זה לא שאני אור

זה לא שאני אור

שלום לחברי הפורום. ראשית, שוב תודה על ההשקעה והאהבה שלכם. זה פלא אמיתי. אני חייב לומר שבעיניי זה מאד סימלי שבעמוד הראשי של הפורום מתקיימים שני דיונים במקביל, האחד - על איזה מין בן-אדם אני, והשני - מהו שיר הפורום. באופן כללי, אני מברך יותר על הדיון השני, שעל-כן השירים שלי הם הסיבה האמיתית שלשמה נפתח הפורום הזה. אני לא כאן על-סמך זה שאני מתנדב שנים באיל"ן או שאני דוגמן במגזין, ולא בתור כוכב ערוץ-ילדים. המחויבות שלי כלפי הקהל שלי מתחילה ומסתיימת במוסיקה. אני מבטיח לעשות את המקסימום כדי שבתקליטים שלי יהיו את השירים הכי יפים שאני יכול לכתוב, ושעל הבמה אני אתן את כל כולי בכל ערב. אני לא מתחייב להיות תמיד נחמד, אני לא מתחייב להתלבש יפה, ואני לא מתחייב שההצלחה לא תעלה לי לראש, שהרי בעיניי זה משול לאדם שהולך לפאב להשתכר אבל מנסה שהאלכוהול לא יעלה לו לראש. אני בן-אדם. אם למשהו היה ספק בזה, והוא חשב שהוא מעריץ בובה נטולת-פגמים, אז אני יכול להצהיר כאן ועכשיו שזה לא אני. הבן-אדם הזה, זה השירים שאתם אוהבים. לטוב ולרע. ביום שבת האחרון היתה איזו תקרית לפני ההופעה במועדון ה"קמלוט" בהרצליה. בהופעה הזו היה לי מנהל-הצגה מחליף שלא הכרתי, הוא קיבל את רשימת הדרישות הקבועה שלי לפני הופעות, וביצע אותה בצורה שלא לטעמי. על-כך ובשם ההפקה, אני רוצה להתנצל אם מישהו קיבל יחס מזלזל, לא זו הדרך שלי. מעבר לכך, חשוב לי לציין שמעולם לא ביקשתי ממשהו שלא יבוא יותר להופעות. אני מופיע כבר כ-3 שנים, וכל מי שמכיר אותי (ובעיקר אני אותו) יודע שלא לשבת קרוב מדי לבמה. זה נכון לגבי המשפחה שלי, זה נכון לגבי החברים שלי וזה נכון גם לגבי כל מי שמכבד אותי. יש מחיר להיכרות איתי, תקשיבו שוב ל"מה עוד ביקשת". כבר אמרתי בעבר שבעיני התקרבות של אומן לקהל שלו (ולהיפך) ברמה האישית היא לא-נכונה, יש לשמור על מרחק מסויים בינהם אחרת יהיו לזה השלכות, החל מהמקרה הנ"ל וכלה בעניינים חמורים הרבה יותר כמו השפעה על הכתיבה עצמה, או על "האם לא לבצע שיר מסויים בהופעה בגלל שמשהו כתב שזה שיר משעמם של 10 דקות?" אלו הם שיקולים זרים ואסורים בתכלית-האיסור. ברגע שאומן נגרר להחלטות הקשורות בשיקולי פופולריות הוא חשוב שכמת. ואני רוצה לחיות. וחשוב לי לשמור על החופש שלי. עד כאן לבינתיים, אני מודה לכל אוהביי ולכל שונאיי כאחד. אריק.

פחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

לא ביקשנו ממך אריק לא שתהיה נחמד ולא שתתלבש יפה..אנחנו דיברנו על הבקשה של לשבת מאחורה בהופעות..ושל לא לבוא בכלל להופעות..מרוב שחפרת שם לא הגעת בכלל לעיקר שבגללו היה כל הבלאגן.. תאמין לי שאף אחד לא חשב שהוא מעריץ "בובה נטולת פגמים", פשוט לא חשבנו שאומן מסויים [ולא משנה מי הוא בכלל..] יבקש ממעריצים שלו לשבת בסוף האולם, או לא לבוא בכלל להופעות שלו:-\ חוץ מזה שכמו שכבר אמרנו, המון מקומות בהתחלה היו שמורים..אז מן הסתם אתה לא שומר מקומות לאנשים שאתה הרי לא מכיר..נכון? בכל מקרה זה היה כלכך ברור שהתגובה המצטדקת הזאת תגיע..

perrinat

New member
אבל הוא לא מצטדק

הוא כותב לך בפירוש: אני לא אוהב שיושבים מולי, אל תשבו מולי, אל תעריצו אותי... באפשרותך לבחור- לקבל את זה, או לא לקבל את זה. ואם את בוחרת להיעלב מזה ולא לבוא להופעות יותר, זו כמובן זכותך המלאה.

הוא כן! שהוא כביכול אומר שהמנהל הופעה

קיבל רשימת דרישות והוא ביצע אותה בצורה שלא לטעמו.. נו באמת..המנהל לא היה אומר על דעת עצמו את כל מה שהוא אמר אם לאריק באמת לא הייתה בעיה עם זה..והוא לא היה אומר סתם שאריק לא רוצה שנבוא להופעות..אבל הכי נוח לאריק להאשים תמנהל הזה..

perrinat

New member
אם איש ההפקה היה אומר בצורה אחרת ולא פוגעת

ואם הוא היה יודע לעבוד עם אנשים, או אם אריק בעצמו היה אומר- "יפעת, אני מעריך שאת מגיעה להופעות, אבל בבקשה שבי בשורה שניה", כנראה שהיית מקבלת את זה בצורה יותר יפה. אבל היות ומנהל ההפקה אמר את זה בצורה בוטה ומעליבה, הוא עשה לו שירות דוב יותר מאשר סייע לו בהפקת הערב, ועל כך אריק התנצל.

אני לא מסכימה אתך

אם זה היה מנהל במה חדש , למה הוא דווקא פנה ליפעת ויעל ? מאיפה הוא מכיר דווקא אותן ? למה הוא לא בקש ממעריצות אחרות שגם ישבו שורה ראשונה לזוז אחורה ? אל תאשימו את מנהל הבמה שרק מקבל הוראות מאריק . יש כאן אפליה של מעריצים וותיקים לעומת מעריצים חדשים. וזה לא יעלה על הדעת אצל אף אומן לא משנה מי הוא. או שיש לאריק משהו אישי נגד יפעת ויעל שהוא לא רוצה אותן שורה ראשונה , כי לא שמעתי שזה קרה לאנשים אחרים , רק לאותן זוג בנות - פעמיים !!!! אני במקרה גם ישבתי באחד השולחנות הראשונים ושמעתי וראיתי הכל וקבלתי חלחלה. אולי אני הבאה בתור ? יש לי כרטיסים לזאפה שאני שוקלת לבטל בגלל שהתכוונתי גם לבוא מוקדם לתפוס שורה ראשונה. עכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות.

למה את ככה אומרת לה ?

זה ממש לא במקום!!! אם זה היה קורה לך , את לא היית זורקת "תבטלי" כהרף עין ! זה ממש מעליב

perrinat

New member
מי אמר שזה לא קרה לי?

כשזה קרה לי - אני ביטלתי... ונחמד לראות שאתה מדבר לעצמך ורק מחליף בין ניקים... עוד דרך לחרחר ריבים בפורומים ואח"כ להעביר אותם לעלוקה?

../images/Emo45.gif גועל נפש!!!!

במקום שנתאחד ונוקיע התנהגות שהיא לא לגיטימית, מראה על חוסר כבוד בנורמות החברתיות שלנו, כשאנחנו אמורים להוות העוגן של האומן מעצם היותנו הפורום שלו!!! הציפיה שלי מהפורום היא שלא ניתן לחברות פורום קבועות שלנו לחוות פעמיים חוויה מבזה שבה מעבירים אותן ממקום למקום עד שאותו אדון אומן מתרצה ממיקומן!!! תפקחו עיניים, בחיי, זה לא מסובך!!! זאת התנהגות שמבזה את אלה שנאמנים לאריק וחלק ניכר בהצלחה שלו קשור בהם! אומן מצליח זקוק לשכבה תומכת של מעריצים, ונראה לי שתיכף תווצר פה הזדמנות שתלמד מה קורה שהשכבה הזו נעלמת! התגובות האפאטיות של חברי הפורום מקוממות אותי אפילו יותר ממצבי האחרון, וזו הייתה משימה לא פשוטה, תאמינו לי.

perrinat

New member
לא כולם חייבים להתאחד סביבך

וסביב הנורמה החברתית שאת מייצגת. (לימדו אתכם על ליברליזם ופלורליזם שם בחוג לסוציולוגיה?) למה את עדיין רוצה להמשיך להיות עוגן של אמן שאת חושבת שהוא מקומם? תבחרי באפשרות של להפסיק להעריץ את האמן ואל תבואי להופעות יותר וזה יפתור לך את הבעיה, וגם חשבון הבנק שלך יודה לך באותה נשימה... ותכעסי על מישהו שאת רוצה שיהיה חבר שלך, לא על זמר שבקושי יש לך סיג ושיח איתו...

המינימום שמצופה באומן שאני מעריכה

הוא התנהגות מכבדת ואוהדת כלפי הקהל שלו. כשמתרחשת סיטואציה שעוד חוזרת ונשנית על עצמה (!!) שהיא לא מכבדת ואף מקוממת, כשהיחס לקהל הנאמן אמור להיות הפוך בתכלית, זכותי להביע את מחאתי בתור קהל נאמן כבר למעלה משנה!!!! אני אעשה את ההחלטות שלי עם עצמי לגבי התגובה שלי ליחס המזלזל וה"ייחודי" הנ"ל כלפי מעריצים, אבל תודה על הטיפים היצירתיים.. אני אשתמש בהם ואתן לך זכויות, ברשותך.

המילה מעריצים לא מתאימה, יותר קהל מתמיד ../images/Emo13.gif

אבל המסר הועבר, ובזה שאת מנסה לסתום לי את הפה עם הודעות כמו "אל תבואי" ועוד שלל פנימים שהגבת, את זו ששכחת מהו פלורליזם וסובלנות וכל חברי הסוציולוגים

נכון, לאומן יש קיום מעצם אהבת הקהל אליו.

ולאריק היקר שלנו אין כל סיבה לדאגה, מכיוון שזכה לאהדה מאוד גדולה עוד בראשית הקריירה שלו... התירוץ המטופש הזה שקירבה למעריצים יכולה לגרום להשפעה על הכתיבה- נו באמת. אריק יכול להיות מספיק בטוח בעצמו שהקהל ימשיך להעריץ אותו, אפילו אם הוא יוציא כמה שירים "בעיתיים". אסור לו לשכוח את כוחם של האנשים שהעלו אותו לגדולה.

הוא לא ביקש לשבת בסוף האולם

הוא ביקש לא לשבת בשורה ראשונה לא לשבת קרוב מדי לבמה יש הבדל

ראאבק

New member
וואו עוד פלצן נולד....

רדו לקרקע עאלק.. סלאב... רשימת דרשות... פחחחחחחחח.....

ady18

Well-known member
לא מסכימה

אנחנו לא מעריצים זמר מושלם וזה ברור לנו בסך הכול ביקשנו לשבת בשורות הראשונות כמו כול מי שבא להופעה ולא כאילו אנחנו מעריצים מהסוג הנחות זאת ההרגשה שאנחנו קבלנו את הדרישה הזאת של לא לשבת בשורות הראשונות כי מכירה המון אומנים שהדבר שהם הכי אוהבים זה דווקא את המעריצים הקרובים להם ובמיוחד את אנשי הפורום שהיו לידם וישבו קרוב ואתה אומר שדווקא שחברי הפורום שתומכים בך בכול דבר הם בעצם מעריצים רגילים וזה ממש לא נכון אנחנו הרבה יותר משקיעים מכול מעריץ אחר . וחבל שזו התגובה שלך שהיא יצאה יותר "לצאת נקי" מאשר להתנצל ולהודות בטעות וחבל מאוד על זה.

מסכימה כ"כ עם המשפט האחרון שלך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"וחבל שזו התגובה שלך שהיא יצאה יותר "לצאת נקי" מאשר להתנצל ולהודות בטעות וחבל מאוד על זה" זה הרי היה צפוי שהוא יבוא וינסה לצאת בסדר גם אם זה אומר לכתוב כאלה שטויות..

למעלה