זה מה שקרה לי היום

עמית_

New member
אגב אני אף פעם לא הייתי בחו"ל

אבל הייתי בחו"לון...

KOMA

New member
ההגדרה של לבד

סיזי-אני לא גרה איתך באותו בית ואני אפילו לא מכירה אותך ולא יכולה להיות איתך בכל הרגעים הקשים אבל זה לא אומר שאתה לבד. אתה חושב שלפני כמה ימים כשאמרת לי את כל הדברים היפים האלו על הכתיבה שלי אני לא חשבתי עליך בלילה.לא איחלתי לך בכל ליבי שיהיה לך רק טוב? זה כבר אומר שאתה לא לבד! זה שאנחנו לא נמצאים איתך בכל שניה של החיים שלך זה לא אומר שאנחנו לא זוכרים אותך לא רוצים לעזור לך. ומהבחינה הזאת אתה לא לבד. המטרה של הפורום הזה היא לתת הרגשה טובה ולחזק ואני מקווה שזה מה שאנחנו עושים לך.זאת כבר סיבה מספיק טובה לא לפרוש. אם אתה רוצה להכיר אנשים באופן יותר אישי אתה תמיד יכול לפנות אלי. גם אני "לבד" ולמרות זאת אני לא פורשת כי אני יודעת שאם אני אפרוש אני אהיה יותר לבד.לא יהיה לי בכלל עם מי לדבר,להחליף רעיונות,להקשיב ולדעת שאני בעולם הOCD "לא לבד"! הקטע הוא שזה תלוי איך אתה מגדיר את הרגשת הלבד. יש לך רושם שבסדר אתה מדבר קצת עם אנשים שסובלים מאותו דבר כמוך נחמד והכול אבל אחר כך אחרי שאתה מכבה את המחשב אתה חוזר לבעיות שלך.. אתה שוב לבד.אז נכון אנחנו לא יכולים לצאת מן המסך ולהרביץ לכל מי שעושה לך רע (למרות שאני אישית הייתי מאוד רוצה)אבל אנחנו עדיין פה בכל פעם שתרצה להדליק את המחשב שלך ולכתוב "רע לי" !!! נמאס לי מכל העולם המסריח הזה! אני לבד! תמיד יהיה מישהו שישמע אותך שיחזיר אותך לדרך ההגיונית והנכונה. אז אם אתה עדיין רוצה לפרוש ולכבות את נקודת האור היחידה שהייתה לי בתקופה האחרונה אני מאחלת לך כל טוב וחיים נהדרים,מספקים ומלאי אושר. בחדר הומה עומדת ילדה בודדה אנשים עוברים עליה והיא מתאדה בחדר הומה של צחוק ושל יין עומדת לה נפש שלא יודעת מאיין לברוח ולמצוא מרגוע ושלווה אינסופיים בעולם האכזר שלחיות בו עליה כופים.

שומפי

New member
סליחה על השאלה - פשוט העניין לא

ברור לי באופן אישי :רצית יותר מזה עם קומה בלבד או עם כל חברי הפורום? ואם זה עם כולנו, אז מה רצית ? לך תדע, אולי זה בר ביצוע ? אולי זה מה שכולנו רוצים ? אל תיהיה

שומפי

New member
היי

אני מניחה שאת 5 השורות האחרונות כתבת בעצמך , ורציתי להגיד לך שזה מדהים ! ממש ממש יפה ! כל הכבוד , תמשיכי לכתוב.יש לך את זה . (אבל בטח את רגילה לשמוע את זה כבר ...)

למעלה