוב והכל זורם, לדעתי אין סיבה שתפסיקי לעבוד, למרות שזה דבר מאד לא קל לעשות מפני שיש לך הרבה שעות עבודה, והרבה שעות ללמוד ובתכלס למי יש כוח לשבת ללמוד כל כך הרבה שעות אחרי שאת חוזרת מהעבודה? אני יודעת לגבי עצמי לפחות, לגביי ולכמה אנשים מהקורס שלי (כרגע אני נמצאת בערך באמצע הקורס, וניגשת בדצמבר) שהיה להם מאד קשה לעבוד וללמוד וחלקם לקחו חופש. לגבי המרתון, עדיין לא הגעתי אליו בעצמי אבל אני יודעת שזה המממון שעות של פתירת סימולציות. ואחרי מבחן של 8 פרקים אני לא חושבת שישאר לך הרבה כוח. אם את יכולה תעבדי פחות שעות. בהצלחה

לא מוכנים לתת לי חופש שבועיים..

במרתון ולפי טבלהנ שניה, שאפילו לעבוד "פחות" שעות זה לא ריאלי

בתור תלמידה של יואל גבע

אני יכולה להגיד לך שהלחץ הוא לא בדיוק "סביר" מקבלים המון שיעורים שאת צריכה, להכין סך הכל ב3 ימים. אני לא עובדת ולי זה קשה לעשות את הכל בזמן כזה. גם לעבור על המילון בעברית, גם על האנגלית, גם לקרוא ספר (זה כבר תלוי אם את רוצה) וגם לעשות שיעורים. במהלך הקורס אומרים לך כל הזמן לחזור אחורה, ולחזור כבר על מה שעשית ופתרת בשביל לראות שאין בעיות, וזה גם לוקח זמן. אני יכולה להגיד לך שאני חייבת לעשות הפסקה אחרי שעה וחצי של שיעורים כי זה מעייף. אז תיקחי גם את ההפסקות בחשבון של הזמן שאת עושה.

KINGAR

New member
זה לא ראלי

אם כבר השקעת כסף בקורס הכי יקר את צריכה לפנות לך זמן על מנת להפיק ממנו את המירב. יש לי הרגשה שאם לא תעשי כן את תצטערי על זה. את צריכה לקבוע לך סדרי עדיפויות בחיים. אני חושב שאת צריכה להתפטר (אפילו אם זה כרוך בקנס של 1500 שקלים),ולחפש עבודה פחות תובענית עם יותר זמן פנוי. לאחר הבחינה את יכולה לקרוע את עצמך עם משמרות כפולות בכל עבודה זמנית שתבחרי.

יואל גבע זה הכי יקר?../images/Emo2.gif

אז ככה, עוד חודש אני אעבוד, כי נובמבר אפשר, כי הקורס מתחיל ב30/11 אז מהעם דצמבר? אפשר את החודש הראשון לשרוד בשילוב עבודה וקורס?

Ice1213

New member
זה ממש לא מומלץ.

אני גם עובד וזו פעם שלישית שלי(אני לומד לבד) ותאמיני לי שזה מאוד קשה.מאוד. למה שלא תתפטרי, תסיימי עם הפסיכומטרי על הצד הטוב ביותר אחת ולתמיד, ואז תשיגי עוד עבודה? בכל זאת מדובר במבחן שיקבע לך מה תלמדי איפה תלמדי ומתי.

נכון.

ואני באמת רוצה לעשות כך. הדבר הטוב שדוחף אותי לעשות את זה, זה ששעות העבודה מאוד קשות לי, העבודה מתישה, וה1400 שקל זה כסף עבור ימים שבאתי לעבודה בשביל הקורס לעבודה שעשינו שהיה שכונה, לא עשינו כלום, סתם דיברנו, ראינו טלויזיה, למדנו על ערוצים ותכנים שיש בהם בטלויזיה ונסעתי לטייל עם טכנאים. אבל, זו חברה נחשבת וגדולה ומוכרת, והתנאים טובים והכל מסודר שם וכאלה..

Ice1213

New member
HOT נכון ? :)

אם כן אז יש לי כמה דברים מעניינים להגיד לך..

Ice1213

New member
חחח לא...

טוב..אז בואי אני אקל עלייך- HOT ימשיכו לגייס עוד ועוד אנשים במשך השנה הזו ואולי גם יותר כי החברה הולכת ומתפתחת...אני בעצמי נראה לי אעבוד שם שנה הבאה..אז עצה שלי- תעזבי(תמציאי תירוץ ממש ממש מקורי כמו אני נוסע לחו"ל כי חברה שלי צריכה ניתוח ואין מי שיהיה איתה)- או שתגרמי להם לפטר אותך כי בטח חתמת איתם חוזה לשנה מינימום- ואחרי הפסיכומטרי תמצאי עבודה אחרת או שתגשי שוב ל HOT..

הממ

איך לגרום להם לפטר אותי כדי לא לשלם את הכנס?
איחורים בבוקר זה סיבה לפיטור? יום ארתי פעם שלישית, לא בכוונה כמובן, יש פקקים אפילו שיוצאת מוקדם, וקשה לדעת לפעמים 15 דק' ולפעמים 50 דק'.. לא חושבת שיש צורך בתירוץ מקורי, "יש לי עומס עצום בגלל הקורס פסיכו'" זה מספיק לגיטימי ומובן..או "הצבא קורא לי".. (אני בת 18 עם דחייה..) למה אתה רוצה לעבוד שם שנה הבאה? חשבתי שאתה מתכנן שנה הבאה ללמוד באוני'

למעלה