זה מרגיז אותי...

טאKילה

New member
זה מרגיז אותי...../images/Emo4.gif

התעוררתי משינה לפני שעתיים בערך, אני לא מוצאת את עצמי, לא מתחברת להתעוררות אוף כזה לא מוסבר. מנסה לחפש גיוון במוח אבל. כל התאים עוד רדומים, סתם כזו תחושה כבדה,ואין לי הסבר ,לא יודעת למה. אולי זה קורה רק לי,אולי זה קורה גם לאחרים,אולי. בא לי סתם להוציא את זה מתוכי..סליחה אם הפרעתי.

../images/Emo23.gifלטאקי עידוד מיוחד

עכשיו אני מקווה שתרגישי יותר טוב אחרי
של כמה שעות תראי את הפורום מלא בהודעות אז תרגישי טוב עם הליצן או בלעדיו
ואני שולחת לך המון
ומה יותר טוב מלהתעורר לאיזה
ושירים או
וכמה עוגות טעימות לשבת אז אני מקווה שהשימחה כבר עלתה
שולחת לך תיגבורת את
השנה שישמח ויבדר אותך
ושתיהי עימנו עם המון כוחות מחוזקים
ושהתאים לא יהיו לעולם רדומים רק שאת הולת לישון ........
ערב טוב ונעים ואני אוהבת אותך

לטאקוש בשימחה

בכל רגע בכל דקה שתרגישי עייפה , לא רגועה , אני כאן בשביל לעשות לך שמח
מזמינה אותך לכוס קפה ועוגה , אוזן המן על חשבוני או אולי לשוקו חם או תה צמחים יש לי נס קפה , מל הסוגים וגם ממתקים רוצה משהו יאמי ומתוק אז קדימה לצחוק
שולחת לך
והמון ליצנים שיעשו לך שמח עם אהבה
ואני מקווה שאת מרגישה עכשיו יותר טוב הנה כולם הצטרפו החגיגה מתחילה פורים הגיע המצב רוח משתנה לטובה אני רואה חיוך וצחוק על פנייך
איזה יופי

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifטאקייייי בואי מאמי

יש לי משו סודי מעיף את ת'תחושות הבעאסותתתתתתתת את תתחברי יופי יופי יאאלה ממי להתעורר חחח טאקי נו תתפרעי חופשי מותר ואפילו רצוי מידי פעם להסתוללל יאאלה מכינה קפה טאקי מה להכין לך מאמי
טופ פוססס ג'קוב הגיע תיכף אשוב מוניק

טאKילה

New member
אני רוצה,נס קפה../images/Emo96.gif

או טסטר צ'וייס או קלאסיק,עם חלב וניל ללא ממתיק.. אולי יגיע איזה מישו שימתיק לי בכייף חחח יש עוגיות? בא לי..

Crossface

New member
למה לא אמרת

הנה, שניה לפני שאני הולך נס
עם חבל תנובה על הבוקר וגם
תאכלי כמה שאת רוצה, את השאר תחלקי

טאקי אני קוראת אתכם מרחובות הרחוקה

ובאתי לחבק אותך...אולי עכשיו את כבר חשה יותר טוב....לדעתי זו עייפות של כל השבוע.. והנה כבר הגיע אלינו הסופ"ש...ותהיה לכולם הזדמנות לנוח, לבלות, להנות ולמלא מצברים.

טאKילה

New member
ציפוש..../images/Emo24.gif

רחוקה מפיתום,רחובות זה ממש פה פה קרוב במרכז חח תהני חמודה,תודה אני אהיה בסדר.

anati31

New member
אתם צריכים לראות את העיניים שלי

ותבינו... העיניים נוצצות מכל האורות ניאון שיש פה בלילה.... לא מפספסת כלום..... שואפת הכל עמוק עמוק לתוך תוכי כדי להפנים ולא לשכוח כלום. פעם כשהייתי בסופ"ש בת"א עשיתי בלי להתעצל את כל שינקין 4 פעמים מכל צד.....בחיי נשבעת !!!

anati31

New member
זו ציפי - פשוט שכחתי להחליף ניק

מהשם של החברה שלי לשם שלי....

טאKילה

New member
anati31 בגלל הטעות..../images/Emo124.gif

זה מחייב אותך עכשיו להיות חלק מהפורום הזה..

חן (*_*)

New member
טאקי, ערב טוב חמודה../images/Emo24.gifלא להתרגז

זה לא בריא ובדרך כלל, גם לא עוזר!!! משהו שאולי ישפר את מצב רוחך: קורס מיוחד לגברים מכיוון שהנושא מאוד מורכב וקליטת הנושאים מאוד איטית, בקורסים ישתתפו מקסימום 8 גברים. ההרשמה תפתח שבוע הבא. נושא 1 ממכונת הכביסה לשולחן הגיהוץ, התהליך המסתורי... נושא 2 כיצד למלא תבנית קרח (צעד אחר צעד,בליווי שקופיות) נושא 3 אתה והחשמל: היתרונות שבהזמנת טכנאי לתיקונים נושא 4 פיתוח מדעי אחרון: לבשל ולזרוק את הזבל לא גורם לבעיות בזקפה (תרגול במעבדה) נושא 5 להעניק פרחים לחברתך,אפילו שאתה כבר נשוי לה,לא גורם לנזק! נושא 6 גליל נייר טואלט: יכול להיות שהוא "נולד" במתקן לנייר????(דיון) נושא 7 כיצד להוריד את מכסה האסלה- צעד אחר צעד נושא 8 גברים אמיתיים גם שואלים אחרים כשהם הולכים לאיבוד(סיפורים אמיתיים מפיהם של מצ' ואים אמיתיים) נושא 9 לסדר את המזוודה: אי-יכולת פיזית מוחלטת או אי-יכולת שכלית נרכשת?(וידאו) נושא 10 לשטוף כלים ,הלא נודע ולא ידוע הזה.(הכשרה מעשית) נושא 11 אפשר להרים את המכסה ולהשתין בלי להתיז! (תרגול קבוצתי) נושא 12 ההבדל בין סל הכביסה לבין הרצפה! נושא 13 הגבר שיושב על-יד הנהג: האם אפשר לשבת בלי לדבר או להעיר בזמן תרגול החניה? נושא 14 כלי האוכל, לאחר הארוחות, עפים לבד לכיור?(דוגמאות בווידאו) נושא 15 האם מאבדים את הזהות אם לא מחזיקים ביד את השלט לטלוויזיה? נושא 16 תקשורת: כאשר אומרים שמשהו נמצא במגירה של ארון הבגדים,למה צריכים להבין באיזו מגירה ואיזה ארון???? נושא 17 האם רופא הילדים נושך? נושא 18 מנוחה ושליטה עצמית (תרגול מעשי למלווים בקניות בקניון, בלי תלונות) נושא 19 כיצד להלחם בניוון שכלי :איך לזכור ימי הולדת, תאריכים חשובים ולהתקשר כשאתה מאחר. נושא 20 כיצד למצוא דברים,להתחיל בלחפש במקום הנכון במקום לצעוק בכל הבית. נושא 21 לומדים לחיות: ההבדלים הבסיסיים בין אשתך ואימא שלך. נושא 22: התמכרות לכדורגל: זהירות! יכול להיות שאתה מכור! בסוף הקורס המשתתפים ששורדים יקבלו תעודת הצטיינות

למעלה