זה נורמאלי?

Cristi1994

New member
זה נורמאלי?

אני ביסקסואלית ואני יוצאת עם חבר שלי במשך כמה חודשים, במהלך הזמן הזה היו לי כמה פעמים תקופות בהם כמעט ולא יכולתי לגעת בו והרגשתי שאני רוצה רק בנות. חייבת לציין שחוץ מבתקופות הספציפיות האלה (שנמשכו פחות או יותר שבוע כל פעם) הכל אצלנו מעולה, אני נמשכת אליו והכל.. אבל הזמן הזה אני אפילו נגעלת מהמחשבה לשכב איתו. זה נורמאלי? זה קרה למישהו/י בעבר?

Apikachu L

New member
כן, נשמע לי הגיוני למדיי...

לאור העובדה שחלק מהביסקסואלים/ות מדווחות/ים על תקופות של משיכה ככה ומשיכה ככה, הגיוני שיהיו מי שירגישו ככה.
אצלי יש שינויים ברמת משיכה למגדרים שונים סביב מחזור הוסת, האמת...

את יכולה פשוט להסביר לו שהמשיכה הגופנית שלך אליו באה בגלים ויש תקופות שלא בא לך. לדעתי זה לגמריי סבבה. לא כולנו מיניות באותה מידה כל הזמן, וכל עוד יש אהבה בתקופה הזו, זה לא נשמע לי כמו משהו שיפגע במערכת יחסים אם תעבדו עליו.
בהצלחה

אוהדאדם

New member
לא, זה לא נורמלי

אז מה?

את מתכוונת לשאול אם זו בעיה, או שאת רוצה לדעת כמה נפוצה התופעה הזו?

Apikachu L

New member
מה לעשות, ביסקסואליות אינה נורמטיבית ביינתיים

כולנו מצופות להתחתן עם גבר שמרוויח יותר מאיתנו ומבוגר יותר מאיתנו, ללדת ב-ד-י-ו-ק 2.5 ילדים ולהחזיק בבית כלב עם ראש של חתול. הזוגות הפרועים מגוונים בכלב עם ראש חתול וזנב דג.

האם זה בעייתי?
לדעתי זו נקודה שדורשת עבודה זוגית עליה כדי שתוכלו להתמודד עם זה בצורה טובה, וכדי למנוע בעתיד התעצמות של הבעיה על רקע רגשי. באופן כללי, לא שווה להתעלם מהנטיה המינית שלנו במערכת יחסים.
בסופו של דבר לא כולנו נמשכות/ים לבני/ות הזוג שלנו 24/7. יש גם אנשים שאינם נמשכים מינית לאף אחד, אבל מקיימים אחלה של זוגיות (א-מיניים רומנטיים). ולפעמים יש תקופות בקרב אנשים שנמשכים לכולם שדברים לא הולכים.
זה משהו ששווה לשבת, לדבר עליו, לחשוב מה עושים ולא עושים בתקופה הזו (למשל, לא עושים סקס כי לא בא לך, אבל כן משקיעים ברומנטיקה, או עושים סשן של כרבולים, מסאז'ים וכו').

Cristi1994

New member
תודה על העצה :)

ממני לא יצפו לכלום מלכתחילה (לפחות המשפחה וחברים לא, ומכל הזמן לא אכפת לי בכלל) כי תמיד הייתי אדם מאוד שונה אז כולם ישמחו אם אני בכלל אמצא לעצמי זוגיות טובה וארוכה, גם אם היא תהיה עם בחורה :)
כשאני מדברת על נורמטיביות אני מדברת נטו על המערכת היחסים הזאת כי זה התחיל קצת להדאיג אותי, והעצה שלך היא מאוד טובה, אני אשתמש בה.

למעלה