זה מגיע !!!

GoldenEye2015

New member
חזון אחרית הימים

וואו, איזו שמחה.האם אני הוזה?!אהה,לא זה אמיתי ועוד כל כך קרוב. ובדיוק התחלתי להשלים את עונה 7 (מעניין איך
). בכל מקרה עשה לי את היום. אה, ואני חדש כאן,בערך, אז שלום לכולם.

nzkiwi

New member
ברוך הבא ג'יימסי ../images/Emo72.gif ../images/Emo8.gif

הגעת למקום האמיתי!

GoldenEye2015

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה רבה.אני מקווה להשתלב ולהשתתף בדיונים.

jewish master

New member
יש!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני כבר לא האמנתי, באמת כל הכבוד לערוץ אחד שלמרות כל מה שאומרים עליו, הוא עדיין נשאר קשוב לצופיו. ולכל באי הפורום החדשים, ברוכים הבאים.

jonny24

New member
מדהים../images/Emo51.gif../images/Emo59.gif

פורום מדהים שהצליח לעשות דברים מדהימים... כל הכבוד... יונתן

morada

New member
מזל טוב!

וגם אני רוצה להודות לכל החותמים על העצומה, לכל מי ששלח מיילים לערוץ 1, ולכל מי שעזר בהחתמה על העצומה. תודה.

uriai

New member
יש !!!!

כבר באמת נגמר לי המקום בהרד דיסק
........ מקווה שרק יעמדו במילה וכן שלא יפסיקו כל פעם את השידורים בגלל כל שטות הכי קטנה כמו שהם רגילים.............

SurferBroker

New member
ערוץ 1 נתן לי מתנה ליום הולדת,

שנאמר: מי שמצביע, משפיע. עוד בדיוק יש לי יום הולדת היום ה19 איזו מתנה נפלאה.

Chelnak

New member
דוקא כשאני נעלמת מופיעות החדשות...

בזמן האחרון לא יוצא לי להיות הרבה בפורום (או במחשב בכלל...). בגלל המבחנים אני נמצאת בתקופה די סהרורית בה יוצא לי לקרוא מאות עמודים ביום (פחות-או-יותר), וחולמת בין עמוד לעמוד על צפיה באיזה פרק סטארגייט חביב (או כל דבר אחר).
היום לקראת הצהריים, הצצתי לשניה במחשב, ונדהמתי לגלות את החדשות (אבל אפילו לכתוב תגובה לא היה לי זמן...). הבעיה היא, שאחר-כך היה לי קשה מאד להתרכז בחומר לבחינה שהיתה לי היום (שהיתה, אגב, בסדר אחרי הכל). אז אמנם כבר הצלחתי לעכל מאז את החדשות, ובכל זאת אכתוב - וואו!
אם כי אני חייבת לציין שאני מסכימה בקשר לאטלנטיס... אגב, אטלנטיס מכילה ספוילרים לעונה ה-8? (לפי מה שהבנתי, רק לפיילוט שלה, לא?) אני רק מפחדת להעיר על זה לערוץ 1 - אחרי כל זה הם עוד עלולים להתחרט...
אז, אני מקווה שלא תהינה לנו עוד סיבות לקטר על הערוץ ה-1, ומזל טוב לכולנו!

morashtty

New member
אתם קולטים את זה ?

המחשבה שעוברת לי בראש כשאני מסתכל על האי-מייל הזה היא -מדהים זה בזכותינו-ממש גרמנו לערוץ אחד שהוא גוף ציבורי שיש לו המון שיקולים ובעיות אחרות על הראש להתייחס אלינו-זה מראה איך הרבה אנשים עם מטרה משותפת שפועלים יחד באמת יכולים לגרום לשינוי. איך אומר הפתגם "היד מיטיבה להילחם כאשר האצבעות נקמצות לאגרוף". וכמובן צריך לומר יישר כח והמון תודה לאנשים שעמדו מאחורי הקלעים שדחפו הובילו ובכלל השקיעו המון מזמנם ומרצם לקידום המאבק-יש צורך לציין שמות?! תודה נוספת לערוץ אחד שלמרות הקיטונות שנשפכו עליו כאן הוכיח שהוא ערוץ רציני שבאמת שם לב לצופים שלו- הסדרה אמנם שוב משודרת בשבת מה שאומר שאני שוב אצטרך לכוון את הטיימר... ובקשר לאטלנטיס חוץ מהפרק הראשון הסדרה מתנתקת כמעט לחלוטין מסארגייט האם באמת כדאי לדחות בשביל פרק אחד (חשוב ככל שיהיה ) את הסדרה כולה?

Echelon

New member
האמת שזה לא מדויק

ללא ספוילרים כמובן, אני רק אציין שפה ושם יש חפיפה בין העונה השמינית של סטארגייט לעונה הראשונה של אטלנטיס. אני לא יודע עוד באיזה קנה מידה, אבל על פי מה שראינו עד עכשיו, החפיפה קיימת, ואמנם אם לא נראה את עונה שמינית ביחד עם זה לא יקרה שום דבר, אבל בכל זאת עדיף לראות בחפיפה. להתחיל להתלונן לערוץ 1? לא יודע. זה קצת בלאגן מה שהם עושים, אבל אחרי הכל הם גם ככה עשו מאמץ כביר, ונדנדנו להם מספיק. חוץ מזה שזה אומר שאם הם בכלל רכשו את העונה השמינית, אז נאלץ לאות את החפיפה רק בעוד חצי שנה בערך, וזה אם לא יהיו עיכובים בשידור.

nzkiwi

New member
הכל קורה דווקא כשאני בPXi-a33...

זה קורה דווקא כשאני בPXi-a33 מתכונן לבגרויות מתמטיקה וספרות, מזל שפותחים מידי פעם את השער לתקשורת...
אז... מזל טוב לנו
באמת החלטה תמוהה לשדר את אטלנטיס לפני סוף עונה 7, חבל שהם לא התייעצו עם מישהו... אגב למי שמתעניין מזג האויר ממשיך להיות מצויין, הספקתי לבנות בקתת עץ נחמדה בצורת פרמידה מרובעת ישרה משוכללת (אפילו הורדתי גובה) ו... אני עדיין מחכה לכדורים...

Chelnak

New member
למה אתה עדין שם?../images/Emo12.gif

משלוח הכדורים בדרך:
אני מקוה שארזתי מספיק...
חזור מהר, לפני שיתחילו שידורי העונה ה-7!

למעלה