זה ממממש מעצבן

Sababush

New member
הן הגיבו לו

הוא הגיב להן ככה זה הלך תשמעי, כשהן קוראות לו הומו בגלל שהוא אוהב להקת בנים זה מעצבן אנשים שהם באמת לא הומואים, מה לעשות!!

chicolico

New member
לא רציתי לפתוח שוב את הנושא...

אבל אם כבר פתחת אותו, אני אגיב... זה לא נגמר רק בעובדה שהן העליבו את החברות שלי... לא יודע אם ביקרת בפורום שלהם אתמול, אבל האמבות חסרות המוח האלה, התחילו גם להעליב אותי אישית... וזה מה שממש הרתיח לי את הדם בראש... ובגלל זה דפקתי בהם כל מה שהיה בי, אחת אחרי השנייה... ואת גם יכולה למסור לשימפנזות האלה מסר אישי ממני: שלא יעזו יותר לפנות, אליי, לדבר אליי, או בכלל להגיב להודעות שלי (וזה כולל גם כלפיי לירון) כי הן לא יודעות למה אני מסוגל... הן חושבות שאתמול העלבתי אותן? אני מסוגל למחוץ אותן ולשתול אותן באדמה בעומק 8 מטר אז ממש לא כדאי להן להתחיל איתי לא, ברצינות... אני לא צוחק ואני לא בא להראות כמה אני מאצ´ו וכו´... אני בפירוש א-מ-ח-ץ אותן! וזה לא איום - זאת הבטחה...

Sababush

New member
../images/Emo6.gif

איזה חמוד ומצחיק אתה כשאתה מתרגז!
חחח אבל הן באמת מפגרות

chicolico

New member
כן... אני יודע...

אני מסוג האנשים האלה שלא כדאי לך לקנא במי שממש מעצבן אותי... למרות שזה די קשה ממש ממש לעצבן אותי, אבל מסתבר שהן הצליחו...

Dani Ryan

New member
גברת......

לא אומרים שלום?!?!?!?!?!?!אני בשוק מעצמך! לא משנה אני יוצאת כבר בכל זאת...מתפוצץ הראש

brians angel

New member
זה מאוד כסף!!

זה יותר מידי כסף...!! הם הגזימו..!! בשביל פנטהאוז מסכן???

Dani Ryan

New member
חחחחחח.....

ברור שזה כסף....חחחחח אני עדיין בשוק קצת... חחחחחחחחחחחח....Lee @ Like a Friend...מהמם!
טוף אני זזה... תיזהרי שנשן......חכי חכי...

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ברגעים אלו אני ממש שמחה שאני מעריצת בלו ובצד שלך ולא מעריצת ווסטלייף בפורום שם...חחחחח

MolsBolsRules

New member
דברים כאלה מתחילים מריבות

לחינם לירון את מכירה אותי טוב ואת יודעת שאני נגד מריבות מיותרות כמו זאת! נכון בלו עשו יותר השנה ואולי באמת מגיע להם ליזכות אני לא אמרתי כלום אבל מעריצות ווסט קצת פגועות מזה אז למה לעצבן אותן יותר?!?!? ואחר כל את הולכת ומאשימה אותן שהן מגעילות! תחשבי טוב לפני שאת כותבת כאלה דברים!

למעלה