ואוו! כמה אנשים יכולים להיות אטומים!
התגובה הזאת לא מיועדת לקסליבור באופן אישי. סליחה שאני לא עונה כאן באופן אישי לכל אחד, אבל בגלל שכולכם כאן נמצאים על אותו גל של אטימות, אני יכול להרשות לעצמי לענות בבת אחת לכולכם (בעצם אני לא באמת צריך שתסלחו לי על משהו, זה רק מתוך נימוס). נכנס בן אדם לפורום "הומואים דתיים", ושואל שאלה על פי היהדות. אז אני עונה לו על פי היהדות. ואז כל שונאי היהדות יוצאים מהחורים שלהם, וממטירים עליי את כל השטויות ה'מוסריות' שלהם, שאין להן שום קשר עם השאלה והתשובה. אתם רוצים לכתוב הודעות מלאות שנאה לחוקי היהדות? יש מספיק פורומים בשביל זה! פורום "חופש" למשל. אתם גם יכולים להקים פורום "שוכבים עם סוסים", שבו תבטאו את תחושת הגועל שלכם מהאיסור של התורה על סקס עם בהמות. אבל כאן, כשאנשים רוצים לדעת על הקשר שבין דת להומוסקסואליות, תנו לאנשים לדבר על כך! צאו מקופסת האטימות שלכם של "אנחנו הנאורים ולכן רק לנו יש זכות דיבור!". זה בדיוק כמו שאתם כל הזמן תוקפים את היהדות ו'מוכיחים' שאין אלוהים מזה שהייתה שואה, אבל כשהרב עובדיה מסביר לכם למה אלוהים עשה שואה על פי היהדות, אז אתם משתיקים אותו בשם "זכר הקורבנות". אתם לא רוצים לשמוע מה דעת היהדות? אל תשאלו! וחס ושלום שאני אשווה בין משכב זכור לרצח! איך אתם לא מתביישים לחשוד אותי לעם הארץ כזה שישווה בין עבירה כל כך חמורה שחייבים עליה סקילה כמו משכב זכר, לעבירה קלה יותר של רצח?! הרי זו משנה מפורשת בסנהדרין, שלא קוברים אנשים שבית דין הרגו אותם על עבירות חמורות כמו משכב זכר עם אלה שנהרגו כי עברו עבירות קלות יותר כמו רצח! רק רציתי לענות על הטענה שלכם ש"אי אפשר להילחם בנטייה הטבעית", מזה שאתם בעצמכם כחברה חילונית, כן דורשים מאנשים להתגבר על נטיות טבעיות מסויימות שלא הולמות את הערכים שלכם. ומי שלא מוצאות חן בעיניו המצוות והעונשים עליהן, יכול להגיש תלונה בשלושה עותקים לכותל המערבי. לכו תספרו למי שברא את העולם ואת כל בני האדם ואת כל הרגשות והנטיות שלהם, איך הוא צריך לנהל את העולם! אני בטוח שהוא יתחשב בדעתם של אנשים 'משכילים' כמוכם...