זה לא טבעי.

Black Inside

New member
זה לא טבעי.

זה לא טבעי שאתמול קברתי את אחותי. איך אני אמורה להתמודד עם זה? אני לא יודעת מה לעשות. היא סימלה את שמחת החיים, תמיד הייתה שמחה עם חיוך על הפנים, אני כ"כ אתגעגע אליה. דניאל אחותי. 1996-2009

Just Freckles

New member
אני מצטערת.../images/Emo201.gif

זה באמת לא טבעי, ואני כל כך מצטערת שהיית צריכה לעבור את זה. אני לא יודעת מה להגיד במצבים כאלה- רק שאני משתתפת בצערך ומקווה שמעכשיו והלאה יהיה רק טוב למשפחה שלך. זה כל כך לא עוזר לשמוע את זה, אבל היא תמיד תהיה בלב שלך וזה מה שחשוב. אני חושבת שאני מדברת בשם כל הבנות(והבנים) בפורום שאני אומרת שאת יכולה לדבר איתנו מתי שאת רוצה, ושננסה לעזור לך לעבור את זה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif וואו..

אני לא יודעת מה להגיד.. זה קשה.. תהיי חזקה
מה קרה? (את לא חייבת..)

vampire girl1

New member
מבינה אותך...

גם אבא שלי מת. זה קשה, אבל עוברים את זה מהר. אולי לי זה פחות כואב כי הייתי כ"כ קטנה שאני לא זוכרת כלום. אבל תאמיני לי... יהיה בסדר.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערך !!

אני מקווה שתסתדרי למרות שזה קשה !1 אפשר לשאול מקרה ? [את לא חייבת לענות !]

Johnni456

New member
וואו..../images/Emo201.gif../images/Emo79.gif

באמת שאני לא יודעת מה להגיד במצבים כאלה.. משתתפת בצערך והכל

maya 1342

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

זה באמת נורא, אם את צריכה משהו אנחנו כולנו פה בשבילך

Emergency Exit

New member
וואו אני מצטערת בשבילך../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

ואוו זה כזה.. פיתאומי. מה קרה לה?
[אם אפשר לשאול..] בשם כולנו, (כמו שאמרו הרבה מעליי), אנחנו כאן בשבילך

chenw3

New member
משתתפת בצערך. ../images/Emo201.gif

אני לא יכולה אפילו לתאר איך את מרגישה... זה פשוט נורא. שלא תדעי עוד צער.

YuvalSP

New member
ואוו ../images/Emo10.gif ../images/Emo203.gif

רק טוב לך ולמשפחה שלך, תעברו את זה מהר
משתתפת בצערך!

Kawaii Me

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה להגיד, אני מצטערת ומשתתפת בצערך

אני כל כך מצטערת ../images/Emo7.gif

אני יודעת בערך איך זה מרגיש (סבתא שלי שהיתי מאוד קרובה אליה מתה לפני כמה שנים) ברור שזה לא אותו דבר כמו אחות. אני באמת מצטערת בשבילך. זה כל כך לא טבעי. אם את צריכה לדבר למרות שאת לא מכירה אותצי ואני חדשה פה והכל את ממש מוזמנת. אוהבת, ליאור

Black Inside

New member
קודם כל,תודה לכולכן

אני מצטערת שפרקתי את זה פה, אולי זה לא היה הכי מתאים. אבל הגעתי למצב שהייתי כ"כ מיואשת ולא ידעתי עוד מה לעשות שבאותו זמן זה נראה לי הגיוני. היום נגמר היום הראשון של השבעה, לא היה לי רגע אחד לנוח ולחשוב, אולי זה עדיף לא לחשוב ולא להשאר לבד. לאלה ששאלו, אחותי הייתה ילדה חולה, היא הייתה חולת אפילפסיה [3 חודשים אחרי שהיא נולדה היה לה את ההתקף הראשון]. במהלך השנים היו לה התקפים מדי פעם אבל רובם היו הפסיקו אחרי 3-4 דק', ואלה שלא היו מפסיקים מעצמם -ואלה היו נדירים יותר- אז היינו לוקחים אותה לבית חולים ושם היו מטפלים בה. אתמול בשעה 5 בבוקר היה לה התקף מתוך שינה... התקף שהחמיר והסתבך- מאותם התקפים נדירים שהיינו לוקחים אותה לבי"ח. רק שאותו התקף הסתבך מעל ומעבר למה שציפינו והלב שלה הפסיק לפעום. אני לא יכולה להתחיל ולתאר את ההרגשה הזאת, אני לא מאחלת לאף אחד, גם לא לאויביי, להרגיש את ההרגשה שאני עכשיו מרגישה. חלל עצום נפער בי ואני לא בטוחה שהוא אי פעם ייסגר. כרגע אני עייפה, עצובה ומותשת. עדין קשה לי לעכל שהיא לא תחזור, שאני לא אראה אותה יותר. אני כ"כ אהבתי אותה, בכל רגע ורגע בחיים שלה, אולי לא תמיד היתי סבלנית כלפיה או האחות הכי טובה בעולם אבל אני מקווה שהיא ידעה כמה אהבתי אותה. אהבה כזאת לא ניתנת להבעה במילים. אין מילים שיביעו את מה שאני מרגישה כלפיה, את מה שאני ארגיש כלפיה לנצח. ובנימה זאת, שוב- תודה לכולכן. זה איכשהו מנחם לראות את התגובות שלכן פה. אני מצטערת שככה נפלתי עליכם, אבל לא ידעתי איך לעקל את הבשורה. תודה לכולם

Fall Out Liel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ מצטערת
שלא תדעו עוד צער, אני בטוחה שהיא ידעה שאת אוהבת אותה
שולחת לך מלא מלא

Kawaii Me

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

אני באמת באמת מאמינה בגן עדן ופשוט בטוחה שהיא שם. הלב שלי איתך..תיהי חזקה!..

למעלה