זה לא מוזר ????

Meijen Shaggy

New member
אנחנו לא מדברים פה על מאות שנים...

אנחנו מדברים פה על 200 מקסימום. דמבלדור, להזכירך, בן 150. Meijen Shaggy

הכי זקן זה...

דמבלדור הוא הכי זקן ב"טבעי". ניקולאס פלאמל בן (חכו... אני בודק) 670 בסוף "גביע האש". (שנה לפני "אבן החכמים" הוא חגג 665).

Meijen Shaggy

New member
חחח... טעות בידך!

ניקולס פלאמל בן 666 (שטן?) ב"אבן החכמים", והוא מת באותה שנה -- כשאבן החכמים הושמדה! דמבלדור: "יש להם (ניקולס ופרנל פלאמל) מספיק סם חיים משומר בשביל לסיים את ענייניהם, ואז כן, הם ימותו." Meijen Shaggy

הטעות דווקא בידך!

שנה לפני "אבן החכמים", כפי שאמרתי, פלאמל בן 665. JK כנראה כתבה זאת כך כי לא רצתה לכתוב את המס´ 666. דמבלדור לא אמר מתי הפלאמלים יסיימו את ענייניהם, כך שיכול להיות שהם עדיין חיים.

Meijen Shaggy

New member
חחחחח.... sounds unlikely

כשדמבלדור אומר שיש לו מספיק סם חיים משומר כדי לסיים את ענייניו -- הוא מן הסתם לא דיבר על שלוש שנים... אני מעריך שמדובר על לא יותר מכמה חודשים, מקסימום שנה. אם זה היה יותר משנה -- זו לא הייתה "טרגדיה" בעיני הארי (הייתה לו הבעת תדהמה על פניו כשאלבוס סיפר לו שפלאמל ימות) או בעיני רון ("אז פלאמל פשוט ימות?"). Meijen Shaggy

SO WHAT?

JK לא כתבה זמן כלשהו שבו פלאמל ימות, מה שאומר ש"ענייניו" יוכלו אפילו להיות ב"מסדר עוף החול"(HP5: OotP). וכמו שנאמר פחות או יותר באחד מספרי מדריך הטרמפיסט: כל מה שבלתי אפשרי במיוחד לרוב קורה מיד". Or something...

בקשר ל1-נראה לי שהוא התכוון

שהקוסמים קיימים אלפי שנים ולא חיים... מצד שני, גם המוגלגים חיים לפני הרבה מאוד אלפישנים כך שאם לא הייתה התפוצצות אוכלוסייה אצל המוגלגים אז לא סביר להניח שתהיה אצל הקוסמים... s@me @ne

Solinari

New member
תגובה.

סביר להניח שקוסמים לא חיים יותר מ-200 שנה... אי אפשר לדעת אם יש להם בעיות של צפיפות אוכלוסין, אנחנו לא מכירים מספיק את עולם הקסמים בשביל לדעת כמה מקום יש להם וכמה קוסמים יש...וולכן אנחנו לא יכולים לדעת אם יש צפיפות אוכלוסין...סביר גם להניח שיש מקומות נוספים שלא נמצאים על המפה כמו סמטת דיאגון... אני חושב שהוא יתבדח בקשר לקולה-ויש משקאות כל-כך הרבה יותר טעימים מקולה!

Hermione HP

New member
אני די בטוחה ש...

שאם יש להם בירצפת, אז למה לשתות קולה? תודו שברצפת עדיפה פי מליון מקולה!!! ואם יש ברצפת, בטח יש עוד דברים חוץ מזה....

S.tal

New member
הממ...

הממ..., אין לי מושג אם בירצפת עדיפה על קולה..., כי אולי עדיין לא טעמתי בירצפת!!! אמנם מתארים את זה כמשהו מאוד טעים, אך אי אפשר לדעת מה הטעם של זה, ובוודאי אם זה יותר טוב מקולה! דבר שנראה לי בלתי אפשרי...

Hermione HP

New member
על בטוח!

יש להם בירצפת, ותודו שזה שווה פי 100 מקולה.... מה לא הייתי עושה בשביל כוס בירצפת? ואם יש להם בירצפת לבטח יש להם עוד דברים...... חוץ מזה, מי אמר שאין להם קולה? כי האיר היה רק אצל משפחת קוסמים אחת - וויזלי... והם קצת ענייים...... אז לא יותר זול להם להכין מיץ או לשתות מים? Hermione Granger נ.ב אם ג´יי קיי הייתה כותבת על קולה, זה קצת מסחרי..... זה כמו פרסומת... בגלל זה היא לא כותבת!!!

חיחי...ג´קר מסחרה את "סניקרס"...

בספר 1 כשהיה כתוב שבהוגוורטס אקספרס הארי רצה לקנות וופלים {בגרסה העברית} באנגלית הוא רצה לקנות סניקרס אצל המכשפה עם הממתקים... פרסומת סמויה...! אני מניחה שלא היה מפריע לה לכתוב אזכור לקולה... -ליאת-

סניקרס, מארס...אותו הדבר ^-^

אני מתיד מתבלבלת בין כל השמות האלה של הוופלים המעצבנים...לכולם יש את אותו הטעם, בכל מקרה...אבל זה לא משנה... וגם הסניקרס/מארס זה לא הרעיון של ההודעה...המ... כי אם היא כבר עשתה פרסומת סמויה למשהו, למה שתהיה לה בעיה לעשות למשהו אחר...? אולי כי קולה יותר מפורסם ממארס/סניקרס וואטאבאר... -ליאת-

למעלה