זה לוגו

urilev

New member
זה לוגו

שעשיתי למנהלת מתנ"ס אחת לפני תשע שנים. היא לא לקחה אותו. אני מת עליו.

ahoovi

New member
למה לא ביקשת קורס בבארטר?

בפעם האחרונה שהייתי בכיתה א' כתבו "ללמוד" בלי "י" אבל יכול להיות ששינו את זה מאז... בקשר למה שהעלית - זה לא ממש לוגו והוא לא עומד אפילו בדרישות מינימליות של פרקטיות, לא פלא שהוא נדחה

urilev

New member
מצטער - לא שמעתי על בארטר

אבל בכל אופן ה-"שגיעת כתיב" מכוונת כאן.

shedonYaar

New member
בעיות בעיצוב זה צרה אחת

(ומקומם בפורום תקשורת חזותית) אבל בכל מקרה בעיות בעברית זה בעיה יותר גדולה. אף לקוח לא יאשר לך שיבוש שאין לו תוכן. פה זה יותר אי קריאות, חוסר בהירות ונראה בבירור שגיאה ללא כל מטרה מאשר התחכמות. זה נראה ליל(ה)-מוד או לִי-לֶמוד או כל שגיאה לא ברורה אחרת. מעבר לזה אין כאן כלום. פשוט כתבת את הטקסט בפונט קומיקס הנדוש וטחון עד דק. השדון

cool30

New member
לדעתי מאוד יפה ורך

יש פה הרבה תוכן מאחורי הלוגו!

cool30

New member
איזה מן אנשי פרסום רובכם פה

שלא מבינים שהשגיאת כתיב נעשתה במכוון: לילמוד ולא ללמוד.. בשביל זה כדאי ללמוד! לילמוד מישגיעות!

nuerenberg

New member
שמח שוב להתייחס.

א.טיפוגרפיה לוקה בחסר ב.צבעוניות בסיסית ממוצעת מחוסרת בהחלטה אמיתית ג.כל כך 80' ד.אורילב - לך תפתח ספרים (קבלת עצה) קנה לך כמה ספרי עיצוב מהשנה(מאה?!) האחרונה ותראה מה עושים, תפתח עיניים/אופקים/ת'ראש, רפרנסים זה דבר נפלא. ה.פתח MTV ו.ההלצה על הבארטר היתה מצוינת...אורילב, בארטר זו אחת ממכונות הקפה החזקות היום באיטליה.תבדוק תסיפור ז.שדון יער.תודה.וגם אתה אורילב תגיד לו תודה, שהפנה את הגיגיך לפורום הנכון ח.עקיצה נוספת לסיום: "...לפני 9 שנים..." אה!?! 9 שנים!? גם אחרי 9 שנים לא השתנה כלום, אה!? לילה טוב

urilev

New member
nuerenberg אני אוהב אותך!

אחי, אני פשוט מת על הלוגו ועל הפורום. אז קבלו עוד לוגו, לוגו לאלוהים. לב טהור ברא לי אלוהים, ורוח נכון חדש בקירבי. אמן.

yali

New member
וואלה ?

האמת שהקולגות שלי סיפקו לי יצירה יפה, אבל אם משעמם לך אז תעשה לי לוגו לחברת תכשיטים sea . טיפים: בלי קונוטציה של ספא, ים וכו' תכשיטי אופנה, אך מאוד יוקרתיים. סבבה ? תודה רבה. כבר התרגלתי שהמנות הראשונות הן על חשבון הבית

yali

New member
אורי

אינפורמציה נוספת: קהל יעד: 22 ומעלה (גברים ונשים) ואין טעם לעשות בדק בית, קיימת חברת תכשיטים נוספת עם אותו שם, אך הם פונים לכלות בעיקר. לילה גוד

למעלה