זה לא שאני אור

אריק הוא בנאדם כול אחד מתנהג איך שבא לו

מה עשיתם ממנו ה' הוא כולה בנאדם שכותב שירים והוא מפורסם או "סלב" לדברי המעריצות נכון אני אוהבת את אריק אבל לא מעריצה כפיייתית הוא צודק בכול מה שהוא אומר אז דיי

PRINCESS GINA

New member
מי זה אריק ברמן בכלל../images/Emo35.gif

סליחה על הבורות, אבל מי זה אריק ברמן

Arik Barmen

New member
עושות צרות ../images/Emo35.gif

מישהו יכול להסביר לי למה התכוון המשורר כשהוא אומר "עושות צרות"
בבקשה מי שלא יודע שלא יתערב... יש פה מספיק התלהמויות גם ככה... זה כבר לא הפורום של אריק זה הג'ונגל של אריק. מחכה להסבר הגיוני

אריק היקר,

הרבה זמן לא הגבתי בפורום הזה..אבל חשתי צורך להגיב להודעתך. דבר ראשון אתה צריך להתנצל על כך שאתה יוצא עם מישהי..שזו בוגדנות לשמה
......
דבר שני מודה שהיתה לי הזדמנות להיות בהופעות שלך אבל בסופו של דבר העדפתי לא ללכת ולקנות במתנה לחברתי הטובה זוג כרטיסים להופעתך ובנוסף לקנות שלושה דיסקים לי ולאחייני..ומדוע?! מפני שאני פשוט חושבת שבדיסק אני מרגישה נכון את המוסיקה שלך ומסוגלת להתרכז רק בה, ובהופעות אני עלולה להיות שותפה למיקרים כמו שציינת ולכל מיני הפרעות מסביב ואני לא רוצה בזה. אתה יוצר נפלא ואם אני מעריכה את המוסיקה שלך סימן שהיא באמת איכותית. מעבר לזה שמותר לך לשמור על דיסטנס מסויים מהקהל ולהיות לעיתים לא נחמד, זה שיקול שלך כמו כל בן אדם. יש לכך השלכות אך סה"כ בין אם יצא מזה שיעריצו אותך יותר או פחות באמת שאף אחד מהם לא הולך "להתחתן איתך" ואתה תמשיך להיות מי שאתה ולייצר מוסיקה טובה, אבל בקטנה... אל תשכח שהקהל תורם בכך שהוא מעניק לך את תשומת הלב הראויה ליוצר מוכשר ותורם גם לפרנסתך. פרי

כמה אהבה!!

הכל בעיות בתקשורת. אריק בן אדם שמנגן ושר שירים פאנן- אני מניחה שהוא מעריך אתכם- שבאים להופעה שלו. אתם אנשים שנהנים לשמוע את המוזיקה שלו.- גם אתם מעריכים אותו על היצירות שלו. ואת זה שהוא גורם לכם להרגיש מגניבים שאתם שומעים את "המתוקות האחרונות." זהו. זה לא מערכת יחסים אישית פה! הוא לא פוגע בכם, כי הוא לא מכיר אתכם אישית. אתם קונים ת'דיסקים שלו- לא בשביל שהחשבון בנק שלו יתמלה- בשביל ההנאה המוזיקלית שלכם. סה טו. גם האומן וגם הקהל מעריכים אחד את השני- אנד איטצ' אול אבוט לוב. פשוט תקחו את האהבה הזאת למקום חיובי. שאריק ימקם את הגאווה שלו במקום של מודעות. שיחשוב שכול הופעה שלו זאת ההופעה הראשונה. אנשים עשו מאמצים לבוא מכל הארץ, ויתרו על דייט עם בחורה, או על "נמלטים" בטלויזיה ובאו לפרגן. איזה אנשים מתוקים!! ואתם תחשבו שאריק בא לתת לכם את הלב והנשמה בשירים עם גרוב מדליק, שיהיה לכם שמח! תראו כמה אהבה יש פה!! איזה כיף לכולם!! יום נעים.. .

דווקא בגלל טענתך שזוהי לא מערכת יחסים אישית!!

באיזו זכות אריק יתייחס אלי כמו "חברה שלו", ויגיד שבגלל שהוא לא רוצה קשר עין איתי ספציפית, עדיף שאני אהיה מאחורה??

bucky23

New member
הם צודקות לחלוטין

מה זה משנה שאמא שלו יושבת בסוף? כמה היא משלמת על הכרטיס? כל עוד הם משלמות על הכרטיס להופעה אז הן לא חברים ולא משפחה אלא הקהל שלו ויש להן זכות לשבת איפה שהן רוצות. הוא לא יכול להפלות חלק מהקהל, אם יש לו בעיה להופיע מול קהל שהוא מכיר אז הוא צריך לטפל בבעיה הזאת, אבל אף פעם לא שמעתי על אומן שאומר למעריצים השרופים שלו לא לשבת בהופעה קרוב אליו. זה בקשה שבצדק לא צריכה להתקבל.

k e r e n m

New member
../images/Emo5.gif

נכנסתי מהראשי וקראתי את ההודעה של אריק ברמן ושל שאר חברי הפורום. אז ככה, יש לו אולי שני שירים טובים , הוא עוד לא מענקי הזמר יש לו עוד דרך ארוכה- למעשה אחד השירים האחרונים שלו הזכיר לי את הסגנון של שלומי שבן..שלומי מי?? כן נכון, הוא נעלם. רק שברמן יעלם לא רק בזכות המוזיקה שלו אלא כי המקצוע שהוא בחר כנראה שלא מתאים לו לאור מה שקראתי ממנו ומקהל מעריציו. ולא חשוב מה קרה, אבל הוא אם הצליח לפגוע בקהל מעריציו שקונה לו את החומוס כל בוקר- כמו שאמרה כאן אחת הגולשות (והרבה יותר מחומוס). הוא כבר נמצא בבעיה גדולה. כי מי שמזלזל/פוגע בקהל שלו אין לו סיכוי לשרוד בעולם הזה. כי אדון ברמן בלעדי הקהל אתה משול כמת ולא אחרת!!! כדאי שתפנים אם אתה רוצה להמשיך בתחום.

באתי לפה מהדף הראשי של תפוז..

והאמת
אני בהלם מוחלט!!
אני שומעת את אריק ברמן והוא אחד האהבות שלי במוזיקה הישראלית אבל.. חבר'ה, אריק, מזה אמור להביע
להוציא בנות שהתיישבו בשורה הראשונה ושילמו כרטיס מלא כמו כל השאר ולהוציא אותם ממקמם כי יש לך מישו שאתה "מעריך" יותר ולהושיב אותם במקומם
כאילו מזה אמור להיות
לא שמעתי על דבר כזה משפיל שאומן יכול לעשות ועוד לא לקחת את האחריות על עצמו ולשלוח איזה מנהל במה לעשות את זה.. בחייך.. ובכלל, אם זה דבר שחוזר על עצמו כל הופעה אז באמת אריק- אין טעם שתקיים הופעות! פשוט תשב בסלון הבית שלך ותארח ותופיע לפני הקרובים אלייך. אל תשכח- מאיתנו אתה מתפרסם, בזכות המעריצים אתה זוכה לפרסם את החומרים שלך ולהרוויח את לחמך בכבוד. אם תמשיך לזלזל במעריצים שלך אז פשוט מאוד- לא יהיו לך כאלו!! בכל אופן אני יעקוב פה ואני רוצה לשמוע מה היה בהופעה הבאה שלו
ולכל האלו שאריק גרם להם לקום ממקומתיהם- צר לי על הפדיחות שאכלתם

WinnerLose

New member
שדונית טזמנית אני איתך

בהופעות נורמליות כל הקהל גם ככה על הרגליים ונדחף קדימה נראה לי בדרך כלל מפריע ללהקות שכולם רק יושבים ומסתכלים עליהם- ואם כבר אומרים משהו לקהל זה לקום על הרגליים ולרקוד תראו הופעות של גי'רפות כהנא מסתובב בין האנשים , אבל מצד שני אולי ככה זה בעולם הפופ-רימון המסחרי שלכם סתם סנוב הברמן המעפן הזה ויש לו גם חרא מוזיקה - אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל לפחות מירי מסיקה והעקומה השנייה ההיא יודעות לכבד את הקהל

למעלה