איזה אורך!!
על עצמך- 1. שם:הודיה 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ:מודיעין האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? עבודות מזדמנות
6. אוהב את המשפחה שלך?רוב הזמן לא... 7. אוכל מילקי?מממ בכלליות כן
8. יש לך אובססיה\סטייה?אוווו להרבה דברים! אני אובססיבית לכיפות-מחזיקי-מפתחות חיחי 9. אוהב חורף?יאפ! 10. מבריז הרבה מביצפר?כהה אבל באישור הורים חיחי 11. מדבר הרבה בטלפון?לא, למה יש אייסיקיו?! 12. מקבל ציונים טובים?תלוי באיזה מקצוע
13. כותב שירים\סיפורים?לא, למרות שאני נורא רוצה לכתוב אני פשוט לא מצליחה, אבל אנשים אומרים שלא חסר לי כישרון... חברה רצתה להכריח אותי לכתוב משו לתחרות כת"צים באיזה עיתון... לא הצליח לה
14. משתדל לאכול בריא? להשתדל זה קל... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? דווקא לא, ובגלל זה אני נדפקת לרוב :/ 16. חוסך כסף? מנסה... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?תלוי למה אתם קוראים שטויות
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יאפ
19. קונה מתנות? אה הא!! יש לי אחיין
20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא, אבל האהבה העצמית שלי מעולם לא הייתה טובה במיוחד האם אי פעם.. 21. שיקרת? מה שנקרא- הרבה יותר מאי פעם... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יאפ... אני לא מתחרטת... אבל אני לא רעה! 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כל הזמן
26. עם טלוויזיה דלוקה? מיזה נגמלתי לפני כמה שנים כשהוציאו לי ת'טלויזיה מהחדר 27. לא ישנת יום שלם? הייתי בשני ימים בניצנים השנה(כ"נ2 והדורבנים-טיפקס) ובלילות אחרי כל אחת מההופעות לא ישנתי 28. היית במחשב כל הלילה? בפורים האחרון- הייתה למחרת הופעה שהלכתי אליה ובגלל שהייתי צריכה לצאת באוטובוס של 7 בבוקר אני וחברה החלטנו לא לישון וחוץ מיזה בחופש היו המון לילות שהלכתי לישון ב5 בבוקר אחרי לילה במחשב 29. היית בחו"ל? NEVER 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אמ... חצילים, אבל רק כי זה היה בתוך איזה תבשיל ולא ידעתי שזה שם :/ 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בחנוכה שנה שעברה הופעתי בעיתון מקומי של נתניה כי במדור רכילות שמו תמונה מהמפגש פורום של פורום גבסו שאני מנהלת בו (כי מארגן המפגש גר בנתניה ושם היה המפגש) 32. חיבקת מישהו מפורסם? אווו הרבה הרבה אנשים!! חיחי אממ בהופעת הבכורה של הדיסק של גבסו היו הרבה מפורסמים וחיבקתי אותם- הראל מויאל, סקעת ועדי כהן, לירון לב (המדהים!!) ונינט ואת גבסו לא חיבקתי אבל מתוך בחירה
33. הופעת על במה? בכיתה ח' בהצגה שהעלנו בפורים חחח 34. גנבת משהו? מאחים שלי... זה נחשב?! 35. תפסת טרמפ? לא תופסת טרמפים... ההורים שלי לא יתנו לי לצאת מהבית יותר 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחח איכס, אבל צפיתי בחברות שלי! 37. הלכת לאיבוד? בת"א, בחנוכה שנה שעברה! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אממ... אממ... נראה לי היתה איזה תוכנית שגבסו היה אמור להופיע אז ראיתי... בד"כ גם ככה אני חוזרת הביתה דיי בסוף התוכנית 39. נשברה לך שן? ב"ה- אפעם 40. עישנת סיגריה? NEVER וטוב שכך! מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? מטבע שוקולד
דמי חנוכה 42. שקנית? סופגניות לכבוד שבת ולעצמי- בגדים על חשבון אמא! חיחי 43. ספר אחרון שקראת? אממ... לא זוכרת איך קוראים לספר שלקחתי מהסיפריה... הוא לא מוצלח 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אמ... טרמינל 45. הופעה אחרונה שהיית? ב10.11 הופעת הבכורה של גבסו בתאטרון תמונע 46. דיסק אחרון ששמעת? מארון 5- סונגס אבאוט ג'יין -> אחלה דיסק! 47. שיר אחרון ששמעת? ברגע זה- עברי לידר/לאונרדו 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לחבק אותך/סינרגיה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אמ... אמ... איזה עבודה של אמא שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האתר של גבסו 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני כל הזמן בוכה, אז זה דיי פשוט :/ 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחיין שלי (היום חגגנו לו יומולדת שנה!!
) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אח של חברה שלי שאמר לי שהיא לא נמצאת בבית :/ 55. אדם אחרון שצעקת עליו? כנ"ל בכי, אבל- אחותי אהובים- 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? מולין רוז', אקס-מן1+2 וטרילוגית שר-הטבעות 58. ספר אהוב? אמ... לב/רם אורן 59. זמר\ת\להקה אהובה? שי גבסו אם עוד לא הבנתם, אבל יש עוד המון 60. דיסק אהוב? ארים ראשי/שי גבסו 61. שיר אהוב? מקום מפלט/שי גבסו כי זה פשוט נכתב עלי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא אוהבת טלויזיה... בעיקר קומדיות של ערוץ 3 63. מאכל אהוב? מממ שוקולד וקטשופ (לא ביחד, כן?!) 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחיין שלי
65. מקצוע אהוב? אמ... היסטוריה כי זה מעניין אותי 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד מריר אוורירי
יאמי!
68. אתר אהוב באינטרנט? www.gabso.com למרות שהם מעצבנים אותי הרבה 69. ערוץ אהוב? 3 או הסרטים 70. קליפ אהוב? סינרגיה- עד שהכל יגמר העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו, באביב יש לי אלרגיות
אפצ'י! 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום, דההה 74. טלפון או פלאפון? פלאפון- אפשר לשלוח הודעות 75. סלקום או אורנג'? סלקום
76. שוקולד מריר או חלב? מריר אוורירי או חלב סתם 77. שיער אסוף או פזור? פזור יותר יפה(לרוב האנשים), אסוף כדי שלא יעצבן אותי בפרצוף 78. ירח או שמש? ירח-> לילה-> לישווון 79. קולה או ספרייט? קולה... דיאט
80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת (אני לא החלטית
) 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות ושיער שחור!
83. קרמבו או גלידה? גלידההה 84. לילה או יום? לילה-> כנ"ל ירח
85. דיסקמן או מערכת? מערכת כשאני לבד בבית ואפשר לשים על פול ווליום
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראליתתתתתת 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו, אבל אין לי YES 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? כשתראו ת'חדר שלי תבינו... בעצם אי אפשר לראות אותו מתחת לכל הבגדים והשטויות
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? ברור שעם כובע! 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה 93. נעלי בית או יחפים? יחפים
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? שירות לאומי
) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? מממ השאלון היה מוזר בכלליות
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל שאלה קודמת חיחי סתאאאם 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אה הא! מי בכלל יקרא את זה?! 99. האם נהנת לענות עליו? כן, זה מבדר
100. תן ציון לשאלון. אממ... מתוך כמה?!
על עצמך- 1. שם:הודיה 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ:מודיעין האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? עבודות מזדמנות