זה לוגו

yali

New member
../images/Emo140.gif תודה אורי

קודם כל אתה מקסים! שנית, אהבתי את מה שיצרת. התוצאה של הלוגו שהכינו לי יצאה יותר מתאימה ומשדרת מסר שתואם לסגנון (כמובן לאחר שקיבלתי עשרות סקיצות), מכיוון שלמעצב ניתנה הזדמנות להכיר ולראות את הקולקציה, אך אני יכולה להגיד לך שבשביל ניסיון ראשון שלך ללוגו הזה,יצא מאוד יפה להבדיל מהסקיצות הראשונות שקיבלתי ! אולי פה היתה חסרה לי גם צבעוניות, אבל זה החלק הפחות חשוב בשלבי הסקיצות, מכיוון שצבע זה הפיניש של העבודה. תודות לך

MooHoo

New member
הגזמת

זה דווקא חמוד. אני דווקא לא ראיתי פה סתם שגיאה. ה "לי" נראה לי כמציין "עבורי" , "בשבילי" ומדגיש את חשיבות הלימוד.

nuerenberg

New member
הגזמתי?

ממתי לוגו נמדד רק בהגיון הלוגי שלו?! לא מדובר פה בעיצוב.נקודה.זה מקומם וכן, התעצבנתי.ושוב.נקודה.

MooHoo

New member
לא כוון אליך

קצת קשה לי להתייחס בהודעה מסוימת להודעה שנכתבה אחרי שסיימתי להתייחס. לא מתיימר להיות היורש של גלר

yali

New member
איזה שרשור מצחיק

קרב תרנגולים אילמים משהו.. נורא קל לפצח את הלוגו.. נורא הסתבכתם..

nuerenberg

New member
urilev.....בחייאת!!!

זה כבר לא מצחיק. תתייאש.תותר. תתפטר. ומעט יותר ברצינות, (בבוקר אני חיובי) והפעם אני בא בטוב: אחי, אין לך מושג מה קורה בחוץ!? אתה חייב לראות דברים, על מנת להתפתח... מה זה הלוגויים האילו, העיצוב!? כל החלטה מקרית, כל כך לא עכשווי, בלי היררכיות, פונטים נכונים... אתה מעלה על הנייר את האסוציאציה הראשונה שמזדקרת לך, בחייאת ראבאק, לך לעולם הירחונים, סקצ'בוק, כנס ל amazon ותזמין לך ספר שניים, שלושה - תקבל השראה, יאלללה אני באמת מרגיש חיובי הבוקר - קבל המלצה לספר : los logos שני חלקים (כתום ואדום) כנס ל: http://die-gestalten.de/books/ תסתכל ותזמין. פווופ. אתה קשה. מקווה שאתה סטודנט ואין לך לקוחות שמשלמים עבור השיט הזה! מתאמץ לאהוב אותך גם כן.

urilev

New member
אל תתאמץ...

אבל אם בכל זאת, אז לדעתי מתישהו בעתיד יקום מוח אחד לגרפיקה וקופירייטינג. אני מאמין שצריך לחשוב על "הכל ביחד" ושלא תבין לא נכון - יש מקום להצעות, יש מקום לביקורות, יש מקום נכבד לסיעור מוחות - אבל למה שלא יחשבו על "הכל ביחד"?- מה קורה במקום? - מלבישים דבר על דבר. ועוד נקודה - אתה אומר "אין לך מושג מה קורה בחוץ!?" - אז אני מאמין שצריך לראות גם מה קורה בפנים. הייתי שולח לכאן כמה עבודות טובות שיוכיחו את כוונתי ויעזרו לי להדגים את הנקודה החשובה הזאת אבל אני מעדיף למכור אותן קודם.

nuerenberg

New member
אז התאמצתי בכל זאת!

אין פה שאלה בכלל, ואותו "מח אחד" קיים בהרבה משרדי פרסום, כאשר הארט עם הזמן, ועם הניסיון שצובר ובהנחה שגם יש לו את זה, נותן גם את הקופי. בכלל הנטיההיום היא לסינרגיה ולעבודה במקביל של הארט/קופי, גם אצלנו, כמו במשרדים אחרים, 2 הצדדים נותנים בראש לפיצוח, 2 הצדדים מגיבים לעבודת המעצב, 2 הצדדים מגיבים למלל שנתן הקופי. ולענייננו...אתה מפספס את הנק' ביג טיים! אתה לא יכול לקרוא לדברים שאתה מראה כאן לוגויים.נקודה. שיתפוצצו עליי כל השועלים כאן. ממש לא!! עבודה טובה, מגיעה ראשית כל מרעיון גדול, הבעיה אצלך, כפי שאמרתי לך גם בשרשורים קודמים, שמבחינתך היא יכולה כבר לרדת ולצאת לפועל שתי שניות אחרי שהרעיון שלך נפל. יחלקו עליי שאר השועלים בכרם פה, אני אף חושב שאתה לא מבשל מספיק את הרעיון ובודק אם הוא "עובר מסך", אתה מסתפק ב"הרתחה" הראשונה של הרעיון, והטעם של התובנות שלך יוצא רדוד ותפל. ושאני אומר 'בחוץ', אני מתכוון ב ע ו ל ם בחוץ...(אני אפילו לא ציני היום...אתה באמת חי בבועה אורילב) תפתח epica תפתח archive תראה מה נעשה בחוץ, מה טוב, מה לא טוב, תראה איך זה בא לידי ביטוי ביישומים, תקנה את הספר שהמלצתי לך los logos/dos logos/tres logos תראה כמה אתה בתול עדיין, ואיך פתאום נוסעים היום באימפרזה מטורפת שמאיצה ל-100 ב-5.9 שנ' ואתה....אתה חושב שה BMX שלך זה הדבר הכי מגניב באיילון!!! wake up!!

אגב אורי גלר

ראבאק, הבנאדם מצא זהב ונפט, גרם לפיטורים המוניים של שענים, ילדים בני 8 בסין שמייצרים כפיות מעולם לא היו עסוקים יותר ואת בני סלע הוא לא יכול למצוא לנו? ואם לא בני סלע, אז שלא יהיה מניאק ויתן את המספרים של הלוטו. דווקא מתלבש לי טוב 50 מליון.

efeinsch

New member
עבודה בעיניים

זה לפני מס, 50 מליון. אז..... שלא יעבדו עליכם! |בוהן עקומה|

למעלה