זה ממממש מעצבן

Sababush

New member
זה ממממש מעצבן

שעכשיו כולם מאשימים אותנו שהתחלנו את המריבה כשהן אלה שהתחילו לרדת עלינו הן ירדו על המעריצות של בלו הלכנו והגנו על עצמנו ואנחנו יוצאים הרעים... טוף, נו, אם בלו הBAD BOYS OF POP... לא איכפת לי גם להיות חלק, חחח... חוץ מזה, איזה קטע, סיפרתי לידיד שלי היום על כל הקטע והוא עושה "מה באמת?? אני בכלל לא אוהב את בלו והצבעתי להם כי הם היו הלהקה הנורמלית היחידה שהייתה מועמדת"!! אז מה לעשות, הסיבה היא לא שיש הרבה מעריצות של בלו שהצביעו אלא הרבה אנשים פשוט העדיפו להצביע להם מאשר לאחרים... כוללל ווסטלייף וד"א... ווסטלייף לא זכו גם בגלגל"צ... הרד הוט צ´ילי פפרס זכו!! יאייייייייי

Sababush

New member
ולא אמרתי יאיי כי

ווסטלייף לא זכו אלא בגלל שאני אוהבת את הרד הוט צ´ילי פפרס

Sababush

New member
אה ועוד משהו

סיפרתי גם לחברה שלי והיא עשתה כזה "זה היה ברור שבלו יזכו, ווסטלייף כבר פאסה!!"

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gifחחחחחחחח

לפחות משו מצחיק אותי היום...
מה קורה לירונה?

MolsBolsRules

New member
דברים כאלה מתחילים מריבות

לחינם לירון את מכירה אותי טוב ואת יודעת שאני נגד מריבות מיותרות כמו זאת! נכון בלו עשו יותר השנה ואולי באמת מגיע להם ליזכות אני לא אמרתי כלום אבל מעריצות ווסט קצת פגועות מזה אז למה לעצבן אותן יותר?!?!? ואחר כל את הולכת ומאשימה אותן שהן מגעילות! תחשבי טוב לפני שאת כותבת כאלה דברים!

Sababush

New member
יפעת FK OFF

אני לא יקשיב למילה ממה שאת אומרת אחרי שאת הלכת ודיברת עלינו בפורום של ווסטלייף מה זה פה? אני רואה פה מישהי עם 2 פרצופים??

Sababush

New member
הכל טוף...

מה איתך? היה לי מבחן בהיסטוריה, למדתי לו אתמול שעה וחצי וזהו... חחח תכננתי ללמוד עוד אחרי איסטאנדרס אבל אז אחרי המצעד והכל... בכל מקרה, הוא הלך טוב יותר ממה שציפיתי
חמודה, את יכולה לכתוב לי את מספר הטלפון שלך שוב בMSN?? חחח יש לי בפלאפון שמור רק את הפלאפון שלך ז"ל.. עוד אין חדש, נכון?

MolsBolsRules

New member
איזה שני פרצפים?

אמרתי מה שאני חושבת! את הולכת ויורדת על ווסטלייף פוגעת במעריצות ושמחה שהן עצובות! ואת יודעת שאני צודקת! אני לא יכתוב שום דבר שאני לא מאמינה בו כי אני יודעת שאתם קוראים גם שם את ההודעות וגם אם לא הייתי רושמת בידיוק את אותו הדבר אף פעם לא הכחשתי שאני יותר אוהבת את ווסטלייף ואפילו הרבה יותר אז תורידי את הקטע של הדו פרצופית!

Sababush

New member
כן אבללל

הן הלכו והתחילו לרדת עלינו את מצפה שלא נחזיר?!! מה זה פה? להן יש זכות לרדת עלינו ואנחנו צריכים לשבת ולשתוק? לא נראה לי!! ואני אשכרה גם לא ירדתי עליהן או על ווסטלייף בפורום של ווסטלייף ירדתי על ווסטלייף כאן ויש לי כל זכות שבעולם לעשות את זה הסיבה היחידה שבכלל כתבתי שם הודעות זה בגלל שהמעריצות של ווסטלייף ירדו על המעריצות של בלו... לא על בלו עצמם! כי זה באמת שלא מעניין אותי ואת כן דו פרצופית כי את באה לכאן וכותבת הודעות ואז הולכת לשם ומקללת אותנו... זה נקרא דו פרצופיות יפעת

MolsBolsRules

New member
אני לא מקללת אותכם

אני הגבתי על ההודעות של מאור שהיו ממש לא במקום ומאור אני לא מחפשת לריב איתך להפך היית רוצה להכיר אותך אבל מה שעשית הייה ממש לא במקום וגם מה שהן עשו אז בואו ניגמור אם זה וזהו!

Sababush

New member
אבל

הן כן קיללו אותנווו ולכן מה שמאור כתב היה מאודדדדדדדדד במקוםםםםםםם

MolsBolsRules

New member
ולירון להזכיר לך

שגם את לא הכי נחמדה למעריצות ווסט את ירדת עלינו לא פעם ולא פעמיים! אז את פתאום תיהיה לי נשמה טובה ותשחקי אותה שזה מעצבן אותך שהן יורדות על מעריצות בלו! אוקי? כי כמה שאני נגד מריבות גל לי יש גבולות! ואני יודעת שפה אנשים מכירים אותך יותר והם ילכו לטובתך וחבל כי את יודעת טוב מאוד שאני צודקת!

Sababush

New member
לא האמת שלא

לא זכור לי שירדתי על מעריצות ווסטלייף חוץ ממספר בנות מסויימות ולא בגלל שהן מעריצות של ווסטלייף אלא את יודעת טוב מאוד למה!! אני יורדת על ווסטלייף בעצמם, מודה ואני מרשה לעצמי אבל על מעריצות ווסטלייף? רק אמרתי שיש להן טעם גרוע אבל זה לא נקרה ירידה!!

chicolico

New member
גם אני לא מחפש לריב איתך...

ובעצם ממש לא חיפשתי לריב עם אף אחת מפורום ווסטלייף... את לא מכירה אותי אבל אני יכול לומר לך שאני ממש לא כזה, אני לא ילד בן 4 שדווקא הולך ועושה דווקא... אבל אחרי שנכנסתי במקרה לפורום שלהם וראיתי שאחת המטומטמות אצלכן יורדת על לירון ודני בלי לחסוך במילים (עם פה ג´ורה שכמוהו בחיים שלי לא שמעתי מבת...) - זה כבר היה יותר מדי ורק אז הרשיתי לעצמי להיכנס בהם בכל הכוח שלי בלי לדפוק חשבון...

chicolico

New member
הקפצההההההה

הההההההההההההה אני צריך שיפעת תבין מה שרשום פה...

Dani Ryan

New member
סבבה../images/Emo13.gif

אני כבר מביאה לך.......אין לי חדש כי אמרתי לאבא שלי איזה אני רוצה אבל אני לא רוצה שהוא ייקנה לי כי הוא ייטעה בטוח!!!!!ואין לי זמן ללכת ,אז כנראה מחר אני אלך לקנות...

MolsBolsRules

New member
מאור

אני מבינה אותך ומעריכה אותך על זה שהגנת על חברות שלך ונכון שלפעמים מעריצות ווסט מגזימת רשמתי את זה עכשיו אבל למה לכתוב יותר? לא להגיב על שטיות להמשיך הלאה

למעלה