זה מגיע !!!

arnond

New member
זה מגיע !!!

הנה נוסח המייל שקיבלתי היום מהאחראי על סדרות רכש בערוץ 1: יקיריי. אני שמח לבשר לכם שההמתנה הארוכה (והנדנודים) נשאו פרי. עונה 7 של הסדרה תשודר החל מ-29.1.05 (השבת האחרונה בינואר) בשעה 17:05 ועוד ידיעה שתשמח אתכם: החל מ-26.2.05 (השבת האחרונה בפברואר) תשודר אחרי "סטארגייט", בסביבות השעה 18:00, העונה הראשונה של "סטארגייט – אטלנטיס. (כל זאת כמובן בתנאי שלא יקרה שום דבר חריג שאינו בשליטתנו) בברכה, חיים גיא ערוץ 1

Echelon

New member
מזל טוב! כל הכבוד!

קודם כל, יהיה קצת טיפשי לשדר את אטלנטיס לפני סוף עונה 7, אבל לא נורא. השגנו את מה שרצינו! יש!! ולמרות שראיתי כבר את עונה 7, אני בטוח הולך לצפות בה שוב.

כל הכבוד

רגע של התרגשות וזעקות אושר עברו בי כשקראתי את המייל. אני נזכר בימים בהם הפורום הוקם, ביוני 2003, 3 שבועות לפני תום העונה ה-6. אני זוכר שכשהקמתי אותו, פקפקתי ביכולת שלו לשרוד עד לשידור העונה ה-7. אני כל כך שמח לראות שאני טועה. <וגם חייבים מילה טובה לחיים גיא שסבל אותנו לאורך כל התקופה>

Some1here

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

למרות שכבר למדנו להסתדר בלי ערוץ 1

smailytal

New member
../images/Emo49.gif אני רצה להתקשר

לבעלי הוא ישמח מאוד מאוד

Niro85

New member
כל הכבוד!!!

אני משתוקק לראות את הסרה :"סטארגייט-אטלאנטיס"! וואלה להגיד לכם ת'אמת שכחתי המון דברים לפי דעתי היה חכם יותר אם ערוץ 1 היה יוצא במתכונת שידורים של כל יום נגיד בשעה 18:00בערב פרק אחד של סטארגייט מהעונה הראשונה ואז בעוד חודשיים בערך הם היו מגיעים לעונה ה7! אני ימליץ על זה לערוץ1 לפי דעתי זה חכם וכדאי יותר{לאנשים כמוני ששכחו כמעט הכול}

[TNT]

New member
זה היה יכול להיות נהדר באמת

אבל למרבה הצער כבר אין להם את זכויות השידור על העונות החדשות

kkdd

New member
סוף סוף זה הגיע!!!!! בשעה טובה

הגיע הזמן.... בזכות המודעה שבעמוד הראשון בתפוז גיליתי שהגיע עונה 7 של הסידרה המצוינת תודה לערוץ 1 רק בשביל זה שווה לשלם את האגרה חחחחחחחחחחחחחחחח

kinspirit

New member
ואהו ../images/Emo12.gif

אוקיי, רגע, אני צריכה לזכור לנשום (משהו שגם ככה לא היה לי קל במיוחד עם הצינון שאני סובלת ממנו השבוע)... רגע...נשימות...איך עושים את זה? מישהו יכול להזכיר לי בבקשה?! ומהר... אוקיי. בוא נראה... ואהו. כן, אני לא יודעת כל כך מה להגיד מעבר לכך. האמת, לא האמנתי שהיום הזה יגיע כל כך מהר...באמת שלא. אבל הנה - הוא כאן. ועוד לקבל אישור שזה בזכותנו *חיוך גאה*. אז קודם כל - אני רוצה להודות מכל הלב לכל האנשים אשר כתבו, חתמו על העצומות ותרמו בדרך זו או אחרת למאבק הזה. באמת באמת באמת תודה!!! הכל בזכותכם! בזכות כל אחד ואחד מכם! וכמובן תודה רבה לערוץ הראשון שמחזיר לנו את אהובת חיינו
נקודה אחת שחשוב לציין, כפי שנאמר, אי אפשר שמחה בלי גם קצת כאב ראש (טוב, אני המצאתי את זה עכשיו). עד כמה שאני ממש מאושרת מהכבוד שהם נותנים לנו בכך שהם מתחילים לשדר גם את אטלנטיס, זאת נראית לי החלטה מוטעית מבסיסה. העובדה הבסיסית היא שפשוט אנשים "קצת" יתקשו להבין את אטלנטיס מבלי לראות את סוף העונה השביעית. ואני כבר לא מדברת על העתיד לבוא בעונות הבאות שבהן ככל הנראה תהיה חפיפה גדולה יותר בין הסדרות. ואל תתחילו אפילו לדבר איתי על העניין של הספויילרים
הקיצר, אני חושבת שצריך לכתוב לחבר'ה בערוץ הראשון ולהבהיר להם את הבעייתיות שבשידור אטלנטיס בשלב זה...וכמובן להודות להם מקרב לב על החזרת הסדרה... ולא לשכוח להוסיף מילה או שניים על שעת השידור אשר לא הכי נוחה שבעולם לציבור הדתי... אוקיי, אני אחזור עכשיו לנסיונות הנשימה שלי... ועוד פעם אחת (כי אני פשוט חייבת) - וואהו!!!

subatoi

New member
אין לי מילים. פשוט אין.

קודם כל, כל מי שזלזל בערוץ 1 עד היום (ואני לא מדבר על סתם הודעות עוקצות, אני מדבר על ההודעות היותר חריפות), שיאכל את הכובע שלו. הם הקשיבו והיו יותר רגישים מכל ערוץ אחר שיש כרגע בארץ. אז אני חושב שמגיעה להם הרבה סליחה. דבר שני, באמת תודה להם, ויותר מזה, תודה לכל מי שחתם על עצומת הענק ההיא באייקון, חתם דרך האינטרנט, שלח מיילים לנציב הקבילות, שלח מיילים למחלקת סדרות הרכש ולדובר שלהם, והתודה שלי היא בתור אחד שלא ראה עדיין את עונה 7 (וגם בשם אחי). זה עובד. עובדה.

subatoi

New member
שכחתי תודה אחת חשובה...

למי שארגן, החתים, הציק, הציע, איים, ישב בדוכן, התייבש בדוכן וכו' וכו' וכו', כדי שהדבר המופלא הזה יצא לפועל... אתם, אתם יודעים מי אתם!

highlander19

New member
ברכות לחברי הפורום וכל הכבוד.../images/Emo98.gif

כל הכבוד לממלאי ושולחי העצומות וכל הכבוד לאנשי הערוץ הראשון

YAFA21st

New member
מזל טוב וכל הכבוד

כחשבתי שאפסה התקוה ולנסות לראות דרך מקורות אחרים אז הגיעה הבשורה הנפלאה הזאת כל הכבוד לחברי הפורום ותודה לערוץ 1.

למעלה