זה לא פייר

CiNdErElLa3887

New member
איזה חמודעעעעעעע אוהבת אותך

..וכן..אין מצב אני הולכת לעשות נדר שאני אלך עד שנת 2006 להופעה של מארון..אין מצב שלא....ואני מקווה שנלך כולנו ביחד להופעה שלהם ביחד..זה יהיה כזה שולט

אוהבת אותך גםםם ../images/Emo25.gif

וקרן וולינג יקירתי! את מוזמנת גם! וכולםםםםםםם! גם מיצי האלמונית! צ'או אנשים ושבת שלום

מיצי007

New member
חחחחח,אף אחת מכן לא יודעת

זה בסדר,תמשיכו לקרוא לי מיצי...
תודה רבה מותק

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאוקיי אז ככה..

לא נכנסתי כמה ימים לפורום. ועכשיו ראיתי ת'שרשור למטה שעליתם לחצי גמר. אז קודם כל אני ממש שמחה בשבלכן. גם לעלות לחצי הגמר זה משהו. תודו.
עכשיו. זה באמת חרע שלא הלך טוב אבל לאנורא.
זה מבאס. אבל כיעקון אין ממש מה לעשות. חוצ מלהרביץ לזונה להזה שרימה וישר הביא ת'פריטים הוורודים.
חוצפן
עוד מעט.((מעט
)) מארון יבואו לארץ. ואז אולי תספיקו ללכת להופעה יותר שווה משם.
. אז לאנורא.קבלו
ממני.
וזהו.

CiNdErElLa3887

New member
אוהבת אותך גם ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

כע אני מודה שזה שעליתי לגמר זה גם הישג...וזה שניצלתי את ההזדמנות להשתתף במבצע הזה..ושלא פיספסתי את ההזדמנות..
בע אני ומורן כמעט עקבנו אחריו לאיפה שהוא חנה את האוטו..אבל אז ראינו שלקחו אותו חברים...
.. והלוואי אמן שהם יבואו לארץ...זה יהיה חלום שיתגשם
...

רק עכשיו קיבלתי הזדמנות להיות על

המחשב... בעעע זה כזה ביאוס! חיכה לו חבר עם שקית.... וד"א: מארון זה ל-א בורדו...מארון זה חום ערמונים.... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מבואסת...אחותינו הגדולה באה ועשתה סצינות למפיק ההומו המטומטם הזה והוא לקח את הטלפון שלה ושל מיקה... לא שזה יעזור:( בעעע
Love&Kisses, Rona Levine
נ.ב. תודה לכל מי שעודד אותנו והכל...

זאת מיקה..

אני חייבת להגיד שאני לגמרי מבואסת ממה שקרה היום!!! המנצח של התחרות *עד כמה שהוא היה חמוד...* רימה!!! הוא ידע על המשימה מראש ואחרי שדיברתי עם המפיק הבנזונה הזה הבנתי שאני צודקת... עכשיו אני כותבת כדי לבקש את עזרתכן... כל התחרויות האלה ברדיו פשוט מכורות מראש וזאת ממש לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזאת!!! הקטע המעצבן הוא שהמעריצים האמיתיים הם אלה שתמיד נדפקים ולי אישית ממש נמאס לשתוק! מכיוון שאין ממש טעם לשבת בבית ולבכות *ניסיתי...לא מומלץ במיוחד* החלטתי שאני חייבת לעשות משהו! אז לקחתי את הטלפון של המנכל"ית ואני הולכת לנסות לדבר איתה...בינתיים אני מבקשת ממכן לעזור לי ולספר לכולם איזה רמאים האנשים האלה! צריך להפציץ את הפורומים שלהם ואת קווי הטלפון... אני אולי נשמעת לכן לגמרי דרמטית אבל ממש נמאס לי להפגע כל פעם מחדש וממש ממש נמאס לי לראות עוד אנשים נפגעים... מי מוכנה לעזור לי?

CiNdErElLa3887

New member
אני מוכנה לעזור ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

(ואת לא נשמעת דרמטית בכלל!) אפשר גם לשלוח להם מכתב...כמה שיותר דברים שיבינו שהם לא פיירים. ואיך הבנת שאייל רימה אחרי שדיברת עם המפיק ?...
וסורי שלא עניתי לך או לרונע במסנג'ר ראיתי סרט פשוט..
..

KerenWelling

New member
כן אבל יש כאלה דיסלקטים שלא יודעים

אז היא ניסתה לפנות אל הקהל הרחב שלא יודעים...יש כאלה שיגדירו את זה גם כ:צבע אדום-סגול כהה....(כן יש את זה גם במילון) יואוו וסצינות זה טווובבבב פרסים ופרסי ניחומים שקשורים במארון5 זה ה-דבר!!!

CiNdErElLa3887

New member
אני אסביר לך למה היא אמרה את זה..

כי היא בטח בעצמה לא ידעה או (מה שהכי נראה לי) כיוון שכל המשתתפים שם ..(הרוב
) לא היו מעריצים של מארון ולא ידעו בכלל מה משמעות השם שלהם..אז היא רצתה לעזור להם..בע טיפשים!...מתוך 9 או 10 אנשים שהיינו אולי 4 אנשים באמת היו מעריצי מארון!!!!

CiNdErElLa3887

New member
עדי זאתי הראשונה שעלתה לגמר..

בגלל זה גם זכרתי את השם שלה..ובעקבות זה גם אמרתי עליה דברים לא יפים במסנג'ר ובאייסיקיו...ואני רוצה לקחת את הדברים בחזרה....אני מצטערת
...הדברים נאמרו בשעת מצוקה ואובדן

sheepi

New member
../images/Emo140.gifבאסה שאף אחת מכל לא הצליחה..

אבל סתכלו על הצד החיובי לפחות זכה מישו נחמד ולא פלצן!

למעלה