זה נכון....?

ממ.. כן, זה באמת אחד השירים

החלשים שלהם/: אבל יש להם שירים ממש טובים- כמו 'אין אני'.. או שירים שעושים מצב רוח טוב [אבל זה עדיין לא אומר שזה תת- רמה של מילים
], כמו 'כל הילדים קופצים' או 'פאנן'..

miniii

New member
../images/Emo13.gif יאי

אז אני לא היחידה חחח תמיד מנסים לגרום לי לאהוב לא הולך

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח... גם לי לא הולך!

אני פשוט לא אוהבת מוזיקה ישראלית, כאילו.. יש כמה שירים וזמרים שאני אוהבת לשמוע... אבל רוב השירים בעברית אני לא אוהבת! את האמת... אני אוהבת לשמוע שירים בעברית רק אם יש להם משמעות! אם זה סתם מילים תקועות.. בלי קשר לחיים.. זה מעצבןןןן לאללה... ומגעיל!! אני פשוט לא יכולה לשמוע!!! נו מה!? מורה לספרות לעתיד.. צריכה לאהוב שירים עם משמעות ומסר!
חחח סתם לא..

miniii

New member
חחח:)

כנ"ל,חוץ מעיניין המורה לספרות לעתיד
אני אוהבת רק כמה שירים ספציפים.... למשל לאורך הים,מכתב קטן,לבכות לך,פרי גנך,דון קישוט...דברים בסגנון הזה וגם לסאבלימינל יש כמה שירים נחמדים

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifיואווו זה בדיוק השירים..

שהתכוונתי אליהם! שאני אוהבת אותם!
לאורך הים
וכל השירים שרשמת.. פשוט מדהימים
גם אני אוהבת את הסגנון הזה
=))

../images/Emo45.gif

בקטע של השירים עם המסרים- גמני ככה!!.. במיוחד בעברית.. שזאת שפת האם שלי, שאני הכי מבינה בה.. לא מסוגלת לשמוע שירים בסגנון של "שלחי אותי כמו S.M.S", "בלבלי אותו" וכו'.. זה פשוט עושה לי רע באוזניים

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif גם אני שונאת שירים.....

כמו "שלחי אותו כמו S.M.S", "תזיזי ת'ישבן... בלה בלה" וכו'... זה ממש ד=ו=ח=ה !!! גועל נפש של שירים

אגב- שמעת את ה"תשובה" של רוני

ל"תזיזי ת'ישבן"? זה כ"כ מצחיקקק
שמעתי את זה ברדיו והתפוצצתי מצחוק.. משו כמו- "תזיז ממני ת'יד ותעיף מפה ת'תחת אם עוד הפעם תיגע בי אני ישר צורחת.." טחחחחח

יש משהו במה אתן אומרות...

אבל אני יותר אוהבת שירים בסגנון מזרחית דכאון למשל... שרון זריהן וקובי פרץ-הלב תמיר סולטנה -מכל הלב(בשבילך מיטל) שרון זריהן-חבר יקר או געגועים תמיר גל ושראל-דמעה של גבר שראל-אח יקר יש מבין

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח... נטלי,

מה את נותנת לנו פה שמות של שירי דיכאון?! חחחחחח.. נראה לך שמישהו מכיר את השירים האלו? חחחח.. אני מכירה אותם רק ממך! וגם אם מישהו מכיר אותם, לא נראה לי שאנשים פה שומעים אותם.. אבל לא משנה.. חח שיהיה.. כל אחד עם הסגנון שלו!
זה כמו שאף אחד לא שומע פה Jennifer Lopez
ואני מתה עלייה!!! ועל כל השירים שלה והסגנון הזה...

חחחחחחח אז מה אם אף אחד לא מכיר

את השירים האלה אני לא מכירה את שטוי הנבואה כנסיית השכל וכל החרטה השניים ובכל זאת מדברים עליהם... אז שיהיה קצת מגוון פה הוספתי גם דכאון חחחחחחחח

למעלה