זה לא פייר

DesertRose7

New member
מה קרה?

היית ברדיו???????? מתי זה היה? או שלא היה? מה הלך שם?????????????????

בנות! ספרו מה היה שם

הילה? מיציש? רונה? מישהי??!?!??!!? מה הלך שם? מישהי ניצחה??? יאללה יאללה עידכונים!!!!

CiNdErElLa3887

New member
טוב אז ככה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יצאתי מהבית בערך ברבע ל10...והלכנו לביצפר לאסוף את מורן (אני לא הלכתי לביצפר לא ממש יכולתי לעשות בוחן בערבית עם הפרפרים שהיו לי בבטן
).נממ קיצר הגענו לנמל הישן..ושאלנו איפה זה רחוב האנגר 22..והמוסכניק האדיוט צחק עלינו..ואח"כ אמר משהו מגעיל שאני לא זוכרת, כי מסתבר שהאנגר זה לא רחוב..שיהיה...מצאנו את האנגר...וראינו מספרים...אז אמא שלי הורידה אותי ואת מורן שם בכניסה..והתחלנו ללכת לפי המספרים. ומצאנו את המקום סוף סוף. וראינו שסגור...אז ישבנו בחוץ..גם די הקדמנו..הגענו ברבע ל11. ואז מכונית באה עם מישהו ושתי בנות, אז ניחשתי שזאת בטח רונע ואחותה מיקע (החמודות!
)..וכן אלו היו הן..מיקע ניגשה ואמרה היי...ושאלתי אם היא אחותה של רונע..והיא אמרה שכע
, והן גילו משהו, אפשר לפתוח את הדלת!..חח אז נכנסו איתן וחיכינו בספות הכוסיות של התחנה..ואממ אז התחילו אנשים להגיע...עד שכל הספות בערך התמלאו..ואז נלחצתי אז התחלתי לקרוא את מה שהדפסתי על מארון...כי הייתי בטוחה שהם יעשו לנו שאלות טריוויה
..ואז הגיעה רעות (המפיקה של התוכניות ברדיו) ומנהל הרדיו (שכחתי את שמו), והיא הסבירה שעוד מעט יזניקו אותנו למשימה כשנעלה למעלה לתחנה. ושהיא תפתח את הדלת למי שיגיע ראשון. ואז ירד לי ולמיקע האסימון שזה לא הולך להיות שאלות טריוויה
...אז הכנסתי את הדפים לתיק בחזרה. ואז קראו לנו לעלות למעלה, לשידור. היינו בחדר ליד נורית ברירו זאתי ששידרה באותו זמן את התוכנית שלה..ורעות הייתה איתנו ואמרה לנו להגיד שלום למיקרופון..אז אמרנו..ואז נורית הסבירה מה המשימה..הראשון שמוצא חמישה פריטים בצבע מארון (בורדו בעברית) זוכה בפרס, ירדנו מהר למטה..ורעות לפנינו...והיא פתחה את הדלת...והתחלתי לדפוק ריצה (למרות שאסור לי לרוץ
) וחיפשתי דברים בצבע בורדו..אז מצאתי כמה דברים..והיו לי 5..אז רצתי ואני רואה שאין שם אף אחד..אז חשבתי שניצחתי..ואז נכנסתי ואמרו לי שמישהו נכנס מקודם עם שקית עם דברים בצבע מארון שהוא לקח מהמכונית שלו...
...עם זה איכשהו יכולתי להתמודד, כאילו שמישהו השיג אותי והכל..אבל אח"כ מה גיליתי?...שלחברה שלי מורן הייתה חולצה בצבע בורדו עליה
, עם שרשרת בורדו
...ולי היה פלאפון עם פאנל בורדו
...והסיבה שלא שמתי לב אליהם היא כי הייתי יותר מדי לחוצה כדי לחפש דברים בחוץ בבורדו..ככה שלא שמתי לב לדברים שהיו לידי
... וקיצר מי שניצח קוראים לו אייל...הוא בכלל סטודנט...אז הייתי נחמדה ואמרתי לו מזל טוב..וזה והוא לחץ את היד שלי..(הוא חמוד
..כי למרות הכל זה לא אשמתו שאני לא שמתי לב לכל הדברים האלו שהיו לידי בבורדו...
..ועוד מקרה מגעיל שהיה שם..זה שעדי הגיעה לפניו עם 5 פריטים באדום..ואמרו לה שזה אדום לא בורדו...ואז הוא בא וניצח..וזה לא שכל הדברים שלו היו בבורדו.אולי 3 דברים...
...מעניין מה בסוף קרה עם זה...כי היא הביאה את אמא שלה..ואמא שלה באה ואמרה להם את זה..והיה בלאגן וזה.. וקיצר אני בדיכי מהצהריים..והלכתי לישון כדי להיות פחות עצובה/מרוגזת..זה עדיין לא עזר...
...

מיצי007

New member
הא באמת?

לא הוגןןןןןןן!!!! היו לי שלושה פריטים!!!! וזה לא פייר כי שמעתי שהוא הביא 3 חולצות!!! לא הוגן אווווף

KerenWelling

New member
אממממ

הייתי היום עם (וגם עכשיו) חולצה בצבע מארון, שרשרת של סופרמן עם צבע מארון, פאנל בצבע מארון, קוקיה בצבע מארון, ובמקרה היה לי בתיק לק בצבע מארון. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (כן זה שאני הכל עם מארון וסופרמן עלי..לא לא..לא חולני בכלל!!)

KerenWelling

New member
ד"א

יש לי 3 חולצות בצבע מארון שאני מתלהבת איתן ורוצה להדפיס עליהן לוגו של הלהקה ואולי גם ליריקס של משו..נראה

galevine

New member
לאנורא בננות תתעודדו...!../images/Emo24.gif

אנחנו כולנו נטוס לראות את ההופעה המהממת שלהם!!!!!ואני חושבת שלטוס ביחד זה ממש טוף!!!נשמע כייף חיח...! שמעתי את האייל הזה שזכה ברדיו,כי חברה שלי ואני ביקשנו מהמורה לא להיכנס לשיעור וללכת להקשיב בחדר מורים וכן כן נתנו לנו...אבל הוא נשמע הבנאדם הכי יבשוש בעולם!!!!!אומרים לו:זכית בכרטיס טיסה להופעה של מארון!איך אתה מרגיש??????והוא כזה:בסדר גמור...בעעעעעע איזה פוווץץץץ!!!!!!! ד"א...מה דעתכן להגיש בקשה שישדרו את המופע של מארון 5 בטלוויזיה בארץ?..זה יכול להיות נחמד..!!!!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif........אייל הזה פוץ

ומגעיל ושילך לעזאזל....אני לא מאמינה שלחצתי לו את היד
.... ובקשר להופעה אין מצב שישדרו כאן הופעה בארץ..צריך קודם שישדרו אחת בארה"ב..ואז אולי איזה ערוץ בארץ יקנה אותה, ובינתיים היו רק מיני הופעות של מארון 5 בVH1 של ארה"ב שזה היה ככה 20 דקות עם 3 שירים... וממש בקרוב הולך להיות משודר בMTV הופעה שלהם מHard Rock Live..אז מה שצריך לקוות שזה ישודר אצלנו. בינתיים אני לא רואה שVH1 הולך לשדר את ההופעה הנ"ל...אז אפשר להוריד אותה מפה www.maroon-5.com...(אבל שימו לב שצריכים את התוכנה ביטורנט על מנת להוריד אותה). ואולי אולי תחזיקו אצבעות שMTV ככה לכבוד הEMA יעשה סופשבוע של המועמדים, וישים מלא תוכניות שלהם...וככה ישימו תוכניות של מארון שהיו בMTV ארה"ב..כמו Celebrity Room Riders

איזה @$#%^@#^& !!!!!!

כל כך לא פייר! מה הקטע? למה רק 3 אם אמרו שצריך וחייב 5?! אז איך הוא ניצח?!? מזה הפרוטקציות האלה?! שיט! רונה אמרה לי שבכלל הבנאדם לא אוהב אותם מה הפאק?? בננות תתנחמו בזה שהם יבואו לארץ! ונלך כולנו להופעה שלהם בג'רוזלם סיטי ונצרח להם "מארוןןןן תעשווו לנווו ילדדדדד" :) [אנשות תיהיו אופטימיות, נמאס לי כל הזמן להיות פסימית כל כך..]

CiNdErElLa3887

New member
*מנסה להיות אופטימית8 ../images/Emo4.gif..

הנה יש לי חצי חיוך
ולמה דווקא ירושלים?..ת"א נשמע יותר נחמד...

flaming ice

New member
סורי ../images/Emo39.gif

מצטערת שלא שמתי לב למה שלבשתי...:( לא חשבתי על צבעי הבגדים שלי באותו רגע... לא נורא הילי, הביאוס יעבור... יהיה טוב...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo24.gifמורי...(כבר אמרתי לך אלף

פעם) אין לך על מה להצטער...זאת אשמתי בלבד
... אוהבת אותך
.. ושוב תודהההה ענקית שבאת איתי לאולפן...
והביאוס אמנם עבר אבל התחיל אחד חדש...וממש חבל לי שהוא התחיל...

מיצי007

New member
לא,

אף אחת לא ניצחה מישהו ניצח הם ביקשו להביא 5 חפצים בצבע בורדו והיה אחד שכבר הכין מראש את כל הפריטים ואחרי שנייה שכבר יצאנו מרדיו תל אביב לחפש הוא כבר חזר פנימה עם החפצים לא פייר

CiNdErElLa3887

New member
בע בטח היו לו קשרים עם מישהו ברדיו

שאמר לו מה היא המשימה...לא יודעת
ד"א..לא זיהיתי אותך..היית עם מדים אולי?..

מיצי007

New member
לא יודעת

אני חשבתי על כל מיני דברים שהם יכולים לתת לי וגם הבאתי איתי כמה דברים בצבע בורדו באוטו...אבל לא היו לי 5 והוא פשוט ברגע שיצאנו טס לאוטו וחזר עם שקית מוכנה והכל הוא סתם זונעעעעע לא הייתי עם מדים אגב.

CiNdErElLa3887

New member
בחיי....עכשיו שאני חושבת על זה..

הוא כל הזמן חייך..והיה כזה נחמד...
....אולי בגלל שהוא ידע שהוא הולך לנצח

הילה יקרה שלייייייי

ורונה ומיקה ומיצי (איך קוראים לךךךך? סליחה שאני לא יודעת)....אל תתבאסו! אתן תראו את מארון....גם אם זה לא יהיה השנה, או שנה הבאה...אולי פה, אולי בחו"ל...אולי כשאדם יהיה כבר בן 30 אבל אתן תראו!!! אז אל תתבאסו! ואת תחשבו שהייתה רמאות כי יכול להיות שהוא "ניבא" את המשימה כי הוא כבר מכיר את המסורת של 102 אפ-אמ לגבי המשימות שהם נותנים. כול מה שיש לומר זה שיהנה לו ושיהיה מאושר! לא נורא! תזכרו שהכול לטובה....(והעיקר שעדי לא זכתה חיחיחיחי) והילה- זוכרת שדיברנו פעם ואמרת שאת רוצה לסוע אליהם ויהיה נחמד לסוע ביחד? אז בואו נחכה לסיבוב הופעות הבא- ונלך ביחד...כי אני בטוח הולכת לסיבוב הבא באירופה (בע"ה)....אז בואו נארגן לנו מפגש פורום בנתב"ג (בע"ה בנתב"ג 2000) וניסע לנו למארון!!!! תתעודדו! הכול לטובההההההההההה!!!! אז הינה
ו
מכול ה-
כדי ש-
ותפסיקו-
אוהבת אתכן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!

למעלה