זה מגיע !!!

Chelnak

New member
כן!

אפילו לסטארגייט היתה להם פעם פרסומת (אחת עוד אפילו בתקופה שאלו היו השידורים בערבית, ועוד אחת אחר-כך).

Echelon

New member
רגע לא הבנתי

ראית את הפרסומת לאחרונה של סטארגייט? מעניין איך עשו אותה :> ולערוץ 1 מאז ומעולם היו פרסומות לדברים שהם משדרים.

Chelnak

New member
לא ראיתי פרסומת לסטארגייט לאחרונה

אבל מצד שני, בזמן האחרון לא יוצא לי לצפות הרבה בטלויזיה...

Chelnak

New member
וזה אפילו כבר מופיע בלוח השידורים!

בקישור המצורף - ביום שבת - סטארגייט! (יש שם ספוילר לפרק הקרוב).

french lover

New member
גם אני שלחתי להם מייל..

בנוגע לאטלנטיס.. מקווה שזה יעזור.. אגב, לאיזו כתובת שלחת??

french lover

New member
אם כבר עושים משהו טוב.. למה להרוס??

למה לשדר גם את אטלנטיס לא במקביל עם עונה 8?? היו משדרים את העונה השביעית , ורק כשהיו מגיעים לשמינית היו משדרים גם את אטלנטיס.. עכשיו הקשר בין 2 הסדרות יהיה דפוק.. טוב, זה ערוץ 1.. גם כשהוא סוף סוף עושה משהו טוב.. הוא חייב להרוס..

subatoi

New member
חבר'ה, רילקס...

הם לא בדיוק מעורים בתוכן ובהיסטוריה של כל עולם המד"ב הטלויזיוני. היו יכולים לשאול, היו יכולים לחשוב, היו יכולים. אז לא. קורה. בואו נקווה שנזיז להם גם הפעם, ואם לא, יש וידאו. אני מתכנן להקליט הכל ולא לראות כלום עד שתגיע עונה 8. לא קרה כלום.

thrall

New member
יופי טופי

כל זמן שלא יקרה משהו כמו ארוע ספורט שיתפוס להם את כל היום :p

morashtty

New member
מישהו חשב

להודיע לgateworld או אחד מהאתרים האחרים בעולם שיראו מה קורה פה בארץ?

Echelon

New member
לא, ולמען האמת

להגיד את האמת, עד כמה שאני יודע sg1archive פרסם עלינו פעם משהו בפורומים, ומישהו אפילו אמר שהוא דיבר עם גורמים "בכירים" כלשהם, והעונה השביעית תהיה לנו עוד בקיץ - הקיץ שלאחריו הסתיימה העונה השישית (בפעם הראשונה). זה היה חזון מבטיח, אבל הוא התקיים בדיליי רציני :p

kinspirit

New member
אני דווקא חשבתי על זה

אבל אני לא בטוחה עד כמה זה יעניין אנשים בחו"ל... מישהו רוצה לקחת את המשימה על עצמו?

subatoi

New member
זה בהחלט יכול לעניין אותם.

מעריצים... ס"ג... שכנוע... הבאת סדרה... עונות חדשות... סדרה בת... אפשר לשלוח מייל מתומצת, ואם הם ממש יתעניינו לפרט להם.

subatoi

New member
שאני אספר לך בפרוטרוט כמה רשימת

ה"דברים שיש לי לעשות" ארוכה?
מישהו יכול לקחת על עצמו, כולה מייל, קצת אנגלית?

kinspirit

New member
טוב, אני אעשה

אני פשוט אתרגם לאנגלית את מה שכבר כתבתי לאתר...כמה עבודה זה כבר יהיה? ... *הסיצנה מתחלפת - סוף השבוע, kinspirit מול המחשב, תולשת שערות מהראש* אאההההה.........

למעלה