זה מדבק

nutmeg

New member
זה מדבק

בחיי! ישבתי לי בשקט בחדר וקיבלתי את המאמר המצורף בזאת, בכלל בלי שאבקש ובלי שאעשה סימנים. הפכתי להיות מגנט פולניה. >> nutmeg מחפשת נואשות איזה שוורצע לאיזון הצ'קרות.

h e l l l a

New member
../images/Emo54.gif שווארצע אין לי

כי אין פה! (גזענים). אבל אם כבר הפכת למגנט, לפני הבחירות האחרונות לכנסת היה ראיון ב"ידיעות" עם עליזה מצנע שבו היא הסבירה (כשהתייחסה לשוני בינה לבין בעלה) את ההבדל בין הורים פולנים להורים ייקים . אני לא רוצה לצטט מהזכרון, לכן סרקתי את ארכיון YNET (239 אזכורים למצנע) ולא מצאתי זכר לעליזה. אך לא נורא - מצאתי שם (את) אטילה שומפלבי

גנגי

New member
אטילה שומפלבי

זו קרובת משפחה של טימשיט?

h e l l l a

New member
בדיוק אתמול,

בעצם היום לפנות בוקר, קראתי את עלילות האורח מארץ התוגר ואשמח לשמוע את פתרון התעלומה או לפחות את המשכה. ואילו אטילה שומפלבי הוא הכתב המדיני של YNET וזהו (כנראה) שמו האמיתי. והשאלה הנשאלת היא: ל מ ה ? ? ? אבל בעצם רציתי לשאול: האם לדעתכם אפשר לחרוז "מלך" (KING) ו"מלח" (SALT)?

אטיוד5

Active member
לא הבנתי את מסקנתה הסופית ...

של מחברת המאמר. בהתחלת דבריה היא טוענת שבכל בדיחה קיים גרגר אמת, ואפילו לפעמים גרגר גדול. ופתאום אחרי כל הניתוחים, בלי שום ביסוס עובדתי, בלי הזז עפעף, היא זורקת הכל, נעשית האם-אמא הפלצנית של תרבות ה-PC - לא, לא, אחיותי, בובות יפות, היא מנחמת, בלטפה בפולניות מזוקקת את האגו הפולני הדפוק. זה לא אתן, מה פתאום? זה מין דפוס התנהגות פאן-עולמי שכזה. פועלות כל העולם דבוקות בו, ללא הבדל דת-גזע-לאום. כולנו בנות-אדם. כולן שוות. נו, בטח, זה ידוע. ואני סומך האמא המערב-אירופית שלי. התרתה בי מדי פעם - רק אל תביא פולניה. נכון שאתם כבר יודעים שאני ילד ממש טוב? אז שמעתי בקולה. למען יאריכון ימי - הבאתי לה שיקסה (מגוירת, למען הסדר הייקי הטוב). חה, חה.

גנגי

New member
אחחח.. מה אתה מבין...../images/Emo5.gif

וככה הולכת לה גינגיודוקוליס ליפשיץ עצובה ומיותמת והדמעות זולגות מעיניה ללא הפסק ללא הפסק ללא הפסק ללא הפסק - - - זה לא עסק - - - ולועסת - - - - זה לא יוסף - - - - וזהו זה!

nutmeg

New member
אטיוד, מה לא הבנת?

הרי כתוב בתחילת המאמר שהפסיכולוגית הזו פולניה. לי לפחות זה הסביר הכל.

אטיוד5

Active member
בזמנו תמהתי

איך רוב הקרדיט לא הולך לסשה. במשך השנים נראה לי שתוקן העיוות הזה.

ayelet23

New member
קראתי את המאמר וכל הזמן חשבתי

כמה האקס שלי מתאים לאפיונים המתוארים. המסקנה - פולניות הינה תופעה חוצה גבולות תרבותיים וזאת משום שהאקס שלי בכלל ייקה/רומני. יתרה על כך, זאת תופעה נלמדת שעוברת מאם לבן - כי גם חמותי לשעבר היתה כזאת. אולי יש מקום לכתוב מאמר על "קורבנות הפולניות".

למעלה