זה נכון ש.. ברי מופיע ב-15 לחודש בכרמיאל ביום הסטודנט? או שזה חירטוט?
ט טווידלדי New member 4/5/06 #2 נכון בהחלט בחור שאני גרה בו!! לא להאמין! כנראה ברי ממש אוהב את כרמיאל כי גם שנה שעברה הוא היה פה
T T S F1 New member 4/5/06 #6 משינה. 17:15 - פורטיסחרוף 20:00 - משינה לפני יש מופע של נאור ציון ואחרי יש מסיבה עם די-ג'יי.
T T S F1 New member 4/5/06 #8 ופרטים - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=729&msgid=76920206
ט טווידלדי New member 5/5/06 #10 יאללה יאללה.. לפני שנה הייתי בכתה ט' ונכנסתי- וגם לפני שנתיים. בשתי הפעמים היה כתוב שהכניסה מגיל 18 ומעלה.. שטויות
יאללה יאללה.. לפני שנה הייתי בכתה ט' ונכנסתי- וגם לפני שנתיים. בשתי הפעמים היה כתוב שהכניסה מגיל 18 ומעלה.. שטויות
ט טווידלדי New member 10/5/06 #15 טוב, עדכון.... ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אין כניסה מתחת לגיל 18. זונות.
ל לאונרדו החייל New member 6/5/06 #14 לא בטוח שתיהייה הופעה מלאה... אז על תבואו עם הר של ציפיות. בדרך כלל הופעות בימי סטודנט נמשכות בסביבות השעה... 10-12 שירים. סביר להניח שזאת תיהייה הופעת להיטים בלי כל מיני שירים כמו דבש,תחנה סופית,הדור הזה,פנתר שחור,מועדון החולמים וכו...
לא בטוח שתיהייה הופעה מלאה... אז על תבואו עם הר של ציפיות. בדרך כלל הופעות בימי סטודנט נמשכות בסביבות השעה... 10-12 שירים. סביר להניח שזאת תיהייה הופעת להיטים בלי כל מיני שירים כמו דבש,תחנה סופית,הדור הזה,פנתר שחור,מועדון החולמים וכו...