זה לא המקום למלחמות!

נו באמת רננית את פה כתבת

שפנית למרכז מה הקשר לדיסקרטיות תרדו מהגב של אירית לא יפה ממש כך! אין לכן מה לחשוש לכתוב לעזאזל, למה הפחד הזה פתאום. אנחנו פה לתמוך בך יקירה, אבל יחד עם זאת את כתבת את הכל מול כולם התלבטויות, וכל סיפורך על מה הכעס?

אני לא מתביישת מה שאני כותבת!!

אבל ליידי בל, לכתוב לכולם על מה אני מדברת בטלפון או מה אני כותבת במסר זה לעבור קו אדום מאוד ברור!!! ההתלבטויות הם שלי ואירית הגזימה בגדוללללללל ששיתפה את כל הפורום בשיחות איתי- אין סליחה על זה!!!

קודם כל התינוק מדהיםםםםם../images/Emo23.gif

ושנית חייבת להגיד אתה צודק זה לא מקום למלחמות, אבל יחד עם זאת זה פורום פתוח ולגיטימי שיהיו בו מגוון של דעות. הוא ואספר לך על כניסתי לעולם הפונדקאות לפני ארבע וחצי שנים. בילבול אחד גדול ונוראי, בתקופתי עדין לא היה פורום רק אחרי שמצאתי את הזוג שלי, לא היה לי אפשרות לתקשר אלה רק דרך עיתון. ולא היה לי את המזל להגיע לזוג נחמד בשיחת פון, כמו היום שיש פורום ועוד אלפי אפשרויות אחרות. מה גם עוד שאני בסופו של דבר פניתי דרך מרכז שאז נחשב לפופולארי בנושא וברגש שכתבתי כאן דברים עליו בפורום נכנסו בי כל החבורה בזמנו אז ואמרו שזה לגיטימי כל מה שנכתב. בעתיד יותר הבנתי את הטעות שעשיתי שלא עשיתי זאת עצמאית, ועד היום אני כועסת על עצמי על זאת! והנה כמה הודעות שיוכיחו לך שכולם פה היו אנטי מרכז ורק עצמאית ללכת על זה אפילו המנהלת!(לחץ על השורות הכחולות ויקחו אותך להודעות) הודעה ראשונה(מה שמראה שכן אפשאר לעשות את זה באופן עצמאי כי בכל מקרה ישנו כסף לפסיכולוגית שתשימו בצד בלי שום קשר לליווי של מרכז!) הודעה שניה הבעל של טוב (אנחנו יודעים הבעל של מי הוא נכון? שווה קריאה כל השירשור) הודעה שלישית צורית, בחירת פונדקאית דומה להרבה (בהחלט גם שירשור ששוה קריאה כולו) ויחד עם זאת אני חייבת לציין שכן מירבי הייתה תמיד חברה טובה ואמ הפורום לכולם וכתבתי זאת בהודעותי הקודמות, אפילו עם גמר סיום ההליך שלי עזרה לי אחרי לידת התינוק הייתה שם לצידי עם כל הלב. אבל ואבל גדול, שאני שמעתי על סכומים כן לבי נכמר, נקודה! ועל זה אי אפשר להתווכח כמו שבעבר לא קיבלו את המחירים המופקעים של מרכז אחר וכתבו חופשי את כל העולה על הלב באופן כנה. כמו שצעקו פה לא אחת למסד את המחיר "מופקע" שלוקחות הפונדקאיות וגם על זה היה שירשור פה בעבר, גם צריך למסד את המחיר המופקע שלוקחים מרכזים נקודה. ואני לא מדברת על מרכז אחד אני אומרת מרכזים. ובעבר נכון כתבו פה המון פונדקאיות אבל היו פה יחד עם זאת גם מספיק הורים מיועדים, אז מי שרמז שרק פונדי רשמו שטויות, כדאי ששוב ידפדף אחורנית. ולגבי אישית, אם אחליט או לא, או אפילו אני במהלך משהו מסויים לגבי הפונדקאות, זה עניין שלי שאף אחד לא יטיף לי מה לעשות או לא בחיי. אני מעלה נקודות שמפריעות לי כמו כל אחד שמעלה בפורום. ואני רלבנטית אולי לפאסיבים או לא פאסיבים, גם אלי הגיע גל של מסרי פידפק שמסכימים עם כתיבתי והעקורנות שאני מעלה פה. וסתימת פיות לא לעניין. המטרה אחת-לחבוק תינוק- ולהיות רציונאלים במחירים ללא שחיקת אנשים(זוגות) בהליך. יום טוב לכולם
(גם לאלה כותבים פה אחרת במסרים ובמסנג'ר אחרת מחשש שאני לא מבינה למה וממי?!)

אירית51

New member
אני באמת בהלם!!!

חיים יקירי אתה בעצמך פירסמת ב-4.2.02 ללכת ולעשות הליך פונדקאית לבד ולא דרך מרכז ובכותרת כתבת "הצעה אישית",וכן הוספת שאותם גופים תופסים טרמפ על הורים מיועדים ופונדקאיות!!! אז מדוע סתמת לי את הפה ואפילו ציינת במסר שלא אגיע למפגש בביתך,איפה דגל התמימות שהעלית בפברואר 2002 מה קרה מאז? בסה"כ ציינתי שניתן ללכת לבד ,לא הושמץ אף אחד, אז לכל ההורים המיועדים הסמויים,ניתן ללכת לבד ולהצליח בגדול!!!! אני אישית מלווה זוגות כאלה מכל הלב ומארחת אותם בביתי ומפגישה אותם עם איילת המדהימה כדי שיהיה להם קל יותר!!! ולך ליידי בל תודה על כך ששלחת את הלינק "הצעה אישית" בידידות אירית

אירית דיייייייייייייייי בבקשה!

את אחרי התהליך עם 2 ילדות מקסימות ועם פונדקאית מקסימה ואת אחרי והלכת בלי תייוך והצלחת- כל הכבוד!!!!! אבל דיייי לחזור על כל זה בבקשה!! תנסי להתגבר על העלבון ולתת במה להורים המיועדים שבדרך... זה נהדר שאת וליידי בל ציינתן שאפשר ללכת לתהליך בלי תיווך ושזה אפשרי, וזה נהדר שאת עוזרת לבנות שרוצות ללכת בלי תיווך ושאת מציעה עזרה, אבל זה הנושא העיקר מאז יום שישי וכמעט אף אחת לא שמה לב שזה דוחק את ההודעות של נשים וזוגות חדשים כאן שבאים לקבל תמיכה ועזרה. העניין של חברות התיווך כבר מוצה!!! הבהרתן יפה את וליידי בל שאפשר לעשות זאת בלי תיווך . עכשיו מה שנשאר זה לתת להורים המיועדים לבחור. תודה ממי שהוצאתם לה את האויר מהמפרשים- ריננית.

אירית51

New member
ריננית

אני מאופקת לא להגיב לך מאחר ואני מכבדת את המצב אליו נקלעת מאחלת לך הצלחה בהמשך ההליך ,אך את לא תסתמי לי את הפה. אירית

מצטרפת../images/Emo45.gif

מצטרפת לדעתך וגם להודעה של חגית
קודם כל התינוק מקסים ולהסתכל על דבר כזה מתוק שללא חוק הפונדקאות לא היה מגיעה אלנו רק גורם לי להרגיש המון המון גאווה שאלוקים איפשר לי להיות חלק מהנס הזה ואני מאוד מאוד מקווה שהגיעה לשלב הזה אבל לפחות אני יודעת שאני יעשה הכל אבל כל מאמץ כדי להצליח חבל חבל שיש פונדי שעושות שם רע לפונדקאיות ולמרכז שנותן את
במקום שאנו נמצאות אין מקום לכל האנרגיות השליליות האלה אני יודעת שהמון פונדקאיות עושות את זה (מעבר לכסף) ממקום הרבה יותר עמוק של נתינה כי אי אפשר בלי זה ,ולמשל אים היה נופל עליי פתאום סכום כסף מכובד או שפתאום הזוג היה אומר לי שהם צריכים את הכסף אני בכל זאת הייתי ממשיכה את התהליך כי זה הצורך לחלוק באושר שב"ה נתן לנו אלוקים בקלות עם נשים מדהימות שיעשו כל דבר כדי לזכות בהרגשה הזאת. וגם לכן הגדולה משלכן, כי לא כל אחת תעבור כל כך הרבה סבל קשיים והוצאות כדי לחבוק ילד ( מה שרק גורם לי לחשוב על איך תנהגו בילד שעמלתם כל כך קשה להגיע איליו) בקשר למרכז נכון זה יקר יש הרבה דברים יקרים בחיים, למשל לאכול סטיק במסעדה עולה פי שש מאשר להכין לבד ובכל זאת אנשים אוהבים להתפנק ולאכול בחוץ , שלא נדבר על תיווך דירות, כל דבר עולה יותר כשילא עושים לבד אבל קשה יותר, גם אני נסיתי, נכון שאפשר לבד וגם זול יותר אבל כל אחת מספיק בוגרת להחליט לבד. אף אחת לא נגררה למרכז בכח או בסחיטה, כל החלטה מכובדת לטרוח ולבשל לבד או אם את מסוגלת אז לשלם ולתת למישהו אחר לבשל למענך בתשלום שאת לוקחת בחשבון כמובן מראש. מירב באמת נותת מעל ומעבר וחבל על ההרעלה נגד האישה המקסימה הזאת שמכירה את כל העסק הזה על בשרה ומבינה את כולם זוגות ופונדקאיות האישה הזאת היא פצצת נתינה ונכון היא מרוויחה לא רע וגם אנחנו אבל מגיעה לה כל פרוטה

"אין שכל אין דאגות"../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif

פשוט הבן אדם הכי צבוע שנתקלתי בו בחיי לא יכולתי להתאפק סליחה מראש מירבי
חולה עלייך
ושיחיו הקנאים ויקנאו

בבקשה ציצנה היחידה ..

זה פורום של תמיכה ולא של התחשבנויות. בואי נתמוך ולא ניתן במה להתחשבנויות כאן. ההודעה שפתחת רק תביא עוד ועוד תגובות- בואי נפסיק את זה כאן. בשביל זה יש מסרים. בבקשה כולןןןןן אל תמשיכו את השרשור הזה, חזרו לשרשורים של הבנות<כולל אותי> שזקוקות לתמיכה וכתף. תודה

אירית51

New member
היי ציצינה יקירה

טוב שהיה התלהמות כדי לשמוע ממך,מה קורה איתך? בידידות אירית

למעלה