המסך יורד על פורום "ביפ"
שלום לכל חבריי בפורום "ביפ - ערוץ הצחוק". צר לי מאוד על עזיבתו של המנהל, האחד והיחיד, אסי. פרישתו מניהול הפורום היא קשה וכואבת, במיוחד משום שמדובר גם בחבר טוב, כבר תקופה ארוכה למדי, שמבחינתי, הוא הרבה מעבר למנהל הפורום הראשון שביקרתי בו ב"תפוז". לפורום "ביפ" הצטרפתי בערך עם הקמתו, ואני שמח להיות הראשון שזכה לתואר "גולש השבוע". בתחילת הדרך המקום נראה מבטיח: צבעוני מאוד, צעיר, חברתי וחברותי, מלא שמחת חיים ועם אוכלוסיית גולשים יוצאת דופן, שלא כל יום מוצאים כמוהה ברחבי הרשת (ועל כך גם כתבתי לא פעם). תחת ניהולו המוצלח של אסי הפך הפורום למקום משגשג, נעים, מצחיק ונפלא. תמהיל מדויק של כישרון אינסופי, קסם אישי והמון רצון טוב הפכו את אסי לאחד המנהלים הטובים ביותר ב"תפוז", עם עשייה ענפה, לאורך תקופה לא מבוטלת. מיד עם הצטרפותי לפורום פצחתי במלאכת כתיבה, שלעתים נראה היה כי היא מסורבלת ומעצבנת. אסי כיבד את כל טורי הביקורת שלי כאן בפורום, גם אם לא הסכים עם כל הנכתב בהם. הרגשתי שמכבדים אותי כאן, גם מצד ההנהלה וגם מצד החברים-הגולשים. נהניתי לכתוב, ועוד יותר נהניתי לקבל ביקורות (גם כאלה שפחות אהבתי, והרבה מהן אכן לא אהבתי), משום שכל טעמה של כתיבה ניטל ממנה, אם אין היא זוכה לקריאתם של אחרים ולמשוב - הן לחיוב, הן לשלילה. ברצוני לאחל לחברי הטוב הצלחה בכל מעשיו ובכל דרכיו. אני בטוח שהוא יגיע רחוק, לא רק בחיים הווירטואליים, אלא גם באלה האמיתיים. מדבר בבחור צעיר ומוכשר, שיכול לתרום- בניהול, בכתיבה, בעבודה מאחורי הקלעים ובעשייה מבורכת. אין לי ספק, שפורום "ביפ" לא יהיה מה שהיה תחת ניהולו הכל-כך מוצלח של אסי, משום שאין מי שיוכל להיכנס לנעליו. יחד עם זאת, ברכתי נתונה לכל מי שירים את הכפפה וינסה להחזיר לכאן את מה שהיה רק לפני ארבעה חודשים תמימים. אינני נוטש, אני כאן ובפורום שלי, כמו תמיד. איתי (או ליתר דיוק, "ח ו ל ו נ י").