זה מה שקרה לי היום

זה מה שקרה לי היום

1.בפורום אחר מחקו לי הודעות שהיו חשובות לי מאוד. 2.קיבלתי מסר שממנו הבנתי שאחרי הכל ולמרות הפורום, בסך הכל כל אחד כאן(לפחות אני) נשארים לבד. אתם חבר´ה אדיבים ונחמדים אבל זה כנראה לא מספיק לי. למישהו יש סיבה טובה להציע לי למה לא לפרוש מהפורום? כי זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות עכשו. אז אם לא תשמעו ממני, שבאמת יהיו לכם חיים טובים ורפואה שלמה. שלום לכולכם
סיזיפוס

.אחת

New member
אהלן סיזיפוס, בקשר ל1, אני לא יודעת

באיזה פורום מדובר, אם תגיד לי, אני אתן למנהל/ת בשיניים... ובקשר ל2, למה בסך הכל כל אחד כאן נשאר לבד? איך קיבלת את המסר הזה? הכוח שלנו הוא בחוויות המשותפות שלנו ובשיתוף שלנו ובתמיכה ההדדית שלנו. לפני הפורום כל אחד היה "לבד" והרבה חשבו שהם "המוזרים" היחידים. ועכשיו אנחנו לא יחידים, אלא קבוצה. אני חושבת שיש כוח בקבוצה, ושאפשר לתרום לה הרבה ולהיתרם ממנה הרבה וזו לדעתי סיבה מצוינת לא לפרוש. אני אישית מאוד אצטער אם תפרוש (בדיוק היום אמרתי לרועי10 בטלפון כמה אני מעריכה את הכתיבה שלך), אבל כמובן רצונו של אדם כבודו. אחת

שומפי

New member
????????????? ../images/Emo5.gif

אני אפילו רציתי לקחת אותך איתי לחו"ל ! על מה אתה מדבר ???!? מהו המסר שקיבלת ? אם אתה לא רוצה לכתוב כאן אתה מוזמן לשלוח לי מייל - אתה יודע לאיפה . וחוץ מזה , מה הכוונה ל "נשארים לבד" ? הרי שרצו לארגן פגישה לא התכוונת להגיע , אז מה יש יותר מהמסך ??? זה אמיתי או דחף לתשומת לב (שזה לגיטימי לגמרה) ?

עמית_

New member
תישאר, תישאר תישאר, ת-י-ש-א-ר ../images/Emo13.gif

באמת, תישאר.

סיזי

New member
ואחת

אמרת משהו עלי רק אחרי שאני החמאתי לך על שהחמאת לי... (ואגב, אם מדברים עלי ,אני מאוד רוצה לדעת מה בדיוק אמרו,ביחוד שמעורבים בזה דברים טובים עלי...)

.אחת

New member
אני לא זוכרת בדיוק מה נאמר, אני

זוכרת רק שהוזכרת מאוד בחיוב בשיחה ביננו ...

שומפי

New member
בדקת את המייל האחרון שלך ממני ?

אני יודעת שאתה לא רוצה לחשוף פרטים על עצמך , אבל שקראתי את התגובה שלך חזרה ועלתה במוחי השאלה : בן כמה הוא ?????הלאוו

שומפי

New member
לא התכוונתי להעליב , אני פשוט לא

מבינה מה עובר עליך , ואם לא תספר - אני גם לא אדע.

קורווין

New member
סיז, מה קרה?

אתה יודע כמה שאנחנו אוהבים אותך! לבד אתה בטח שלא, אולי אתה מרגיש ככה, אבל זה ממש לא נכון! מה קרה סיז? שתף אותנו? או שאתה מעדיף להשאר בקונכיה פגוע... וחבל... כי לצאת מהקונכיה יכול להיות די מרענן... לא? סיז, אתה אחד הכותבים הפורים והמדבימים ביותר בפורום הזה! הכי פורה אם לדייק... אתה? לבד? בחיים לא! כשיהיה מפגש, בקרוב, אני בטוח שתרגיש כמה שאתה לא לבד, אם כמובן תחליט להגיע! בינתיים, עד שנפגש, קבל את החיבוק הווירטואלי...
ממני, קורווין.

.אחת

New member
למה שיצחקו עליך? מה יכול להיות

מצחיק בגיל של בן אדם?

.אחת

New member
נ.ב. אתה כמובן לא חייב לספר,

ואין שום בעיה עם שמירה על פרטיות, ומי שינסה ללחוץ עליך אני אתן לו בשיניים :) (המ, האם יש לי אובססיה דנטלית? ), אבל מדוע המניע הוא שאתה פוחד שנצחק עליך?

.אחת

New member
לא הבנתי, אתה לא מספר כדי שלא

יצחקו עליך, אז אתה חושב שאם תספר יצחקו עליך, אז למה אתה חושב את זה?

סיזי

New member
אחת

תעקבי אחרי השרשור בבקשה. לפי דעתי זה לא מצחיק בכלל. אבל עובדה שמישהו ראה את זה כתמוה/משעשע.

.אחת

New member
אהלן סיזי, בשרשור יש אותי, שלא

חושבת שזה מצחיק, את קורווין שלדעתי אותו כנל, ואת שומפי שאמרה בהודעתה האחרונה שהיא לא התכוונה להעליב, אז למי הכוונה?

למעלה