טוב אז ככה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
יצאתי מהבית בערך ברבע ל10...והלכנו לביצפר לאסוף את מורן (אני לא הלכתי לביצפר לא ממש יכולתי לעשות בוחן בערבית עם הפרפרים שהיו לי בבטן
).נממ קיצר הגענו לנמל הישן..ושאלנו איפה זה רחוב האנגר 22..והמוסכניק האדיוט צחק עלינו..ואח"כ אמר משהו מגעיל שאני לא זוכרת, כי מסתבר שהאנגר זה לא רחוב..שיהיה...מצאנו את האנגר...וראינו מספרים...אז אמא שלי הורידה אותי ואת מורן שם בכניסה..והתחלנו ללכת לפי המספרים. ומצאנו את המקום סוף סוף. וראינו שסגור...אז ישבנו בחוץ..גם די הקדמנו..הגענו ברבע ל11. ואז מכונית באה עם מישהו ושתי בנות, אז ניחשתי שזאת בטח רונע ואחותה מיקע (החמודות!
)..וכן אלו היו הן..מיקע ניגשה ואמרה היי...ושאלתי אם היא אחותה של רונע..והיא אמרה שכע
, והן גילו משהו, אפשר לפתוח את הדלת!..חח אז נכנסו איתן וחיכינו בספות הכוסיות של התחנה..ואממ אז התחילו אנשים להגיע...עד שכל הספות בערך התמלאו..ואז נלחצתי אז התחלתי לקרוא את מה שהדפסתי על מארון...כי הייתי בטוחה שהם יעשו לנו שאלות טריוויה
..ואז הגיעה רעות (המפיקה של התוכניות ברדיו) ומנהל הרדיו (שכחתי את שמו), והיא הסבירה שעוד מעט יזניקו אותנו למשימה כשנעלה למעלה לתחנה. ושהיא תפתח את הדלת למי שיגיע ראשון. ואז ירד לי ולמיקע האסימון שזה לא הולך להיות שאלות טריוויה
...אז הכנסתי את הדפים לתיק בחזרה. ואז קראו לנו לעלות למעלה, לשידור. היינו בחדר ליד נורית ברירו זאתי ששידרה באותו זמן את התוכנית שלה..ורעות הייתה איתנו ואמרה לנו להגיד שלום למיקרופון..אז אמרנו..ואז נורית הסבירה מה המשימה..הראשון שמוצא חמישה פריטים בצבע מארון (בורדו בעברית) זוכה בפרס, ירדנו מהר למטה..ורעות לפנינו...והיא פתחה את הדלת...והתחלתי לדפוק ריצה (למרות שאסור לי לרוץ
) וחיפשתי דברים בצבע בורדו..אז מצאתי כמה דברים..והיו לי 5..אז רצתי ואני רואה שאין שם אף אחד..אז חשבתי שניצחתי..ואז נכנסתי ואמרו לי שמישהו נכנס מקודם עם שקית עם דברים בצבע מארון שהוא לקח מהמכונית שלו...
...עם זה איכשהו יכולתי להתמודד, כאילו שמישהו השיג אותי והכל..אבל אח"כ מה גיליתי?...שלחברה שלי מורן הייתה חולצה בצבע בורדו עליה
, עם שרשרת בורדו
...ולי היה פלאפון עם פאנל בורדו
...והסיבה שלא שמתי לב אליהם היא כי הייתי יותר מדי לחוצה כדי לחפש דברים בחוץ בבורדו..ככה שלא שמתי לב לדברים שהיו לידי
... וקיצר מי שניצח קוראים לו אייל...הוא בכלל סטודנט...אז הייתי נחמדה ואמרתי לו מזל טוב..וזה והוא לחץ את היד שלי..(הוא חמוד
..כי למרות הכל זה לא אשמתו שאני לא שמתי לב לכל הדברים האלו שהיו לידי בבורדו...
..ועוד מקרה מגעיל שהיה שם..זה שעדי הגיעה לפניו עם 5 פריטים באדום..ואמרו לה שזה אדום לא בורדו...ואז הוא בא וניצח..וזה לא שכל הדברים שלו היו בבורדו.אולי 3 דברים...
...מעניין מה בסוף קרה עם זה...כי היא הביאה את אמא שלה..ואמא שלה באה ואמרה להם את זה..והיה בלאגן וזה.. וקיצר אני בדיכי מהצהריים..והלכתי לישון כדי להיות פחות עצובה/מרוגזת..זה עדיין לא עזר...
...