זה נראה לכם נורמאלי???

בדוייה

New member
זה נראה לכם נורמאלי???

אז תגידו? נורמאלי שבאתי לפה לבדוק הודעות ? גם אם יש לי 2 book reaport להגיש וניתוח סרט תיעודי לסיים עד מחר????????????????????? לא כי אם לא אז רק תגידו.. אני לא אפגע. אוהבת לקבל אמת בפרצוף. אז עכשיו ללכת אני חייבת. ולהתחיל ללמוד- מזה אני מוטרדת!!! חחחח כפרה על החרוזים שלי... תהנו בצ`אט שלכם אתם... ומיסרו לכל ``האילתים`` שאני שמחה שהם חזרו אבל תגידו לי משהו, למה למה למה כולם חוץ ממורן במקום לנוח ולנשום באו לפה???? חחחחח אז אני אענה לכם... מורני שלנו נורמלית!! אוי, אני מזה מתגעגעת אליה... טוב, מקווה לחזור מחר מהלימודים ולראות איזה הודעה משמחת... סיון-תרגישי טוב... נאסטי-נסטי??? איפה את? אני לא רואה אותך יותר. ואני עצובה :-( שני-ראי הודעה קארל!!-שמחתי לראות הודעה שלך שוב ב20 אבל מה איתנו??????? מורני- חזרי חזרי כבררררררררר יא מנהלת אחת כשתכנסי לפורום כולם יעמדו ויצדיעו לך... מרוב געגועים שכחנו מזה כשיש מנהלת... תראי לנו! וויש- ברכות לבביות בקשר למכבי שלך... אני לא מגיבה יותר. ליאורי-שנה טובה..;-) אקס שחור- תודה תודה תודה תודה אני אקח את העצה של פואט ואחליף את האי מייל שלי לפני כל הודעה, זה אומר שאני לא אכתוב יותר מדי מתוך עצלנות.... ההפסד שלכם... או רווח מה שתרצו..8-p bduya will go back to studies naw so, ta ta

מורני !

New member
שום דבר שקשור אלייך לא ניראה נורמלי...

אבל אני בכל זאת אוהבת אותך... אז ככה... בהצלחה בהגשות מחר, לכי ללמוד במקום לבלות שעות בפורום (ושוב אני אשאל - למה לא רואים אותך בצאט???).. וכולם באו לכאן במקום לנוח כי הם הגיעו לפניי... אני כל כך לא נורמלית יקירתי - בשבילי במיוחד המציאו את הביטוי ``חסר שפיות ללא תקנה``.. ואני מתגעגעת יותר - תאמיני לי... ואיפה ההצדעה שלי????? הא?????? עכשיו תעמידי את כולם בשלשות (ותשמרי את קארל יש לו נטייה לשבור מוסכמות ..).. ויאללה להצדיע!!! טוב נו.. משוחררים... יקירתי - תסבירי לי למה שתחליפי את האי מייל לפני כל הודעה? וזה בטוח הפסד (אני רוצה לראות מי יעיז להגיד שזה רווח ויתעסק איתי.. איתי ועם שומרות הראש שלי כמובן..).. זהו נשמה.. יום נעים לך מחר.. תלמדי ותלמדי ותלמדי... אולי תחליפי אותי בסוף... אוהבת רני!! B-)

למעלה