זה נורא!!! תקראו!!!

זה נורא!!! תקראו!!!../images/Emo2.gif

כריסטינה אגלריה המסריחה הזאת רוצה לעשוצת חידוש ל dont cry של גאנזס!!! אסור שהם יתנו לפרחה להרוס את השיר!!!

Chot

New member
אבוי לי.

חחח.. אסור! אסוררר!!! כמה שזה "נחשב" ומתחכם לשנוא כוכבניות פופ ולקרוא להם בשמות גנון, הע?

אני עכשיו באמת שונאת אותה!!!

היא תהרוס את השיר! בטח תעשה קליפ מסריח שבו היא כל הזמן מתלקקת עם אנשים אחרים! זה יהרוס את המשמעות של השיר! אסור לגאנס לתת לה את הזכויות!

@יעל@

New member
לפחות

היא עדיפה על בריטני ספיכס.... אבל שיר רוק מטאל להפוך לפופ דאנס קופצני????????????? איך ???????????????????????????????????????????????????????????.

שניהן קורצו מאותו עולם ממוסחר ושיטי

היא לא עדיפה עלייה שניהן אותו הדבר! הן סתם פרחות מפגרות שלא יודעות לשיר ורק רוצות כסף ופירסום! ולא אכפת להן להרוס שירים שעליהן מירב האנשים פה גדלו וחיו!!!
חולת נפש

@יעל@

New member
את

שמה לב שבכלל.... המוזיקה מתדרדרת מיום ליום.....??? תשווי את המוזיקה של שנת 2001 למוזיקה של שנות ה 80 למשל.... או האם בשנות ה 80 היתה קמה זמרת וכותבת שירים כמו של בריטני ספיכס??? אפילו קיילי מינו שהיתה כוכבת בשנות ה 80 העליזות לא העזה לעשות את זה ותיראו איזה מוזיקה היא עושה עכשיו....... יאק.... (שלא נדבר גם הפסטיגלים.......)

בריטני לא כותבת, כותבים לה!

שנות ה2000 הם השנים הכי מסריחות מבחינת המוזיקה בMTV (אני לא מכלילה!) גועל נפש... מה יהיה בעוד 10 שנים???

Sexy_worm

New member
באמת המוזיקה די התחרבנה

אבל בכל זאת זה לא נורא שהיא עושה קאבר לשיר ישן וטוב, הביצוע המקורי תמיד ישאר טוב באותה מידה.חוץ מזה, תמיד נוכל לשמוע שירים ישנים וטובים... ומעבר לכל עדיין יש כמה מבצעים שעושים עד היום מוסיקה טובה. אז תמשיכו להנות מהמוזיקה ואל תתבאסו... מוזיקה זה כיף

Vixen_June

New member
Oh My...

מתי היא תקלוט שהיא יכולה לפעמים גם לכתוב שיר בעצמה? כמה חידושים שהפרחה עושה, אפשר לחשוב שחסרים כותבים מוכשרים בימינו...

עכשיו זה הייה קשה למגעילרה

קושר הכתיבה שלה מסתכם באהבה כריסטינה(למי שלא הבין בסוף כל מכתב שכותבים בשבילה היא כותבת באהבה כריסטינה)....

Vixen_June

New member
חחחחח...

אם היא לא יכולה לכתוב לבד לפחות שתמצאמ ישהו שיכתוב בשבילה, אבל שלפחות יהיה לה קצת חומר מקורי... חוצמזה שלכתוב שיר זה לא כזה קשה, אבל אולי זו רק אני...

אמנם פרחה, אמנם מסריחה, אמנם שטוחה,

אבל יש לה קול מדהים ומגיעה לה לנסות זה יכול להישמע לא רע..

rizla

New member
ואני מוסיף...

אחותי הקטנה, שמתיימרת ליצג את "הטעם הטוב" במוזיקה, התווכחה איתי קשות על כריסטינה. אני טענתי, כבר בשמיעה ראשונה של הדיסק הראשון, שלבחורה יש עתיד ענק במוזיקה, הערכתי אז שיקח לה 2-3 דיסקים עד שהקול יבשיל. אני עדיין עומד מאחורי הדעה הזו, גם אם אני לא ממש מת על המוזיקה שהיא עושה עכשיו.

בהחלט עם היא הייתה מנצלת את הקול

שלה לרמה שהיא מסוגלת להגיע אליה היא הייתה עכשיו המובילה בתחום אבל כמובן שהיא מעדיפה דברים אחרים ובאמת המראה שלה התדרדר וגם הקול שלה קצת.... וכמובן התדמית שלה השתנתה ואני לא כל כך חושבת כל כך שהמוזיקה שלה מדהימה....אלא ההפך

Chot

New member
רגע, אם היא לא מבין המובילות בתחום,

אז מי לעזאזל כן? "ובאמת המראה שלה התדרדר", קשר? העא??

מובילות בתחום הפופ כעת לפי סקרים

אחרונים שקראתי הן: בריטני שפיך ומכוון שהתדמית (והמראה) של כריסטינה התדרדר כך גם "ההובלה" שלה... מובילות נוספות: ג´סיקה סימפסון שרק תדעו מאד מאד חזקה בארה"ב ואלייה(אפילו שהיא נפטרה חולקים לה כבוד עצום) ג´נט ג´קסון....

למעלה