זה לא הסתיו האחרון

אביה49

New member
זה לא הסתיו האחרון

מול ארגמן של ערבית כשהשמש תישק נשיקה אחרונה על פני המים במקום הכי נמוך בעולם הבטחת ש זה לא הסתיו האחרון שלנו. נשקת ברכות שפתיי ולחשת: "את הכי יפה תישארי כך ילדה אישה עם צחוקך המתגלגל". מביטה בך מתכסה זיעה,והוזה עיניך שקועות עמוק בארובותיהן חיוורות כירח סהרורי. מנסה לזכור ימים יפים יותר איתך. עם בוקר כשאני קוטפת קרני שמש ראשונות וחוחיות מצייצות אהבה גם בים המוות, שם שואבת מקור חיים יודעת ש אני לא אבכה עוד באפור ואיתך אמשיך עד גג העולם הרי הבטחת ש זה לא יהיה הסתיו האחרון.

גדעון היחידי

New member
מנהל
תפילה. בין ערביים כשקרני האש ממאנות לטבוע נאחזות באור אחרון טרם תשרור החשיכה אני נושא עמך תפילה למען האהבה.

אביה49

New member
גדעון בשבילך

בשעות של חוסר ודאות בסופו של החורף גם בעברית לא אוכל להסביר יסוריי לבי המחוויר. מתדרדרת בין קפלי נשמתי קפואה ומיוסרת ואולי עת האביב יגיע עם זריחות ופריחות חדשות בריחות של תשוקה אוכל לנשום מחדש א ה ב ה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
הפעם חיפשתי. לא למעני חיפשתי יקרה רק לקחתך בין זרועותי להרגיע לזרוע בך נחמה לא למעני ביקשתי חפצתי למחות מעינייך דימעה לחבק להעניק לך אהבה.

אביה49

New member
בין מחוגי הזמן

בשיעורי נהיגה לימדוני להניח ידיי על ההגה בצורת עשר ועשרה. בשיעור אהבה תניח כפות ידיך על פניי בצורת אחת עשרה וחמישה, במשחקי אהבה עצור שעון מלכת בחצות היום. ברבע לשלוש נהיה מאוזנים הבזקי רעמים ברקים סַנְוֵרִים

שמים1

New member
שבועת אהבה ../images/Emo79.gif

הסתיו נוגע בנו בכל פינה אורב לקטוף שלכת חיינו לערטל ימים לדחוס רגשותינו אל תוך ענן אפור וכואב. לא יהיה זה הסתיו האחרון בו אביט בעיניך ואומר אהבתיך עוד נקשיב לשירת הנחליאלי התפרוץ מליבנו בסתיו הבא. זה לא הסתיו האחרון עוד אחבוק אותך באביב בפריחת הלילך תיהיה לי ולך בלילות אהבה עת ירח ינציח שבועת אהבתינו. אביה יקירה שירך ריגש אותי עד מאוד. מאחלת לך שנה טובה וגמר חתימה טובה כל שתבקשי לו יהי .

אביה49

New member
שמיים ריגשת אותי מאוד בשירך מדהים

אז אם שבועה...עד הסוף שבועה:)) להיות שלך ורק שלך ולעולם לא לוותר עלינו .הבטחתי, נדרתי ונשבעתי כל מילה באש הכוונה נאמרה כל שבועה בדם נפשי צרובה לעולם אהיה איתך, שלך ורק שלך בכל שיר, בכל נוף ובכל חלון בתכול השמים, בחול החם ובמים בשקיעה ובזריחה, בכל ניגון ותפילה לעולם אהיה שלך ורק שלך. בין פרחי השדה אראה את דמותך בכל שביל אחוש את טביעת רגלך תמיד אצעד לשמאלך, שם קרוב לליבך אהיה קשובה וערה, דרוכה ונכונה שמא תקרא לי וקולך לא ישמע. לעולם לא אתמסר עוד לאחר ולא יקום הנסיך, שאת גופי יעורר אתה השלהבת, הרוח והאש אתה הוא הנר והסנה הבוער. אהבתנו יפה וטהורה ומלבדה כל אהבה, אסורה אין לי אשליות שאי פעם תהיה שלי מעולם ולעולם, לא אקח דבר, לא לי זכרונות המגעים, המבטים והמילים שנוצרו מאיתנו כפרי ביכורים תמיד יהיו שלנו - שלי ושלך לעולמים!

למעלה