זה מה שנקרא: ניצחון של מאמן

sok777

New member
זה מה שנקרא: ניצחון של מאמן

לא שאני חושב שאני גאון. אבל התרכזתי והאמנתי שאני יכול והצלחתי. איזה כיף :) אני בשמירה עם ארסנל, מחזור 18 בליגה, נגד טוטנהאם כאשר אני בפער של 6 נק' ממקום ראשון - צ'לסי, ומשחק חסר.. למען האמת פתחתי מדהים עם נצחונות על מנצ'סטר וליברפול בגביע. אבל אז סתם הפסדתי לבולטון 1-0 קטן, ואח"כ הפסדתי למנצ'סטר סיטי הפסד מעצבן עם מהפך שלהם וגם הפסד לליברפול. כבר 3 הפסדים. ברבע גמר גביע הליגה הודחתי נגד מנצ'סטר אחרי שסיבוב לפני כן הדחתי את ליברפול בחוץ ! רק רכש אחד: יסמאל אייסטי המצויין. אז הגעתי למשחק מול טוטנהאם. משחק חשוב כדי להכנס שוב למומנטום חיובי. אז מה עם קולו טורה הבלם הטוב ביותר שלי ואחד הטובים במשחק פצוע לחודשיים? אז מה אם רוזיצקי חסר?! אז מה עם ג'ילברטו סילבה קיבל אדום כבר בדקה 19?!?!?
מתנה ליום הולדת הניצחון הזה :)

sok777

New member
חח תודה (;

אני עוד צעיר, יש לפני שנים רבות של מנג'ר.

sok777

New member
שמע, אני אחד המנהלים....

סתם
אני בסדר גמור.. לאט לאט אני לומד יותר.

sok777

New member
הנה הסגל שלי

על פניו זה סגל ברמה קצת יותר טובה משל ליברפול. לא סגל להתחרות על אליפות.. לא מול האריות של מנצ'סטר וצ'לסי. אבל הולך בסדר. עליתי למקום ראשון כרגע..
אמנם הסגל מאוד מוכשר, אבל זה עדיין קשה. יש כמה בעיות בסגל הזה: 1. הוא כ"כ צעיר, שהשחקנים מאוד מפחדים ממשחקים ואין להם ביטחון גדול. 2. בגלל שהם צעירים, אין הרבה המשכיות ויציבות. 3. יש לי המון פציעות ! כפי שאתם רואים, טורה פצוע לי. לחודשיים. גאלאס נפצע לחודש. ואלו שני הבלמים שלי! אני פותח עם סנדרוס הבינוני ובלם נורווגי בן 17 (!). רוזיצקי היה פצוע ל3 חודשים.. קליצ'י נפצע ל3 שבועות, פברגאס כל הזמן נפצע לשבוע-שבועיים והוא די גרוע עד עכשיו.. ג'ילברטו סילבה נפצע באוגוסט ל3 חודשים.. ואן פרסי התותח היה פצוע לאיזה שבועיים..

sok777

New member
זה מה שקורה

כשאתה משחק עם 3 מחליפים בחוליית ההגנה. זה מה שקורה שגם קלישי, גם טורה וגם גאלאס פצועים. זה מה שקורה שממוצע הגילאים בהגנה שלך הוא 20 ורבע. זה מה שקורה שאתה פותח עם בלם בן 17 ומגן שמאלי בן 18 ! זהמה שקורה שלהאמן ביום רע. מאוד. באסה. לפחות נשארתי ראשון..

DrBall20

New member
אוי דרבי.. חחח לא נורא

לפי התיאור שלך יצאת בזול מהמשחק הזה... קני מילר, אפעם לא אהבתי אותו

sok777

New member
מזכיר לי סאות'פארק מדי..

הייתי עדיף בהרבה וגם החמצתי. הם כבשו כמעט כל הזדמנות שלהם. אבל יחסית לסגל הפצוע זה סביר. משחק חוץ אחרי הכל..

sok777

New member
חיחי .. תודה ../images/Emo13.gif והנה עדכון קטנטן..

בינואר יוהאן דג'ורו השוויצרי המצויין חזר מהשאלה. החלטתי שהוא עדיף על סנדרוס שהיה מניאק עם החוזה שלו, העפתי את סנדרוס תמורת 7 מיליון פאונד. הרבה יותר ממה שהוא שווה. כרגע ג'ילברטו סילבה עזב את הקישור כדי לשחק בהגנה במקום גאלאס וטורה הפצועים לצד דג'ורו. השאלתי את אבו דיאבי. הבנתי שעשיתי טעות שהסתמכתי על כ"כ הרבה צעירים במרכז השדה (פברגאס, דנילסון, אבו דיאבי וג'ילברטו סילבה. היחיד שמבוגר..). הבאתי את מאוטיניו במקום. גם צעיר, אבל יותר מנוסה ויותר טוב. 10 מיליון פאונד על מאוטיניו.. לא הרבה בכלל. סה"כ ההפרש בין הקניות למכירות הוא 10 מיליון פאונד.. הוצאתי רק 10 מיליון. לא רע..
היה לי משחק מול מנצ'סטר שמרוב פצועים זה היה ההרכב: להאמן סנייה (נפצע במהלך המשחק ונאלצתי להכניס את בלם נורווגי בן 17, כי אבואה היה פצוע גם.. :\ .. ) ג'ילברטו סילבה (ותאמינו לי שהוא לא בלם טוב) דג'ורו קלישי תאו וולקוט (חלב נפצע ל3 חודשים..) פברגאס מאוטיניו (בכורה) רוזיצקי ואן פרסי אדוארדו (אדבאיור עם הנבחרת.. אדוארדו ממש חלש) הייתי חסר 4 שחקני הרכב, ונפצע עוד אחד באמצע. והאם אני מתרץ את ההפסד? כן. הפסדתי 1-0 בחוץ והפסדתי את המקום ה1. שמעו, זה קשה לשחק מול האריות האלו שממוצע הגילאים בהרכב הוא רק 24.5 ויש בו 5 שחקנים מתחת לגיל 22. בלי להאמן הממוצע היה רק 23.

DrBall20

New member
יש לך הרבה פציעות.. אני במקומך מנקה את הצוות

הרפואי וכל מה שקשור לזה.זה מתחיל להזכיר יותר מדי את בארסה במציאות חח, רק שאתה עם ארסנל ..

sok777

New member
איבדתי את האליפות.

קשה קשה. לא רק שארסנל קבוצה בלי אריות, אלא פציעות נוראיות. שימו לב, אני חודש לפני סוף העונה ורוזיצקי היה פצוע כ"כ הרבה עד כדי שהוא פתח רק ב10 משחקים.. חוץ ממנו, חלב היה פצוע ל3 חודשים, גאלאס וטורה באותו זמן שהראשון לחודש והשני ל3 חודשים. ואן פרסי היה פצוע לחודש, ועוד כל מיני פציעות "קטנות" של שבועיים, אבל זה הרבה כשאתה כבר עם סגל חסר. בליגת האלופות הודחתי ברבע הגמר ע"י ליון המוכשרת אחרי שעשיתי שמינית גמר מדהימה מול אינטר. נשאר לי רק גביע הFA בו עליתי לגמר.

DrBall20

New member
זה היה די צפוי עם מכת פציעות שכזו..

לא נראה לי שהיה לך הרבה מה לעשות.. תנסה לנקות פיזותירספיסטים והכל תראה אם זה משתפר בעונה הבאה.

sok777

New member
מה הקשר לפיזותרפיסטים?

אולי התכנית אימונים שלי קשה מדי, נראה.. בסה"כ אני לא יודע אם זה כזה כשלון. עם כ"כ הרבה פצועים לאורך העונה סיימתי במקום 3 בליגה אחרי שנאבקתי על האליפות. אמנם סיימתי רחוק ממנצ'סטר יחסית, אבל עם סיימתי עם 76 נק', שזה לא כזה רע. +32 במאזן - כבשתי 57 וספגתי 25. לא רע. חלב יצא שחקן העונה ע"י השחקנים, ובשחקן הצעיר של העונה, 3 שחקנים שלי סיימו ראשונים: אייסטי, פברגאס, ובנדטנר. למרות המקום ה3 בליגה סיימתי מקום 2 במנג'ר העונה (אחרי פרגוסון, כמובן). גול העונה גם שלי (כאילו, של אדבאיור..). רק מראה שעם טיפה מזל הייתי יותר קרוב לאליפות. מנצ'סטר זכו גם בגביע הליגה וגם באליפות. סוג של דאבל. צ'לסי סיימו שניים בליגה, וזכו בליגת האלופות! אני סיימתי עונה במקום ה3, הודחתי ברבע-גמר גביע הליגה, הודחתי ברבע-גמר הצ'מפיונס ליג, אבל .. זכיתי בגביע הFA! בפנדלים אחרי משחק מול אברטון. היה משחק די גרוע, ובהארכה התחשק לי להמר על כל הקופה ולנסות לנצח.. כמעט כבשתי, ואז בדקה 122, 2 דק' אחרי שהייתה צריכה להגיעה השריקה, טראורה הצעיר מסר כדור אחורה ללהאמן, חלוץ אברטון חטף ומול שער ריק בעט החוצה מ18 מטרים. מזל! בפנדלים היה דבר לא יאומן. שימו לב. ניצחון שכולו להאמן!

DrBall20

New member
פיזותרפיסטים

תלוי בעד כמה המשחק מציאותי כאן, אבל השחקנים של הקבוצות עם הפיזותרפיסטים (איזו מילה מעצבנת לכתוב) הטובים מגיעים למשחקים בכושר טוב יותר, ויש עליהם פחות עומס.. לא יודע אבל יכול להיות.. בכל מקרה, העונה שלך ממש לא כישלון. עם כזו מכת פציעות זה הישג ענק! ועוד זכית בתואר! חופשי 0/4 בפנדלים זה משהו שאפילו שביט אלימלך לא עושה.. כבוד ללהמאן

sok777

New member
להאמן היה בעונה מצויינת

ושוחרר. מספיק ודי. תודה :)

למעלה