זה לא יופיע בערוץ 14

jackie111

Well-known member
בעת האחרונה הגיעו לידינו חמש עדויות שונות על מקרים שבהם שרה נתניהו צעקה על מאבטחים ונהגים. הדברים הגיעו לנקודת רתיחה לפני כמה שבועות. רעיית ראש הממשלה נאלצה להמתין כמה דקות לנהג שהתעכב, נתקפה חמת זעם, ותוך כדי צרחות בטלפון ניסתה לעצור רכב שעבר ברחוב על מנת שייקח אותה למחוז חפצה. המאבטחים נאלצו לבלום את הרכב בגופם ולגרור ממנו את נתניהו בחזרה למדרכה, שם הם המתינו להגעת הרכב הממוגן.

בתחילת החודש אירעה תקרית אחרת, כשרעיית ראש הממשלה זעמה לאחר ארוחה במשרד ראש הממשלה ופרצה בצעקות על אחד הנהגים שאינו חביב עליה. הנהג נבהל וחש ברע, וכעבור יומיים הונחה שלא להגיע יותר לעבודה. בעקבות ההנחיה הוא נותר בביתו, פגוע, כשהוא מקבל שכר כדי לא לעבוד.

certified.woke

Well-known member
בעת האחרונה הגיעו לידינו חמש עדויות שונות על מקרים שבהם שרה נתניהו צעקה על מאבטחים ונהגים. הדברים הגיעו לנקודת רתיחה לפני כמה שבועות. רעיית ראש הממשלה נאלצה להמתין כמה דקות לנהג שהתעכב, נתקפה חמת זעם, ותוך כדי צרחות בטלפון ניסתה לעצור רכב שעבר ברחוב על מנת שייקח אותה למחוז חפצה. המאבטחים נאלצו לבלום את הרכב בגופם ולגרור ממנו את נתניהו בחזרה למדרכה, שם הם המתינו להגעת הרכב הממוגן.

בתחילת החודש אירעה תקרית אחרת, כשרעיית ראש הממשלה זעמה לאחר ארוחה במשרד ראש הממשלה ופרצה בצעקות על אחד הנהגים שאינו חביב עליה. הנהג נבהל וחש ברע, וכעבור יומיים הונחה שלא להגיע יותר לעבודה. בעקבות ההנחיה הוא נותר בביתו, פגוע, כשהוא מקבל שכר כדי לא לעבוד.
...ואדם כה נוירוטי הוא המוציא והמביא את ישראל(*)...

(*) שמואל ב ה ב

evglev1

Well-known member
מנהל

מזל שהיא לא הדליקה משואה.

היא מכרה את המדינה(נתנה להם להיכנס בכוונה ב 7/10) בשביל להרגיש כמו מלכה.

אז היא מרגישה מרומה שלא מקבלת את היחס המתאים לבגידה הזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל

זה לא יופיע בערוץ 14​

דווקא תוקפים את גב' נתניהו חופשי בערוץ. אמנם יתכן שלא יפרסמו דברים לא מאומתים, אולי בניגוד לערוצי התרעלה בעלי האינטרס. אבל ככל שיש ראיות וכו', צופי ערוץ 14 בניגוד לדבריך, בהחלט צפויים להיחשף לענין.

תכל'ס אני לא יודע מה המקור, אבל הסיכוי שבאמצע הרחוב מאבטחים "גררו את שרה נתניהו" לא באמת גדול ברמת אמינותו :). לא צריך להיות עורך בערוץ טמבליזיה בשביל לדעת זאת.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא תוקפים את גב' נתניהו חופשי בערוץ. אמנם יתכן שלא יפרסמו דברים לא מאומתים, אולי בניגוד לערוצי התרעלה בעלי האינטרס. אבל ככל שיש ראיות וכו', צופי ערוץ 14 בניגוד לדבריך, בהחלט צפויים להיחשף לענין.

תכל'ס אני לא יודע מה המקור, אבל הסיכוי שבאמצע הרחוב מאבטחים "גררו את שרה נתניהו" לא באמת גדול ברמת אמינותו :). לא צריך להיות עורך בערוץ טמבליזיה בשביל לדעת זאת.
את משפחתו של ראש הממשלה לא יתקפו שם, וכנראה בצדק כי מבחינה רשמית הם לא פוליטיקאים ואין להם זכות לגיטימית לקבל החלטות.

ortodox

Active member
באמת ? יש דוגמאות ל"תקיפה החופשית" עליה אתה מדבר ? . למעט אולי אחת שבה ינון מגל תקף את מעורבות הגברת על ענייני מדינה ובטחון וקרוב לודאי נקרא לסדר ומאז דממה, לא משוכנע שנתקלתי בעוד אחת. אלא שאני לא צופה אדוק בערוץ הזה, ודאי פחות ממך, לכן אודה לך אם תשכילנו. מהיכרות, שטחית אמנם, עם הנפשות הפועלות אני מתקשה אפילו לדמיין "תקיפה" קל וחומר "חופשית" של הגברת בלא מענה הולם מחצר הדוכסות.

Harrington

Well-known member
מנהל
באמת ? יש דוגמאות ל"תקיפה החופשית" עליה אתה מדבר ? . למעט אולי אחת שבה ינון מגל תקף את מעורבות הגברת על ענייני מדינה ובטחון וקרוב לודאי נקרא לסדר ומאז דממה, לא משוכנע שנתקלתי בעוד אחת. אלא שאני לא צופה אדוק בערוץ הזה, ודאי פחות ממך, לכן אודה לך אם תשכילנו. מהיכרות, שטחית אמנם, עם הנפשות הפועלות אני מתקשה אפילו לדמיין "תקיפה" קל וחומר "חופשית" של הגברת בלא מענה הולם מחצר הדוכסות.
שמח לשמוע שאני צופה בערוץ יותר ממך. לא היה לי (ובינינו, גם לך) מושג. בכל מקרה עולה מדבריך שבפעמים היחידות שהטרחת עצמך לצפות בערוץ, אכן נתקלת בהתקפה על הגב' נתניהו. יעני בכ100% מהמקרים. בכל זאת אתה מעדיף להצטרף לטענת פותח השרשור, טענה חסרת כל ביסוס או בדיקה כמובן, לפיה המצב הפוך מזה שחווית בעצמך. מענין :cool:.

מכאן כל שנותר לי הוא להציע לך שתפסיק לבנות על "היכרותך עם הנפשות הפועלות" ותחת זאת תסתמך על הסטטיסטיקה שחווית בעצמך. מסתבר שזאת אמינה פי כמה, גם אם כמובן מבחינה סטטיסטית לא מספקת או מחייבת.

בהצלחה.

ortodox

Active member
למה דמגוגיה ועוד כל כך זולה. למה להביא הנחות חסרות שחר על מה שראיתי ומה שלא, לארגן ספקולציות מסתברות לכאורה, אין להנחה שלך אפילו בסיס הגיוני. ואיפה הדוגמאות שבקשתי. טוב די, מספיק.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה דמגוגיה ועוד כל כך זולה. למה להביא הנחות חסרות שחר על מה שראיתי ומה שלא
רוצה לקרוא שוב? כי לא אני זה שהתחיל עם "הנחות חסרות שחר" יקירי :cool:.

תכל'ס, מה שראית או לא ראית עולה במובהק מטענתך שמשהו לא משודר כמובן. 1+1=2 למקרה שלא עודכנת. אז זה בסדר גמור אם חשוב לך להמשיך לחרטט עצמך לדעת ועוד לעשות באמצעות שיטת ההשלכה המוצגת (מלשון הצגה) שההיפך הוא המצב. אבל לצערך הדברים כתובים למעלה שחור-לבן על-פני פריסה קצרה ונוחה לקריאה. כך או אחרת, תמשיך כאוות נפשך לקשקש. אין לי בעיה מיוחדת עם זה. כל עוד ברור שהטיעון הבסיסי והעיקרי מחורטט בין אם אתה מציג אותו ובין אם פותח השרשור עושה זאת, די לי בכך.

הרבה בריאות,
מיצינו.

למעלה