זה מה שנקרא: ניצחון של מאמן

sok777

New member
אגב, העונה ה2 הייתה בדרכה להיפתח נהדר

הגעתי למגן הקהילה מול האלופה מנצ'סטר כאשר 2 שחקנים עזבו ו2 הגיעו. אחד נוסף עוד לא קניתי (שוער..) קניתי: מתיאס פרננדס - 13.5 מיליון פאונד זקרדו - בחינם. מכרתי: ג'ילברטו סילבה - 6.5 מיליון פאונד אבואה - 6 מיליון פאונד אני מנסה להביא את אקינפייב. הגעתי למשחק מול מנצ'סטר כאשר הם בסגל מלא ואני חסר (מלבד שוער ראשון.. אלמוניה פתח): קלישי ומחליפו טראורה, פברגאס ומחליפו דנילסון ואייסטי. 3 שחקני הרכב חסרים לי (וזה עוד בלי שוער). ואין לי בכלל מגנים שמאליים! למרות הכל הובלתי 1-0 כבר בדקה ה6. רוני דאג להשוות. אבל דקה אחרי מבצע אישי של אדבאיור עשה 2-1 לי גם במחצית. הרגשתי שאני יכול לזכות. ואז הגיע רוני. החלוץ הטוב במשחק כבש בדקה ה55 ועשה 2-2. עברו אולי 3 דק' והוא כבר עם השלושער שלו. 3-2 למנצ'סטר. הימרתי על התקפה ובדקה 80 ומשהו חטפתי ממנו. רביעייה לרוני. 4-2. בתוספת הזמן טעות מחרידה של טורה ורוני אומר תודה ונותן פנימה. חמישייה לרוני !! הפסדתי 5-2 מאוד כואב. אפילו שהיו חסרים, הצלחתי להוביל, אז 5-2?!?! מבאס.

DrBall20

New member
בלי מגנים שמאליים? אתה מזכיר לי את נבחרת יוון

אין להם אף שחקן שמאלי בnational pool שלהם.. כלום כלום כלום! עכשיו לך תקריץ למונדיאל קשר שמאליו מגן שמאלי, ואני לא משנה את המערך שלי בשום פנים ואופן.. לא נורא, נסתדר :) בכל מקרה, הובלת פעמיים עם כזה הרכב חסר? יפה! תגיד כמה נשאר לך בתקציב?

sok777

New member
אה, בתחום הכספי אני תמיד מצליח

אפילו שזכיתי רק בגביע, הבאלאנס של הקבוצה קפץ מ30 מיליון ל130 מיליון בתוך שנה בלבד. בעונה הראשונה הבאתי את מאוטיניו ואייסטי. בעונה השניה הבאתי את מתיאס פרננדז וזקרדו ואני מנסה להביא את אקינפייב או קיימני לשוער ראשון. קצת הימור אבל אין לי מישהו אחר. נשאר לי 72 מיליון פאונד להעברות !

DrBall20

New member
אז תביא איזה מגן שמאלי איטלקי או משהו נו..

אפילו שניים.. אל תשמור את הכסף למרות שאני זוכר מהודעות קודמות שאתה די גאון פיננסי חחח אם אתה צריך תקנה (זה המוטו שלי חח)
מה תעשה עם הקטע של המגן השמאלי באמת?

למעלה