זה מעצבן כבר!!!!

איזו שטות

ואפילו מעט גזענות מה זה "בני אדם אולי" סטרייטים הם בני אדם לכל דבר, ואפשר להתאהב בהם באותה מידה שאפשר להתאהב בכל פאג מצוי. בקשר לרוצחים סדרתיים- אם פוגשים רוצח סדרתי במסעדה, בנוי לתלפיות, עינים כחולות ותסרוקת שרה-סטייל (מה לעשות, היא עכשיו אצלי באייסי)- אפשר להדלק עליו ולאהוב אותו, אולי אפילו להתחיל איתו, לפתוח בשיחה ולראות שהוא אחלה בנאדם ולהתאהב בו על המילה הראשונה שלו, מה זה משנה אם הוא רוצח סדרתי?! ואם נחזור למציאות- אם רואים סטרייט איפושהו ונדלקים עליו, זה לא ממש רצוני. כנ"ל עם כל הבנות שמתאכזבות שהן מגלות שהבן שהם מפנטזות עליו כל היסודי הוא בעצם הגיי הכי גדול של התיכון מה לעשות "האהבה, הוי למנצח"

the beast 15

New member
זה מעצבן כבר!!!!

למה בכל פעם שאתה מספר לאיזה סטרייט שאתה הומו הוא בטוח שאתה דלוק עליו למה?... תגידו לי למה הם חושים ככה נמאס כבר? אני שובר את הראש ומנסה להבין למה הוא התרחק ממני אחרי שסיפרתי לו, כאילו שאני אהיה דלוק עליו?... אני לא נדלק על סטרייטים!!! אחחחחח כל הקטע הזה של לצאת מהארון ממש מעצבן למה אנשים לא יכולים פשוט לגיע למסקנה הזאת לבד וגם אחרי שאומרים להם הם לא מאמינים זה לא כאילו שזה לא ברור אני הכי הומו בעולם!!!

צריך להגיד את זה בצורה הנכונה...

אנשים שלא נתקלים הרבה באנשים מהקהילה - צריך לפנות אליהם בצורה מאוד מסויימת. לפני הפורום והכל, עוד בתקופת התלבטותי הארוכה, פנתה אליי ידידה ואמרה לי כך בפתאומיות שהיא הגיעה למסקנה שהיא לסבית. עכשיו, הדבר הראשון שאמור לקפוץ לי לראש הוא שהיא דלוקה עליי! אלא מה? הרי, למה לה לטרוח לבוא פתאום באמצע היום ולספר לי את זה? לו סתם הייתה רוצה לשתף אותי בדברים שקורים בחיים שלה, היא הייתה משתפת אותי בתהליך-ההגעה-למסקנה כולו, ובנושאים אחרים שלא קשורים לזה - באופן שוטף. חייבת להיות מטרה מסויימת - לפחות ככה זה נראה. זה כמו שמישהו שלא דיברת איתו חודשיים ירים פתאום טלפון ויגיד לך שהוא קנה נעליים יקרות מאוד בצבע ירוק-צומי. ייתכן שהוא סה"כ רצה לשתף אותך במאורע מאוד חשוב בחייו, ייתכן שבמשך שנים על גבי שנים הוא חסך כסף כדי לקנות אותם, ולכן המאורע הזה כל כך חשוב... אבל אתה? אתה הרי לא יודע את כל זה. המחשבה הראשונה שתקפוץ לך לראש היא שהבנאדם רוצה לגרום לך לקנא מכך שיש לו נעליים מאוד אופנתיות ויקרות. הוא רוצה לספר לך את זה משום שיש לו מטרה כלשהי כלפיך. אותו הדבר. הם חושבים ככה בגלל שזה כל כך פתאומי

LeeCooper69

New member
סטרייטים הם לא בני אדם?

בתור סטרייט ופאג האג, אני אומר לך שאתה כן יכול להדלק על סטרייטים וגם הם בני אדם..... ובנים. אתה נדלק על בנים בלי קשר לאופי שלהם, או אם הם אוהבים שוקולד או לא, נכון?!?! אז אתה גם יכול להדלק על גבר, שמעדיף נשים.... אגב, גם סטרייטים, הם בנים, לא רק הבנים ההומואים טיפשים....

the beast 15

New member
תראה...

תראה אני מסתכל על העובדות בשטח. בחיים שלי לא נדלקתי סטרייט (למזלי גם) הם יכולים להיות מושכים אבל אני לא יכול איפלו לחשוב על להתחיל קשר עם סטרייט.

לירונדה

New member
זה נובע מ...

זה איכשהו נובע מבורות תסביר להם שכמו שהם לא נדלקים על כל אחת שעוברת לידם גם אתה לא נדלק על כל אחד...

the beast 15

New member
פסדר

אבל על הומאים לעומת זאת אני נדלק....לא חסר כאלה ועל סטרייטים זה עוד לא קרה....

Gal-Mo0D

New member
כשאני יצאתי לחבר הכי טוב שלי

אמרתי לו במילים אלו : "...ואל תדאג שאני אמשך אליך, מבחינתי אתה הבנאדם כי מגעיל ולא מושך שקיים..." והוא לקח את זה כמחמאה!

דימונאי

New member
מוכר לי גם...

תשמע מי שלא מוכן לקבל מי שאתה ולא רוצה אותך הוא לא חבר מספיק...תמשיך האלה אתה תמצא הרבה שיעריכו אותך כמו שאתה תאמין לי אני איבדתי מלא חברים בגלל זה אבל מצאתי חדשים שלא ידעתי שהם כאלה ואני שמח על זה.... בהצלחה...

nickey

New member
דווקא...

כשסיפרתי לשתי חברות שלי, הן לא נרתעו ממני, וגם לא אמא.. מעניין. כשסיפרתי לה שעשיתי עגיל גדול באוזן היא לא מדברת איתי (אתמול עשיתי והיא שותקת עד כרגע..)

למעלה