זה לא מוזר ????

Asafpotter

New member
זה לא מוזר ????

אם קוסמים לא מתים (ואפילו יש כאלה שנשארים רוחות..), לא אמור להיות בעיות בכמות האוכלסיה הקוסמית??? הגבלה???. ההעובדות על הצפיפות שאני מצאתי.. 1. הקוסמים חיים אלפי שנים... 2. יש מספר ארצות מצומצם שחיים בהם קוסמים... 3. לא אוהבים שם קולה...

daniel...

New member
איפה כתוב שקוסמים חיים אלפי שנים?

חוץ מזה גם לי נראה מוזר שיש כי לפי התאורים אמורים להיות הרבה מאוד קוסמים ואם נוסיף את הרוחות בכלל.

LuNaTiC

New member
אר..

ואיפה בדיוק כתוב שקוסמים לא מתים? מה שקורה זה.. שתוחלת החיים שלהם ארוכה יותר.. חוץ מבמקרה של ניקי והכל.. יו נואו.. בכל אופן, בקשר לרוחות.. סו? אז יש רוחות.. אבל.. הם לא קשורים לצפיפות אוכלוסין.. בכלל לא... למה נראה לך שיש מספר ארצות מצומצם? מה הקשר לקולה?

daniel...

New member
חוץ מזה יכולות להיות ערים כמו

הוגסמיד שלא מופיעות על המפה

LuNaTiC

New member
בהחלט!

למרות ש.. באנגליה זה המקום היחיד שאין בו מוגלגים בכלל.... מקומות שכן יש בהם מוגלגים כן על המפה.. אולי בארצות אחרות יש יותר מקומות בלי מוגלגים... וזה גורם לי לחשוב על כל היערות עם החיות הקסומות.. איך מאגלס לא רואים אותם? האם גם היערות האלה לא במפה? ובכלל.. לא נראים? זה גורם לחשוב שהם.. איפשהו במימד אחר?

daniel...

New member
אולי גם בישראל

יש ערים קסומות ויערות (למרות שאני די בספק) וחיות פלא שמסתובבות לנו בין הרגליים (מי יודע, אולי).

Meijen Shaggy

New member
אולי

אבל לא מוזכרת שום חיה כזו ב"חיות הפלא"... לעומת זאת, יש חיה אחת שלקוחה הישר מהשפה העברית ושמה הוא: Re´em. כן, כן! ראם! זה שור ענקי עור זהב... Meijen Shaggy

אןלי באמת יש עולם של קסמים...

וכל החורבות והעתיקות וכל הירקות האלה הם בעצם ביניינים שמוסתרים מעיננו בעזרת כישוף? ואולי, ג´יי קיי רולניג היא קוסמת חלוצה שהחליטה לכתוב ספרים בכאילו ממצאים לא! יותר טוב! אולי היא בכלל כתבה את זה לילדי הקוסמים ובטעות זה הגיע לעדיים הלא נכונות ואז דיברו איתה והיא לא יכלה להכחיש כי אסור לה לספר?

Meijen Shaggy

New member
למי שלא קרא את "חיות הפלא":

על היערות שבהם חיים יצורים כגון: חד קרן או קנטאור, ועל אגמים שחיים בהם בני-ים מטילים כשפים דוחי-מוגלגים. לא את הכל עושים בלתי-מפי. (unplottable) ולא נראה לי שמימד אחר קשור כל כך... Meijen Shaggy

Nagini Potter

New member
תסמכי על אסף שימצא קשר לקולה

או לכל דבר אחר שנכנס בצד אחד של מערכת העיכול ויוצא מהצד השני. Nagini Potter "ניסיון: המורה האכזר ביותר. אבל לומדים ממנו, אלוהים כמה שלומדים." -ק.ס. לואיס "ניסיון זה בית ספר שבו אתה לומד כמה טיפש היית."

LuNaTiC

New member
חחחח

בהחלט.. ובכל זאת.. מי אמר שקוסמים לא אוהבים קולה? טוב, אז רוב הקוסמים לא יודעים מה זה.. אבל.. המ.. לא חשוב..

Meijen Shaggy

New member
???

1. קוסמים חיים אלפני שנים? לא הגזמנו? הקוסם הכי זקן שאנחנו מכירים הוא אלבוס דמבלדור, שהוא בן 150 לערך. אז בואו נניח שהם מגיעים לגיל של מקסימום 200 שנים. 2. מה אומר לך שאין אחוז מסויים של קוסמים בכל ארץ וארת? 3. אין קולה, אבל יש מיץ דלעת צונן. Meijen Shaggy

אין קולה?

אוי האימה!!!!!! איך אפשר בלי קולה? אני אישית, היייתי מעדיפה למות ואז בגן עדן לשחות בברכה של קולה! (רק חבל שאני אשתה את כולה)

Meijen Shaggy

New member
אני לא בטוח שאין קולה

אני שמער שאין קולה. זה בסך הכל נחשב למשקה "מוגלגי", אבל שוב -- יש הבדל נורא דק בין מה שנשאר מוגלגי, לבין מה שגם הקוסמים משתמשים בו... Meijen Shaggy

coolit

New member
אני הכי אוהבת מים! וחוץ מזה ניקולס

פלאמל חי בערך שש מאות שנה, וזה בזכות סם החיים. זאת אומרת שהם חיים הרבה פחות מזה בדרך כלל..

למעלה