"זה לא נגמר, זה רק הסוף..."

NimaZ

New member
כי אני רגילה לראות את הכינוי ../images/Emo122.gif

של אסי בכחול.

אסי!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני יושבת פה מול המחשב, בוכה!!!! נשבעת בוכה!!! אם רק הייתה לי מצלמת אינטרנט לתעד את עצמי עכשיו!!! ממש ממש ממש ממש ממש ממש חבל שאתה עוזב! את היית מנהל פורום הכי טופ שאפשר!!! כותב הרבה, מצחיק... אני לא מבינה למה אתה עוזב אבל זה עצוב! אני אמנם לא ותיקה פה כל כך, וגם עשיתי קצת בעיות, אבל הפורום פה הוא לדעתי הכי טוב שאני מכירה! עברתי בהמון פורומים בתפוז, אבל מבין כל הפורומים זה הפורום שמצאתי לנכון להישאר בו!! כי יש פה אווירה נהדרת, וחברותית, ולדעתי הכל בזכותך!!! אתה תמשיך פה כחבר הפורום?! אסי, מאוד מאוד חשוב שתמשייך להיות פה חבר פורום, אתה תורם פה המון! תקשיב, אני גרה מאוד מאוד רחוק מעזריאלי, שעתיים נסיעה, וכששמעתי שיש מפגש פורום בעזריאלי נורא התעצבתי שאני לא יכולה לבוא, אבל לא וויתרתי, שבוע שלם שיגעתי את אמא שלי, נעמדתי מול כל הסיכויים הקלושים, כי חשבתי שאין סיכוי שאמא שלי תסכים, אמא שלי כבר התחילה להתעצבן, אבל לא וויתרתי, היום כשכבר נמאס לי באתי אל אמא שלי ובדמעות ביקשתי שאני אוכל ללכת, אז בסופו של דבר היא הסכימה!!!! היא הסכימה!!!!!!
זה היה קשה אבל הצלחתי בסופו של דבר!!! אבל אני מאוד מאוד אתאכזב אם לא תבוא למפגש!! לפחות בתור חבר פורום אבל תבוא!!!! בבקשה!!! והמון המון המון המון בהצלחה בהמשך! (למרות שאנחנו לא נפרדים, נכון?!)

BigD00

New member
אסי...

חבל שאתה עזוב למרות שאנחנו לא מכירים די זמן, אבל אחשלי היה סבבה שהיית בתור מנהל, עצוב שאתה עוזב אחשלי. באמת עצוב. ותגיע כמובן לפגישה אני מקווה, רק מקווה.

Ronush14

New member
../images/Emo41.gifאסייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אתה יודע טוב מאוד מה אני חושבת על הפרישה שלך
לדעתי אתה המנהל הכי טוב שיכול להיות לפורום הזה...
אבל אם זאת ההחלטה שלך... אין לי מה לעשות... אני רק מקווה שנשמור על קשר.. בכל זאת..
ובהצלחה בהמשך!

אִיתַי

New member
המסך יורד על פורום "ביפ"

שלום לכל חבריי בפורום "ביפ - ערוץ הצחוק". צר לי מאוד על עזיבתו של המנהל, האחד והיחיד, אסי. פרישתו מניהול הפורום היא קשה וכואבת, במיוחד משום שמדובר גם בחבר טוב, כבר תקופה ארוכה למדי, שמבחינתי, הוא הרבה מעבר למנהל הפורום הראשון שביקרתי בו ב"תפוז". לפורום "ביפ" הצטרפתי בערך עם הקמתו, ואני שמח להיות הראשון שזכה לתואר "גולש השבוע". בתחילת הדרך המקום נראה מבטיח: צבעוני מאוד, צעיר, חברתי וחברותי, מלא שמחת חיים ועם אוכלוסיית גולשים יוצאת דופן, שלא כל יום מוצאים כמוהה ברחבי הרשת (ועל כך גם כתבתי לא פעם). תחת ניהולו המוצלח של אסי הפך הפורום למקום משגשג, נעים, מצחיק ונפלא. תמהיל מדויק של כישרון אינסופי, קסם אישי והמון רצון טוב הפכו את אסי לאחד המנהלים הטובים ביותר ב"תפוז", עם עשייה ענפה, לאורך תקופה לא מבוטלת. מיד עם הצטרפותי לפורום פצחתי במלאכת כתיבה, שלעתים נראה היה כי היא מסורבלת ומעצבנת. אסי כיבד את כל טורי הביקורת שלי כאן בפורום, גם אם לא הסכים עם כל הנכתב בהם. הרגשתי שמכבדים אותי כאן, גם מצד ההנהלה וגם מצד החברים-הגולשים. נהניתי לכתוב, ועוד יותר נהניתי לקבל ביקורות (גם כאלה שפחות אהבתי, והרבה מהן אכן לא אהבתי), משום שכל טעמה של כתיבה ניטל ממנה, אם אין היא זוכה לקריאתם של אחרים ולמשוב - הן לחיוב, הן לשלילה. ברצוני לאחל לחברי הטוב הצלחה בכל מעשיו ובכל דרכיו. אני בטוח שהוא יגיע רחוק, לא רק בחיים הווירטואליים, אלא גם באלה האמיתיים. מדבר בבחור צעיר ומוכשר, שיכול לתרום- בניהול, בכתיבה, בעבודה מאחורי הקלעים ובעשייה מבורכת. אין לי ספק, שפורום "ביפ" לא יהיה מה שהיה תחת ניהולו הכל-כך מוצלח של אסי, משום שאין מי שיוכל להיכנס לנעליו. יחד עם זאת, ברכתי נתונה לכל מי שירים את הכפפה וינסה להחזיר לכאן את מה שהיה רק לפני ארבעה חודשים תמימים. אינני נוטש, אני כאן ובפורום שלי, כמו תמיד. איתי (או ליתר דיוק, "ח ו ל ו נ י").

אִיתַי

New member
לא ברור

איך הגעת למסקנה הזאת. לא אמרתי זאת, אלא בדיוק את ההיפך.

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo94.gif../images/Emo28.gif

או.. לא יצא לי ממש להכיר אותך, אבל זה תמיד עצוב כשמישהו עוזב..
ממה ששמעתי אהבו אותך כאן, וכל הבלה בלה, אז עכשיו אני אכיר אותך בתור חבר רגיל, ולא בתור מנהל ^^.. גם טוב. ממ תקופות קשות עוברות על כולם. שתדע שאתה לא לבד
. אז קבל חיבוק ענק
, ומקווה עוד לראות אותך מסתובב פה..
בהמשך דרכך..

Lucy88

New member
אסי

גם לי מאוד חבל שאתה עוזב. אמנם אני לא כ"כ ותיקה בפורום אבל לדעתי עשית עבודה מצויינת
כמו שכבר נאמר,אני מקווה שעוד תמשיך לכתוב בפורום ובהצלחה בהמשך...

למעלה