זה מתבקש..

זה מתבקש..

הרבה זמן לא היה פה.. **לקוח מפורום שייגעצ**
על עצמך-
1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ:
האם אתה-
4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם..
21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון..
41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
אהובים-
56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב?
העדפות-
71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא?
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

תשובות../images/Emo9.gif

על עצמך- 1. שם: אריאלה 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מרכז הארץ האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? מממ שנוי במחלוקת. 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יס 9. אוהב חורף? כן
אבל קר לי עכשיו :/ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? טפו טפו טפו, לרוב כן... 13. כותב שירים\סיפורים? כה 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? מממ תלוי.. 16. חוסך כסף? לא למשהו מיוחד אבל כן... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? דההה
19. קונה מתנות? בזמן האחרון כבר לא.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
לא יודעת.. האם אי פעם.. 21. שיקרת? נו ב'מת.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן |מלאך| 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחח כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בינתיים לא.. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כה 27. לא ישנת יום שלם? נראה לי שכן
28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? סי 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אבוי, לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחחחחחחחחחחחחח כן
33. הופעת על במה? כן
34. גנבת משהו? לא.. 35. תפסת טרמפ? לא שזכור לי 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? ג'יפה.. לא. אבל אכלתי מנה חמה שלא הייתה מבושלת מספיק וזה היה דיי.. מגעיל. ועד היום חברה שלי מזכירה לי את זה.. 37. הלכת לאיבוד? כה
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא
מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? ספגטי
42. שקנית? כרטיס רכבת 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? או אה... אמממ נראה לי "המלך ארתור" או משהו 45. הופעה אחרונה שהיית?
גלעד שגב.. 46. דיסק אחרון ששמעת? בריטני ספירס
47. שיר אחרון ששמעת? "החברים הישנים שלי"/עברי לידר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? זה לא אותו דבר כמו להציל את דליה
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אקורדים של השירים של גלעד 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום עברי לידר 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בעע... שמעו. לא ראו. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? נראה לי אורעד
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? צעקתי על אמא.. אבל בלב
אהובים- 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? כרגע... "כמעט 30" 58. ספר אהוב? המאהב/א.ב. יהושע 59. זמר\ת\להקה אהובה? עברי לידר 60. דיסק אהוב? "יותר טוב כלום מכמעט" 61. שיר אהוב? נו, יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? משחק מכור
63. מאכל אהוב? שניצל תירס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש כמה שמתחרים על המקום הראשון
65. מקצוע אהוב? פחחחחחחחחחחחחחחח 66. זמן ביום? אחר הצהריים 67. ממתק\חטיף אהוב? פרינגלס 68. אתר אהוב באינטרנט? אין משהו מיוחד 69. ערוץ אהוב? 3? 70. קליפ אהוב?
העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? ורוד
74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? ומה עם פלאפון? מה הוא, עז? 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? ממממ חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?
מיכאלה.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית, אבל רק אם הן מאגניבות 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 100
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 65
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כה 100. תן ציון לשאלון- A+
נה נה בננה אורעד, סיימתי לפנייך

בוֹטן

New member
סתם משהו

ראיתי שהחטיף האהוב עלייך [או מה הייתה השאלה נו] זה פרינגלס מממנמנמנ הידעת שפרינגלס מנוסה על בעלי חיים?

../images/Emo15.gif

על עצמך- 1. שם: אורעד 2. גיל: 15 (עוד 13 יום) 3. מיקום בארץ: חיפה האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? רק כשאני חולה =] 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. 9. אוהב חורף? אממ לא קיצוני. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? אני? הרבה? בטלפון? מפתאום? |מלאך| 12. מקבל ציונים טובים? כן
13. כותב שירים\סיפורים? לא משהו מוגדר. 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש לא 16. חוסך כסף? אממ יש לי כסף מוכן כבר שנה. והמטרה לא יוצאת לחנויות. [האמ עברי תוציא את הדיסק האמ]
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן
19. קונה מתנות? כן? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? הכי טובה שיש
האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בעיתון בי"ס
, בעצם גם ברגיל. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן
35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן
39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? קליק 42. שקנית? כרטיס לרכבת
43. ספר אחרון שקראת? 'אבודה עברית' 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? טיהי.. זה היה מזמן. 'כמעט 30', נראה לי. 45. הופעה אחרונה שהיית? ההופעה של גלעד במפגש
46. דיסק אחרון ששמעת? קלטת. של הופעת הפסנתר של עברי
47. שיר אחרון ששמעת? "אישה לויתן", של עברי. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אממ שיר מ'עמי ותמי'. אני רק זוכרת את המנגינה
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה באנגלית 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הפורום של עברי 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אפשר לשנות לאדם הכי מדהים שחיבק אותי? - אריאלה
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לירז 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת אהובים- 56. צבע אהוב? כחול/שחור 57. סרט אהוב? 'Jawbreaker' 58. ספר אהוב? 'אבודה עברית' 59. זמר\ת\להקה אהובה? עברי לידר 60. דיסק אהוב? 'יותר טוב כלום מכמעט', עברי 61. שיר אהוב? 'לבד 2'
62. תוכנית טלווזיה אהובה? 'החיים זה לא הכל'
63. מאכל אהוב? צ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל מי שפגשתי ביום חמישי. 65. מקצוע אהוב? הסטוריה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? קליק
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? 'מלטף ומשקר' העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב
72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? איכס. שניהם לא. 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? באמצע 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? הא? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים
91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל בכללי, השנה - כלום. 93. נעלי בית או יחפים? הא? 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא הייתי עוד בצבא, נגיד ביצפר. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? עם המנה החמה. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? נעלי בית/יחפים 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 100

עונה../images/Emo9.gif

על עצמך- 1. שם: הדר 2. גיל: 14.5 3. מיקום בארץ: ראשון לציון האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? פה ושם
7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? הרבה 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? חחח מנסה אבל לא מצליח לי 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יותר מדי 19. קונה מתנות? חח כן.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נראה לי=/ 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחחחחחח כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? נראה לי 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא נראה לי 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחחחחח לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נראה לי 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? ארוחת צהריים.. קוסקוס
42. שקנית? וואי לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אמממ... לא זוכרת את השם שלו.. סרט מצוייר 45. הופעה אחרונה שהיית? של עברי בזאפה אם אנלא טועה 46. דיסק אחרון ששמעת? של אביב גפן 47. שיר אחרון ששמעת? "המכתב" של אביב גפן.. הוא היה ברדיו.. בלי קשר לדיסק 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? חחח "נר על החלון"
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? משו בשביל ההורים שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בפורום של עברי לידר 51. אדם אחרון שראית? את המשפחה שלי, ברגעים אלו.. ואתמול את דנה, חברה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואי הרבה זמן שלא בכיתי.. אין לי מושג... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אתמול נראה לי.. בטח אחת מהחברות שהיו איתי חח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דנה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן, קרציה אהובים- 56. צבע אהוב? כל הצבעים חח 57. סרט אהוב? לוידעת 58. ספר אהוב? לוידעת 59. זמר\ת\להקה אהובה? עברי לידר 60. דיסק אהוב? "יותר טוב כלום מכמעט" של עברי 61. שיר אהוב? יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "הכי גאים שיש", שנגמרה
63. מאכל אהוב? יש הרבה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מממ.. את כל החברות שלי 65. מקצוע אהוב?
66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? דובונים, נראה לי.. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? לא יודעת העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא יודעת 88. שחור או לבן? שניהם 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות.. מה שאני לא עושה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים
91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? אלאדין
93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? משהו על מנה חמה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? גם 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אני אוהבת לענות על שאלות.. אבל אפחד לא יקרא בגלל האורך של זה 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 10 (מתוך 10
) יופי דו
הדר

איף

New member
יאאא גמני רוצה

על עצמך- 1. שם:יסמין 2. גיל:21 וחצי. 3. מיקום בארץ:קרית אונו האם אתה- 4. מאחר הרבה?כן...יש לי בעיית זמנים קשה.
5. עובד?לא...מחפשת. 6. אוהב את המשפחה שלך?מכבדת אותם.
7. אוכל מילקי?כשאני נתקלת בו ברחוב...אז למה לא? 8. יש לך אובססיה\סטייה?עזבו,אני אחסוך מכם...
9. אוהב חורף?of course...
10. מבריז הרבה מביצפר?כשהייתי בבצפר,הייתי מבריזה מהמקצועות שלא אהבתי. 11. מדבר הרבה בטלפון?תלוי עם מי. 12. מקבל ציונים טובים?כשהייתי בבצפר-קיבלתי ציונים ממוצעים. 13. כותב שירים\סיפורים?שירים. 14. משתדל לאכול בריא?לא... 15. חושב על עצמך לפני אחרים?ממש להיפך.וזה כבר גרם לי כמה בעיות בחיים. 16. חוסך כסף?משתדלת,לא הולך.
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?ממש לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אפילו 2. 19. קונה מתנות?לפעמים. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?פשוט מותק.
האם אי פעם.. 21. שיקרת?שקרים לבנים... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?הממ...שומרת על זכות השתיקה.
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?חיובי. 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן...אני נרדמת עם הטלויזיה מלא פעמים.
27. לא ישנת יום שלם?אפילו יומיים. 28. היית במחשב כל הלילה?yep.
29. היית בחו"ל?כן.פעמיים. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן,ארבה
סתאאאם. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן.
32. חיבקת מישהו מפורסם?אנסתי מישהו מפורסם...סתם.אבל כן. 33. הופעת על במה?כן...במקהלת בצפר.
34. גנבת משהו?גנבתי למישהו את הכומתה,בצבא...אבל סתם בצחוק.
35. תפסת טרמפ?לא! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא..איכ! 37. הלכת לאיבוד?ברור...אני תמיד הולכת לאיבוד. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן...לצערי.
39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה?כן,כמה פעמים.אבל עכשיו זה מגעיל אותי. מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?שניצלונים.
42. שקנית?סופגניות למפגש פורום.
43. ספר אחרון שקראת?"עקדת תמר" של נעמי רגן.מומלץ בחום!!!
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?ספיידרמן 2. 45. הופעה אחרונה שהיית?גלעד שגב.
46. דיסק אחרון ששמעת?גלעד שגב שוב. 47. שיר אחרון ששמעת?wish you were here. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "תחרות כלבים" של אביתר בנאי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?מכתב שאמא ביקשה ממני. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?Y net. 51. אדם אחרון שראית?בת דודה שלי...היא אצלי.
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אני בד"כ לא בוכה ליד אנשים. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אריאלה,במפגש פורום!
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?ידיד שלי...אתמול בלילה.
אהובים- 56. צבע אהוב?שחור. 57. סרט אהוב?"ליסה ודיוויד". 58. ספר אהוב? "circle of life" של דניאל סטיל. 59. זמר\ת\להקה אהובה?גלעד שגב ומורן גמליאל. 60. דיסק אהוב?כרגע...גלעד שגב. 61. שיר אהוב? "כנפיים" של שרון מולדאבי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "אהבה זה כואב"...זה עומד להגמר.
63. מאכל אהוב?קוטג'. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אין כרגע. 65. מקצוע אהוב? מאכילת שועלים?
66. זמן ביום?לילהההה
67. ממתק\חטיף אהוב? במבה אדומה.
68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב?November rain של גאנז... העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו. 72. קפה או תה?קפה
73. כתום או צהוב?שילוב. 74. טלפון או פלאפון?טלפון.
75. סלקום או אורנג'?פלאפון!!! 76. שוקולד מריר או חלב?חלב. 77. שיער אסוף או פזור?פזור. 78. ירח או שמש?ירח. 79. קולה או ספרייט?דיאט קולה. 80. קור או חום?קוררר. 81. אילת או חרמון?חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות?תלוי אצל מי.
83. קרמבו או גלידה?גלידה. 84. לילה או יום?לילה. 85. דיסקמן או מערכת?מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית. 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה. כפרעל דוד.
88. שחור או לבן?שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות...אקולוגית או לא?
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם עם עם.
92. פסטיגל או פיטר פן?אני בכלל בעד אלאדין. 93. נעלי בית או יחפים?יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי. 95. ביצפר או צבא?צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "מה הדבר האחרון שהדפסת?"
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?סלקום או אורנג'?
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן...קיצר לי כמה שנים טובות מהחיים. 99. האם נהנת לענות עליו?אין לי משהו יותר טוב לעשות,אז...
100. תן ציון לשאלון. 80.435354....

גמאני עכשיו ../images/Emo9.gif

יא עשיתי אחד עם הדגשות והכל וכיבו לי את המחשב =\
על עצמך-
1. שם: שיר 2. גיל: 16 וחצי 3. מיקום בארץ: באר שבע
האם אתה-
4. מאחר הרבה? כן
5. עובד? לא. אבל אני בדיוק מחפשת עבודה :). הכל חוץ ממלצרות
6. אוהב את המשפחה שלך? רוב הזמן כן 7. אוכל מילקי? יאפ :). בדיוק יצא חדש- מילקי הפוך. שכאילו הפכו את הטעמים- הקצפת בטעם שוקולד והקרם בטעם וניל.. זה טעים אבל אין על המקורי
8. יש לך אובססיה\סטייה? אה-הא :) 9. אוהב חורף? כמובן :) 10. מבריז הרבה מביצפר? כבר לא. לא יכולה להרשות לעצמי
11. מדבר הרבה בטלפון? כבר לא, היום יש אייסיקיו
12. מקבל ציונים טובים? כבר לא, אבל אני משתפרת
13. כותב שירים\סיפורים? כבר לא. אני מרגישה כמו תקליט שרוט. 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת זה המילה המתאימה :) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי בסיטואציה. 16. חוסך כסף? יאפ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? יאפ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן. אבל בלי ריבה
19. קונה מתנות? לא לכל אחד
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אה הא
האם אי פעם..
21. שיקרת? יאפ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נופ. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? יאפ.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן, אבל רוב הפעמים שאמרתי את זה היו ברגע של עצבים 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן. אני שונאת שזה קורה. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כנ"ל. 27. לא ישנת יום שלם? אה הא.. זה היה מתיש בטירוף. 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ 29. היית בחו"ל? יאפ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? הממ.. זה עוזר אם אני יגיד שאני לא אוכלת כל מה שקשור בדגים, לשון ומוח של פרות?
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? יאפ <ממש סלב>
32. חיבקת מישהו מפורסם? אה-הא :) טל מוסרי וליאת אחירון. נו מה אנייעשה, הייתי ילדה קטנה ומושפעת
33. הופעת על במה? טקסים נחשב'להופיע'? :) 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא עולה על טרמפים. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן. אוי זה היה כזה דוחה. אל תעשו את זה
37. הלכת לאיבוד? אה הא. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. בע. 39. נשברה לך שן? כן, אבל בקושי רואים את זה.. חחח זה מזכיר לי שבטיול השנתי ידיד שלי השתכר וברח מהמנהל של הביצפר.. אז הוא התחבא במדרגות ובא לטפס ושבר שן. כמה צחקנו. הוא נראה כמו הומלס
40. עישנת סיגריה? אה הא
מה הדבר האחרון..
41. שאכלת? סלט שהכנתי :) 42. שקנית? חבילה של מסטיק מאסט בטעם דובדבן
43. ספר אחרון שקראת? הממ.. ילדי הצל\תומר בן ציון. אבל זה בגלל ביצפר אז לאדעת אם זה נחשב.. חוץ מזה, התמכרות\רם אורן. הלוואי והיה לי יותר זמן לקרוא ספרים.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ווא. זה היה ממזמן עם חניכים שלי מהצופים ביציאת קבוצה.. ראינו חצי "חיוך של מונה ליזה" טוב נו פחות מחצי.. והם לא אהבו אז עברנו לראות הטירה המכושפת. המסקנה שלי מאותו ערב- לא ללכת לקולנוע. בשביל זה יש דיוידי. 45. הופעה אחרונה שהיית? כנסיית השכל בבראקה
היה שולט. ויום שלישי יש אלג'יר באותו מקום, ובמועדון אחר ברי סחרוף ושייגעצ ואני לא יודעת לאן ללכת
46. דיסק אחרון ששמעת? משו שצרבתי 47. שיר אחרון ששמעת? Aventura - Obsesion 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שייגעצ - את יודעת ועברי לידר - כמה כוכב. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת. נדמה לי עבודה בהיסטוריה.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? המממ.. אתר בילויים של באר שבע :) 51. אדם אחרון שראית? אחי הגדול
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחי הקטן <טיפוס משפחתי אני הא?
> 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי ליעד 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הגדול.
אהובים-
56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? ארמגדון
58. ספר אהוב? התמכרות\רם אורן. אני מסוגלת לקרוא אותו שוב ושוב ושוב.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? קשה לי לבחור, יש כמה.. 60. דיסק אהוב? של גלעד.. 61. שיר אהוב? גם קשה לי לבחור.. 62. תוכנית טלוויזיה אהובה? מואישה
ותשוקות.. 63. מאכל אהוב? אוכל של אימא. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחי הקטן כפרעליו
65. מקצוע אהוב? כרגע זה ספרות
66. זמן ביום? בבוקר מוקדם מוקדם ובלילה מאוחר מאוחר כשאין אףףף אחד בחוץ ואין מכוניות על הכביש :) אה, וגם כשהשמש מתחילה לשקוע ואני יכולה לראות מהחלון חצי עיר עם שמיים ורודים-סגולים-כחולים 67. ממתק\חטיף אהוב? יש הרבה
. לא יכולה לבחור. 68. אתר אהוב באינטרנט?
. והבלוג שלי. 69. ערוץ אהוב? 24 ו-3. 70. קליפ אהוב? עכשיו טוב, של גלעד.. כי הוא מזכיר לי הרבה דברים..
העדפות-
71. אביב או סתיו? אביב :) 72. קפה או תה? תה.. 73. כתום או צהוב? כתום
74. טלפון או פלאפון? לאדעת. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. עם אגוזים
יאמי. 77. שיער אסוף או פזור? רק פזור. לא יכולה ללכת עם אסוף. 78. ירח או שמש? אף פעם לא חשבתי על זה.. לאדעת... 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? בקיץ- קור. בחורף- חום.
81. אילת או חרמון? שאלה קשה.. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
83. קרמבו או גלידה? גם וגם. כמה זמן לא אכלתי קרמבו יאאא.. 84. לילה או יום? לאדעת נו.. אני לא טובה בהעדפות. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן. זה הדבר שאני לוקחת בערך לכל מקום. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לרוב ישראלית.. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה. 88. שחור או לבן? כתום
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אם עייפים- להשאיר מלוכלך.. אבל בכללי לא כיף לחיות בג'יפה אז לנקות.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים.. למרות שלפעמים זה קשה. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע. וכיסים גם. 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית פרוותים
94. סבון רגיל או נוזלי? ברור שנוזלי. 95. ביצפר או צבא? לא הייתי בצבא אז אני לא יכולה להגיד. בינתיים רוב הזמן אין לי תלונות

והמשך של החלק האחרון..

ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הממ.. המנה חמה, מס' 36. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פה למטה לתת ציון לשאלון, כאילו מה, זה משוב
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? הוא פסדר. 99. האם נהנת לענות עליו? בוא נגיד שחופש ואין לי הרבה מה לעשות בשעה כזאת אז כן.
100. תן ציון לשאלון. המממ.. 9 כוכבים =).

pishkashit

New member
אני עונה ../images/Emo15.gif

על עצמך- 1. שם: לירון 2. גיל: 17 וחצי 3. מיקום בארץ: מרכז-ראשל"צ האם אתה- 4. מאחר הרבה? הו המון 5. עובד? כן
6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? מידי פעם 8. יש לך אובססיה\סטייה?
9. אוהב חורף? כןןןןןן
10. מבריז הרבה מביצפר? אה.. אפשר להגיד 11. מדבר הרבה בטלפון? חחח כן 12. מקבל ציונים טובים? ממש לא 13. כותב שירים\סיפורים? כן
14. משתדל לאכול בריא? לא ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בדרך כלל להפך 16. חוסך כסף? לא יודעת מה זה לחסוך 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא שטויות 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן.. במפגש
19. קונה מתנות? כן או שאני מכינה משו מושקע 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נראה לי האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן.. אחד הרגעים שאני הכי מתחרטת עליהם 25. ישנת עם רדיו דלוק? אני ת-מ-י-ד ישנה עם רדיו דלוק 26. עם טלוויזיה דלוקה? לפעמים 27. לא ישנת יום שלם? יותר מפעם אחת כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן.. משלחת לפולין רולז 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא זוכרת..יכול להיות 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? את גלעד כפרעליו במפגש 33. הופעת על במה? בארור..בביצפר 34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס לא 37. הלכת לאיבוד? חחחח השאלה הזאת נכתבה עליי..אין מקום שאני לא הולכת בו לאיבוד 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחח לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן... מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? טוסט 42. שקנית? בובים למפגש
43. ספר אחרון שקראת? "חוכמת הבייגלה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "אור" ואתמול בבית את קיל ביל 45. הופעה אחרונה שהיית? גלעד שגב על הפארק בגני יהושוע
46. דיסק אחרון ששמעת? של כל מיני שירים ביחד 47. שיר אחרון ששמעת? דוד-דודי לוי כפרעליו 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? דוד..חחח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ציור מהצייר שאחי הקטן עשה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הקומונה 51. אדם אחרון שראית? מתן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואי לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מתן.. מותק שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אה..אמא נראה לי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מתן! הוא הרס לי את הפילם מהטיול
אהובים- 56. צבע אהוב? כחול ואת הירוק שלי (עמית שקט) 57. סרט אהוב? יש המון... האחרון שאהבתי מאוד היה "אפקט הפרפר" 58. ספר אהוב? לא יודעת.. חוכמת הבייגלה עכשיו 59. זמר\ת\להקה אהובה? גלעד, עברי, סער בדישי, דודי לוי
, באסטד 60. דיסק אהוב? הסינגל של "שיר ללא שם" החתום 61. שיר אהוב? אף אחד לא רואה-סער בדישי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת|סגדש| ( מחר ב21:15) 63. מאכל אהוב? זיתים! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? את כולם אני הכי אוהבת 65. מקצוע אהוב? צילום
66. זמן ביום? הא? 21:15 בימי ראשון זה זמן אהוב 67. ממתק\חטיף אהוב? דובונים 68. אתר אהוב באינטרנט? www.po3.2ya.co.il 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 וערוץ 24 70. קליפ אהוב? של קוב-מגניב ושל דוד-דודי לוי העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה
73. כתום או צהוב? כתום! 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור
78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן ואם אפשר אז אחד כזה שעובד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה? אה..השיר שלנו 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? ברור שלנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל
מאיה בוסקילה שם כאילו 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? בית
ולסיום...|סדגֻש| 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? *רגע בודקת* "אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת..אבל זה כיף 99. האם נהנת לענות עליו? בהחלט 100. תן ציון לשאלון. 875892679693390
מי קורא את זה בכלל...חחח

שני מס 1

New member
יאללה גם אני... =)

על עצמך- 1. שם: שני 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ראשון לציון! =))) האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי מתי...
אבל ברור שכן! 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן-גלעד שגב!
9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא
פעם בשבועיים... חחחחח 11. מדבר הרבה בטלפון? כן
12. מקבל ציונים טובים? לא תמיד...
13. כותב שירים\סיפורים? כן לפעמים שירים
14. משתדל לאכול בריא? משתדלת... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? סופגנייה???? מיליון סופגניות...
... 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני לא יכולה להגיד על עצמי...
האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? אכן כן... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ת'אמת אין לי מושג... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן המישו המפוסם הזה בשבילי הוא הכללל!!..
33. הופעת על במה? בטח, זה הדבר הכי מדהים בעולם! ונותן לך כל כך הרבה אנרגיות והרגשה טובה... מ-ד-ה-י-ם-!
34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אוי ואבוי... לאאאא חחחחח 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בטח התוכנית הכי שווה בעולם!!! הערצתי אותך מהתחלה עד היום וכמובן לעד...
39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? ספגטי ברוטב שמנת ופטריות יאמייייי 42. שקנית? סריג מ-Fox 43. ספר אחרון שקראת? לא אוהבת ספרים... אבל קראתי לצורך עבודה... קראו לו: "האלכימאי". 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על- סרט נהדר! 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? גלעד שגב - עכשיו טוב... 47. שיר אחרון ששמעת? נופלים לתוך טבעת.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?All star- shrek 2 (פסקול הסרט "שרק 2"). 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מילים לשיר תמונה של גלעדוש המדהים...
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אקזיט=> גלעד שגב=> פורום מתוק!
51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אתמול בכיתי ממשו רע שקרה לי, הייתי בדיכאון וחברות שלי ראו אותי...
53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידיד- חן. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה- נעמה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי... חחחחח אהובים- 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? "ונילה סקיי" יש עוד מלא אבל זה הראשון שעלה לי לראש... 58. ספר אהוב? לא אוהבת ספרים! 59. זמר\ת\להקה אהובה? גלעד שגב- וכל זמר/ להקה מיותרת... 60. דיסק אהוב? עכשיו טוב- גלעד שגב
61. שיר אהוב? אוי שאני לא יתחיל... אבל הראשון שקופץ לי לראש זה: "מותק שלי". 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "אקזיט"!!!!!... 63. מאכל אהוב? פסטותתת... (צמחונית)... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין לי מושג יש המון אבל אני ישמור את זה לעצמי... 65. מקצוע אהוב? ספרות. 66. זמן ביום? ערב. 67. ממתק\חטיף אהוב? מקופלת. 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת... 69. ערוץ אהוב? ערוץ 24!!! ללא ספק... אחד הערוצים! 70. קליפ אהוב? אני אוהבת מלא קליפיםםם!... העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? גם וגם 78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? גם וגם 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? א-י-ל-ת-! 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? גם וגם... 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית.
87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה!
88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה ומתי... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? רצוי עם... 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן! עפר המושלם שלי שםםםם...!!!!!
93. נעלי בית או יחפים? בחורף נעליי בית של הכי כייף בקיץ יחפה...
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בית ספר...
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 39? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 92! ברור שפיטר פן!
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא
99. האם נהנת לענות עליו? כן
100. תן ציון לשאלון. 5 כוכבים מתוך 5 כוכבים אני לארג'ית... חחחחחחח

../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

על עצמך
1. שם: מורי 2. גיל:23 3. מיקום בארץ:ג'רוזלם
האם אתה-
4. מאחר הרבה? משתדלת שלא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? חלקים ממנה
7. אוכל מילקי? לא ממש 8. יש לך אובססיה\סטייה? יפ 9. אוהב חורף? כן
10. מבריז הרבה מביצפר? המון אל תשאלו 11. מדבר הרבה בטלפון? יפ 12. מקבל ציונים טובים? האמ 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יפ 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ליודעת
האם אי פעם..
21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? אני מתיד ישנה עם רדיו דלוק 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?כן טייפ מבית ספר בכתה ח נראה לי 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכ
37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן
מה הדבר האחרון..
41. שאכלת? בייגלה 42. שקנית? קולה 43. ספר אחרון שקראת? אני קוראת את צופן דה וינצי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? תפוס תכריש 45. הופעה אחרונה שהיית? עברי לידר 46. דיסק אחרון ששמעת? גלעד שגב 47. שיר אחרון ששמעת? מארון 5 she will be loved 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?החדש של REM 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? וואי המדפסת שלי שבקה חיים מזמן .. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אמממ נראה לי שגוגל 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אפחד לא רואה אותי בוכה.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? סבתא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שניה בודקת - הדר חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? בלעע לא יודעת
אהובים-
56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? ריקוד צמוד ריקוד מושחת והנסיכה הקסומה 58. ספר אהוב? באדולינה 59. זמר\ת\להקה אהובה? עברי,גלעד,ירמי,רובי,אלג'יר ,אביב גפן 60. דיסק אהוב? יותר טוב כלום מכמעט של עברי 61. שיר אהוב? מלאך של אביב גפן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? בנות מקלאוד, חברים,ומכושפות 63. מאכל אהוב? שניצל של אמא 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הזנגוילים
65. מקצוע אהוב?ספרות 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? 3 / הולמארק 70. קליפ אהוב? ליודעת
העדפות-
71. אביב או סתיו? אביב (זאת בכלל לא שאלה ) 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנ'ג 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? זה כמו לשאול את מי את יותר אוהב את אמא או את אבא? 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא
ןלסיום..
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת על הגלידה מול הקרמבו 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? משו על ציונים.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו?כן 100. תן ציון לשאלון.פי

N o l o g o

New member
יאללה לפני השינה..:)

על עצמך- 1. שם: שיראל 2. גיל:17 3. מיקום בארץ: ראשון האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא, אפילו מקדימה 5. עובד? הלוואי 6. אוהב את המשפחה שלך? יאפ מאד 7. אוכל מילקי?נופ 8. יש לך אובססיה\סטייה? כמו לכל אחד 9. אוהב חורף? יאפ..:) 10. מבריז הרבה מביצפר? חחח יותר מדיי 11. מדבר הרבה בטלפון? נופ 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה..ממוצע 80 ומשהו. 13. כותב שירים\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא? רק אני 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? תלוי מה המטרה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יותר מדיי..:( 19. קונה מתנות? רק אם אני מוצאת משהו שאני יודעת שימצא חן בעיני הבנאדם שאני קונה לו את זה. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נראה לי.. האם אי פעם.. 21. שיקרת? נראה לי שכן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אולי בכיתה ב'. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כןן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן, עדיף מאשר להיות צבועה 25. ישנת עם רדיו דלוק? יאפ 26. עם טלוויזיה דלוקה? יאפ כל לילה חח 27. לא ישנת יום שלם? יאפ 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ 29. היית בחו"ל? נופ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אכלתי מחוסר ידיעה ואחרכך התוצאה הייתה.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא תודה 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן..אפילו השבוע (גלעד).. 33. הופעת על במה? כן בכיתה ז' או משהו 34. גנבת משהו? סוכריות גומי בסופר 35. תפסת טרמפ? לא שזכור לי 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא..יאק 37. הלכת לאיבוד? חח כן הכי כיף..:) 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? השתדלתי.. 39. נשברה לך שן? חח יותר מדיי פעמים ואותה אחת. 40. עישנת סיגריה? יאפ מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? פיצההה 42. שקנית? קולה? 43. ספר אחרון שקראת? חוכמת הבייגלה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הנוסע השמיני נגד הטורף 45. הופעה אחרונה שהיית? גלעד שגב בבארבי 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק שהכנתי עם שירים של אביב גפן 47. שיר אחרון ששמעת? יקירתי - אסף אמדורסקי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אביתר בנאי - תתחנני אלי(יש להאשים את עמית) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה על בית לוינשטיין (כי לא הלכתי..) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אממ אפאחד 51. אדם אחרון שראית? ראיתי איזה 10 מהחברים שלי עכשיו 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואי הרבה זמן לא בכיתי..:) 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברים שלי כשאמרו לי שלום..אחרונה הייתה דניאלה נראה לי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שירלי פאפי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים- 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? משתנה..:) 58. ספר אהוב? פרחים בעליית הגג 59. זמר\ת\להקה אהובה? וואי יש הרבה..כל מה שמתקשר לרוק 60. דיסק אהוב? כל מיני דיסקים שאני מכינה 61. שיר אהוב? משתנה לפי תקופות..כרגע יקירתי של אסף 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים וג'אג 63. מאכל אהוב?צ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? החברים שלי והמשפחה שלי (יודעת שזה לאאחד) 65. מקצוע אהוב? ספרות 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? לא אוהבת כבר 68. אתר אהוב באינטרנט? יש כמה..:) 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? טרולי מידלי דיפלי של סבאג' גארדן העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? אפאחד 73. כתום או צהוב? כתום בשביל רוני 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון חח 76. שוקולד מריר או חלב? אפאחד 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? בבית מערכת בחוץ דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אפאחת 88. שחור או לבן? שחור ולבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם..:) 92. פסטיגל או פיטר פן? חח פסטיגל (אם ממש אין ברירה) 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? עוד לא הייתי בצבא אז בינתיים בוחרת ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?פסטיגל או פיטר פן? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?לנקות או להשאיר מלוכלך? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? תלוי למתי..:) 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ 100. תן ציון לשאלון. 9..:) תנקס.. עכשיו המיטה קוראת לי שבוע מצוין..:)

morrrrrrrrrr

New member
../images/Emo185.gifנו שווין

על עצמך-
1. שם: מור 2. גיל:23 3. מיקום בארץ: ? קצת קשה לי בארץ
סתם אני מאנגליה למי שעוד לא יודע
האם אתה-
4. מאחר הרבה? לא ממש לא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? מתה עליה 7. אוכל מילקי? אין פה מילקי
8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? המון (לא שאני לומדת
) 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? במה? 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? מממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אממממ לא 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן
האם אי פעם..
21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? יאאק זה נשמע דוחה 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? מה זה אקזיט
39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן
מה הדבר האחרון..
41. שאכלת? שוקלד 42. שקנית? ספר 43. ספר אחרון שקראת? חיי פיי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? אתמול הייתי בהופעה של חברים שלי
46. דיסק אחרון ששמעת? של מארון 5 47. שיר אחרון ששמעת? she will be loved 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? רדיו של רובי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה של בדודה שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? המייל שלי 51. אדם אחרון שראית? ג'ון 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? מארק 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מארק 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מארק 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מארק
אהובים-
56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? נערה בהפרעה 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה? מארון 5 רד הוט צילי פפרז,רובי וויליאמס 60. דיסק אהוב? הפסקול של טרנספוטינג 61. שיר אהוב? מיסאנדרסטוד של רובי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? the o.c 63. מאכל אהוב? פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מארק 65. מקצוע אהוב? ????? 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקלד של הראשיז 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? STAR 70. קליפ אהוב? יש מלא אני אפילו לא אתחיל
העדפות-
71. אביב או סתיו? אביב (המאגניב) 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית
87. השיר שלנו או מיכאלה? אפחד 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אפחד? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? מה הדפסתי.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?על מיכאלה והשיר שלנו 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 204

למעלה