זה נכון....?

cool name

New member
זה נכון....?

שיש היום בערב (מוצ"ש) הופעה של שוטי הנבואה ברחובות? והחל מהיום כל שבוע יהיה אמן אחר? זה ייקרא "ליל אהבה בגבעה" או משהו כזה? מה עם פסטיבל האהבה ברחובות שיתקיים ב 20 לחודש?

cool name

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי......

אין לרחובות כסף לזיקוקי דינור ביום העצמאות אז להופעה של שוטי הנבואה?!?! בכל אופן לדבי מה שיתקיים ב 29 לחודש זה היה כתוב באיזה עיתון, ערים אני חושבת, ואני קראתי, זה אמור להיות מסיבת טראנס ענקית או משהו כזה כרטיס מוקדמות יעלה 80 ובמקום 190 נראה לי קצת מופרך ולא נראה לי שמישהו ישלם מחיר כזה לרחובות... במיוחד לא רחובתיים... בכל אופןןןןן זה מה שאמור להיות ולגבי מה השיה אתמול- שמעתי על זה ונראה לי זה איזה המצאה...

cool name

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת...

אין לרחובות כסף לזיקוקי דינור ביום העצמאות אז להופעה של שוטי הנבואה?!?! בכל אופן לדבי מה שיתקיים ב 29 לחודש זה היה כתוב באיזה עיתון, ערים אני חושבת, ואני קראתי, זה אמור להיות מסיבת טראנס ענקית או משהו כזה כרטיס מוקדמות יעלה 80 ובמקום 190 נראה לי קצת מופרך ולא נראה לי שמישהו ישלם מחיר כזה לרחובות... במיוחד לא רחובתיים... בכל אופןןןןן זה מה שאמור להיות ולגבי מה השיה אתמול- שמעתי על זה ונראה לי זה איזה המצאה...

הולך להיות יום האהבה בגבעת האהבה

או משהו בסגנון שם יופיעו שוטי הנבואה, נקמת הטרקטור וארקדי דוכין, ואחרי זה תהיה מסיבת טראנס גדולה. זה יהיה ב29.7

Black Hawk

New member
עזבו אותכן מכל ההופעות

המעאפנות האלה (חוץ מארקדי- הוא מלך...) יודעים מי יופיע שם?! כן!! אסטריקס!! אסטריקס יתן סט ברחובות!

יאו, נשמע נחמד ביותר../images/Emo13.gif

שוטי הנבואה וארקדי דוכין זה אחלה, את נקמת הטרקטור אני פחות מכירה.. אבל בעצם, בטותו יום יש את צמח
יותר טוב

ילושקה

New member
אני לא מאמינה...!

אתם עדיין מדברים על רחובות!? העיר שאפילו לא עשתה במות ביום העצמאות?!
(שלא נדבר על זיקוקי דינור, כמו שכבר דאגו להזכיר לפני...) אני בשוק! אני בהלם! אני ה-מו-מה!
מי היה מאמין שרחובות תארח אומנים... לכו תדעו זה מתחיל ממאיה בוסקילה ונגמר במדונה!

ילושקה

New member
טלילה! ../images/Emo24.gif

כן, אני יודעת! אבל לצערי בשבועיים הבאים זה יהיה בלתי אפשרי... אני אסביר לך באייסיקיו.

tt 4 ever

New member
חחחח

אליה שלא תמותי לי פה:) אפאחד עדין לא יודע פרטים אם יהיה יוני בלוך?:\

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifלא רע! הם באמת בסדר....

אבל אני לא אלך להופעה שלהם, אין לי מה לחפש שם!
חחח נטלי רוצה ללכת.. רק בשבילה אני מוכנה ללכת!!
חח סתם..

אם אני לא טועה...

שוטי הנבואה לא שרים את השיר "הידיעה"??? משהו בבני ברק גרים משפחה של חדרים בקומה שניה אני יודעת... חחחחחחח איזה שיר דפוק....

למעלה