זה נורמלי?

שמלת תחרה1

Well-known member
לספר מה קורה בחדר המיטות?

גאולה אבן בראיון: התאהבתי בגדעון כי הוא היחיד שאמר לי כבר על ההתחלה: אם מפריע לך שאני נכנס איתך למיטה עם חליפה, עניבה ומשקפיים, אל תיכנסי איתי למיטה...אז הפוך. זה עושה לי את זה. במיוחד העניבה.
רק מאוחר יותר אמרה לי גרושתו שהוא ככה ממתי שהיא הכירה אותו בגיל 23, בלי המשקפיים, העניבה והחליפה הוא לא מסוגל לבצע. FB_IMG_1609048687616.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל

גאולה אבן בראיון: התאהבתי בגדעון כי הוא היחיד שאמר לי כבר על ההתחלה: אם מפריע לך שאני נכנס איתך למיטה עם חליפה, עניבה ומשקפיים, אל תיכנסי איתי למיטה...אז הפוך. זה עושה לי את זה. במיוחד העניבה.
רק מאוחר יותר אמרה לי גרושתו שהוא ככה ממתי שהיא הכירה אותו בגיל 23, בלי המשקפיים, העניבה והחליפה הוא לא מסוגל לבצע. צפה בקובץ המצורף 9509
מסתבר שיש נשים שעניבה עושה להם את זה :).

אבח"י

Well-known member

רק מאוחר יותר אמרה לי גרושתו שהוא ככה ממתי שהיא הכירה אותו בגיל 23, בלי המשקפיים, העניבה והחליפה הוא לא מסוגל לבצע. צפה בקובץ המצורף 9509
חחחחחחחחח
בטח יותר מעניין מה- XXXX בשירותי המטוס וכניסה להריון וכפיית נישואים.

אבח"י

Well-known member
אי אפשר לשנות את ההסטוריה. ולא רצוי לחיות בעבר כשיש הווה ועתיד.
בדיוק נמרץ, דא עקא דרך ההתנסחות, ההתלהבות הרכלנית-המציצנית ביחס לסער.. אינני חושד בכשרים במקרה דנן. הערצתך לביבי ידועה היטב, ואם אפשר להכניס לסער ואולי "לזכות" את הביבי - הרי הודעתך ממש משקפת עמדה כזו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

זכותם לעשות מה שבראש שלהם אבל בכל זאת
אני חושב שמשהו דפוק אצלה דווקא ולא אצלו.
כי אם לאישה לא איכפת שהבן זוג עושה את זה כשהוא מכופתר ומחוייט ואחרי זה הוא בטח מנגב את המשמו בוילון שלה
לפני שהוא סוגר את הריץ' רץ' ורץ לכנסת.
אז זאת היא שצריכה בדיקה רצינית של כל המערכות.
אבל שוב, זכותם.

ai27

Well-known member
זה נורמאלי, לספר מה קורה בחדר המיטות?

גאולה אבן בראיון: התאהבתי בגדעון כי הוא היחיד שאמר לי כבר על ההתחלה: אם מפריע לך שאני נכנס איתך למיטה עם חליפה, עניבה ומשקפיים, אל תיכנסי איתי למיטה...אז הפוך. זה עושה לי את זה. במיוחד העניבה
לפני הבחירות???
ברור. לשחרר קצת צהוב לפני הבחירות מקפיץ את החשיפה.
הרבה יותר זול ואפקטיבי מתשדירי שירות.
עכשיו כל המעריצות של אבשלום קור יפנטזו על סער, והמנדטים שלו יעלו.

זה אומר גם - שהיא בטוחה בעצמה,
לא חוששת מתחרות.

למעלה