זה נורא!!! תקראו!!!

ח´ברה...אנחנו נהפכים להיות...

ההורים שלנו
תנו להורים שלכם (במידה והם לא צעירים
) לשמוע את השירים שאתם אוהבים ונראה מה הם חושבים עליהם...לעומת זאת תנו להם לשמוע את השירים של תקופתם (ים השיבולים שמסביב...טה לה לה...
) ונראה מה הם אומרים הפעם... כשהילדים שלנו ישמעו את המוזיקה של הדור שלהם אנחנו לא ממש נבין מה הם מוצאים בזה
כמו שההורים שלנו לא מבינים למה לימפ ביזקיט חייבים לצעוק כל-כך הרבה (whaaaaaaay?!?!?!). למשה זה די חבל שכבר מעכשיו נמאס לנו מהמוזיקה של דורינו...חכו זה עוד יגיע מתישהו :) לסיכום נקווה שכריסטינה לא תעשה שום קאבר ושום כלום לאף שיר ושתתחיל לעשות מוזיקה טובה כי יש לה פוטנציאל אדיר. ושבריטני ספירס...תעבור לערוץ הילדים.

אימא ואבא שלי בכלל מוחלקים על השכל

אימא שלי בת 54 שומעת מוזיקה קלאסית+סלין דיון+מדונה ובריטני ספירס אבא שלי בן 55 שומע מוזיקה דיי בסדר קלאסית (למרות דאני לא אוהבת)+קאנטרי (גם את זה אני לא אוהבת)+הביטלס+אלביס פרסלי והוא גם התלהב מדיסק RAY OF LIGHT של מדונה... נו טוב... ככה זה שייש הורים בגיל העמידה...
חולת נפש

goldi san

New member
ההורים שלי שומעים את הדיסקים שלי

חוץ מכל מיני דברים קלאסים שהם לא שלי. הם גם נותנים את הדיסקים שלי בתור מתנות לחברים שלהם (לא הדיסקים הספציפיים שלי, עותקים אחרים...). ג´יל סקוט וכאלה. אבא שלי גם תמיד בוחר את השיר האהוב עליו באותו רגע- לפני שהוא נסע לחו"לים שונים ומשונים זה היה השיר עם ה"מגוסטה לא מניאנה מגוסטאס טו!"

hadassi

New member
מה היא עושה???

אולי שתתרכז בזבל שלה במקום להרוס את מעט המוסיקה הטובה שנשארה בעולם???

למעלה