קודם כל התינוק מדהיםםםםם../images/Emo23.gif
ושנית חייבת להגיד אתה צודק זה לא מקום למלחמות, אבל יחד עם זאת זה פורום פתוח ולגיטימי שיהיו בו מגוון של דעות. הוא ואספר לך על כניסתי לעולם הפונדקאות לפני ארבע וחצי שנים. בילבול אחד גדול ונוראי, בתקופתי עדין לא היה פורום רק אחרי שמצאתי את הזוג שלי, לא היה לי אפשרות לתקשר אלה רק דרך עיתון. ולא היה לי את המזל להגיע לזוג נחמד בשיחת פון, כמו היום שיש פורום ועוד אלפי אפשרויות אחרות. מה גם עוד שאני בסופו של דבר פניתי דרך מרכז שאז נחשב לפופולארי בנושא וברגש שכתבתי כאן דברים עליו בפורום נכנסו בי כל החבורה בזמנו אז ואמרו שזה לגיטימי כל מה שנכתב. בעתיד יותר הבנתי את הטעות שעשיתי שלא עשיתי זאת עצמאית, ועד היום אני כועסת על עצמי על זאת! והנה כמה הודעות שיוכיחו לך שכולם פה היו אנטי מרכז ורק עצמאית ללכת על זה אפילו המנהלת!(לחץ על השורות הכחולות ויקחו אותך להודעות)
הודעה ראשונה(מה שמראה שכן אפשאר לעשות את זה באופן עצמאי כי בכל מקרה ישנו כסף לפסיכולוגית שתשימו בצד בלי שום קשר לליווי של מרכז!)
הודעה שניה הבעל של טוב (אנחנו יודעים הבעל של מי הוא נכון? שווה קריאה כל השירשור)
הודעה שלישית צורית, בחירת פונדקאית דומה להרבה (בהחלט גם שירשור ששוה קריאה כולו) ויחד עם זאת אני חייבת לציין שכן מירבי הייתה תמיד חברה טובה ואמ הפורום לכולם וכתבתי זאת בהודעותי הקודמות, אפילו עם גמר סיום ההליך שלי עזרה לי אחרי לידת התינוק הייתה שם לצידי עם כל הלב. אבל ואבל גדול, שאני שמעתי על סכומים כן לבי נכמר, נקודה! ועל זה אי אפשר להתווכח כמו שבעבר לא קיבלו את המחירים המופקעים של מרכז אחר וכתבו חופשי את כל העולה על הלב באופן כנה. כמו שצעקו פה לא אחת למסד את המחיר "מופקע" שלוקחות הפונדקאיות וגם על זה היה שירשור פה בעבר, גם צריך למסד את המחיר המופקע שלוקחים מרכזים נקודה. ואני לא מדברת על מרכז אחד אני אומרת מרכזים. ובעבר נכון כתבו פה המון פונדקאיות אבל היו פה יחד עם זאת גם מספיק הורים מיועדים, אז מי שרמז שרק פונדי רשמו שטויות, כדאי ששוב ידפדף אחורנית. ולגבי אישית, אם אחליט או לא, או אפילו אני במהלך משהו מסויים לגבי הפונדקאות, זה עניין שלי שאף אחד לא יטיף לי מה לעשות או לא בחיי. אני מעלה נקודות שמפריעות לי כמו כל אחד שמעלה בפורום. ואני רלבנטית אולי לפאסיבים או לא פאסיבים, גם אלי הגיע גל של מסרי פידפק שמסכימים עם כתיבתי והעקורנות שאני מעלה פה. וסתימת פיות לא לעניין. המטרה אחת-לחבוק תינוק- ולהיות רציונאלים במחירים ללא שחיקת אנשים(זוגות) בהליך. יום טוב לכולם
(גם לאלה כותבים פה אחרת במסרים ובמסנג'ר אחרת מחשש שאני לא מבינה למה וממי?!)