זה לא סותר?

konito

New member
חברותא אתר זוועה, הלוואי ויסגר כבר

אין בו כל תמיכה בחיים הומוסקסואלים מחוץ לארון. אין בו תמיכה בזוגיות הומוסקסואלית גלויה. אין בו תמיכה בגידול ילדים במסגרת הומוסקסואלית. אין בו כל תמיכה שהומו אינו בודד אם בוחר לחיות על פי נטייתו. אין בו אמירה מפורשת להמנע מללכת לטיפולי המרה. אין באתר כל דרישה חד משמעית לקבל הומוסקסואלים כמות שהם ללא כל ניסיון לשנותם. הבחירה לא להשתמש בדגל הגאווה בלוגו מלמדת אף היא על הומופוביה של מקימיו. כל כולו במה מסוות להומופוביה, לארוניות ולטיפולי המרה (טאב מיוחד רק להמרה??? מה יש לדון עוד כשהמחקר חד משמעי וקראתי את הכתבה האחרונה בנושא ויצאתי ממש מזועזע מההמלצה לא לשנות אבל ללמוד להשאר בארון. בעעעע). תוצאת קריאה באתר חברותא היא דכדוך ודכאון. במקום לקדם אושר, האתר מרחיק אותו.

גם אני עם ראש על הכתפיים! אני קורא

באתר חברותא, חברה נפלאים ! יוצאים מן הכלל! אינטלקטואלים אמיתיים! מה אתה רוצה שיעלו אך ורק את התזה שלך! הם מעלים את הכל והכל באיזון, תמיד תמיד אני מוצא שם את הבעד את הנגד את האמצע, לדעתי הם סבלנים וסובלניים! לחברה שבאים מרקע דתי הוא אתר נפלא, הוא לא מסיונרי לא מטיף. האתר בעקיפין נותן את הדרך לברר להתמודד! אל תהיה קיצוני! הקיצוניות לא נמצאת דווקא בימין בדתיים בחרדים היא מופיעה בכל מיגזר וזרם, אתר חברותא לא קיצוני! התפילות ביום הכפורים במרכז הגאה אשר אורגנו על ידי חברותא מדברות בעד עצמם!!! ועוד ועוד . בגלל שיש להם ישרות פנימית הם מותקפים? הם לא חוששים להביא דעות החולקות והם מעלים אותם בכבוד ומשיבים עליהם בכבוד

konito

New member
כנס שוב לאתר וראה מה יש בו

אין בו דבר ממה שכתבתי. האתר מציג עצמו במפורש כמחוייב להלכה האורתודוכסית ומהתוכן המפורסם בו דיי ברור שהוא מרגיש מחוייב לפרשנות המצומצת ביותר. כיון שיש רבים שמפרשים היום את האיסור רק כמכחול בשפורפרת (וחלק אף זה לא) - לכל אלה נראה שאין מקום שם שכן אין עידוד יציאה מהארון, אין עידוד זוגיות ומשפחה להט"בית. אין ולו כתבה אחת בנושא. אין ראיונות עם אנשים שחיים לאור השמש. הומו דתי זקוק לעידוד! הוא לא זקוק לאתר שנותן במה לכל ההומופוביה שקיימת בציבור הדתי. בכך האתר עושה עצמו בעיני למיותר לחלוטין וראוי להתעלמות. אם כל קיומו של חברותא הוא ארגון מפגשים בסתר, אסף זהבי עשה זאת בהצלחה רבה הרבה לפניהם.

גנימדס

New member
הבנת נכון.

אך נא לעשות הפרדה בין האתר של חברותא לארגון. באתר של חברותא מובאים דברי בלע ,הומופוביה ושנאה טהורה. רבנים שבאים לקלל מוצאים שם במה , מי שבא לסנוט ולהעליב מקבל פלטפורמה. בשביל מה? בשביל האיזון??? אם בא מישהו לתת לך חיבוק אתה דורש בתמורה מאדם אחר לתת לך סטירה?? הומו דתי שנכנס לאתר מקווה למצא שם תמיכה מנטאלית כלשהי, ולא רב שמגנה אותו ומוקיע אותו. את זה הוא ימצא בחוץ ללא קושי ואני לא יודע לגביך, אך כשאני שומע מישהו מוקיע אותי במלים קשות, לא מענין אותי אם הוא עושה זאת בשם הפלוראליזם התרבותי ,ברור לי שמדובר בשנאה על רקע הומופובי ושנותנים לו במה.

למעלה