זה לא המקום למלחמות!

זה לא המקום למלחמות!

מי שמכיר אותי יודע שאני ממעיטה להשתתף באופן פעיל בפורום ואני כותבת רק כשעולה סוגיה רלוונטית שאני חושבת שיש לי מה לתרום לגביה... מזה ארבעה וחצי חודשים שאנו כביכול מחוץ לתהליך שכן חלומנו הוגשם ונולד לנו אורי המשגע, אבל בפועל זה ממש לא כך. אנו ממשיכים להיפגש עם זוגות שנמצאים בתחילת התהליך באופן עצמאי ורואים בזה שליחות! (וזו גם הסיבה היחידה שהסכמנו להתראיין לתוכנית שתשודר בקרוב בערוץ 1) ולכן, מתוך רצון אמיתי לסייע ולתרום לכל מי שנמצא במקום הזה היום, חשוב לי להתערב ולספר כי אנחנו התחלנו את התהליך לבד מתוך החלטה בוגרת שזו הדרך העדיפה בשבילנו (לא רק בהיבט הכספי) ו'בזבזנו' חצי שנה על פונדקאית מקסימה שנפסלה בוועדה בשל בעיה של סכרת הריונית בהריון שלה (עובדה שהיתה ידועה מראש ונבדקה מראש גם מול רופאים ידועים וגם מול הועדה ישירות...) את מירב פגשנו במהלך אותה חצי שנה כשלמרות שידעה שאנחנו פועלים באופן עצמאי, לא חסכה מאיתנו עזרה וכל כולה היתה רצון טוב כן ואמיתי לסייע. היא הזמינה אותנו להשתתף במפגשים שהיא עורכת מדי פעם בביתה וזאת ללא כל תמורה! מכל מפגש שלקחנו בו חלק יצאנו נשכרים!!! - פעם למדנו על עו"ד מומלץ, פעם אחרת הרווחנו את פרטיו של סוכן הביטוח המקסים.. ובדרך הכרנו מס' זוגות נפלאים שתרמו לנו מנסיונם... אפילו לפני המפגש בוועדה לצורך ערעור על הפסילה, ניגשה מירב אלינו כדי לעודד ואף נתנה לפונדקאית שלנו מס' 'טיפים' במה לענות בוועדה ועל מה לשים את הדגש כדי להצליח... לצערינו (או לשמחתנו היום בדיעבד..) הועדה לא חזרה בה מהפסילה ונאלצנו להתחיל מחדש. הפעם, כבר היה ברור לנו שזה יהיה עם מרכז ולא סתם מרכז אלא זה של מירב שמבלי לתכנן זאת, רכשה את אמוננו בדרך האמינה ביותר. הערעור שלנו נדחה בסוף ספטמבר 04, חודש לאחר מכן, חתמנו עם מירב (שהיתה יותר מהגונה באופן ההתקשרות איתנו לאור העובדה שהתיק שלנו כבר היה בוועדה ומה שנדרש ממנה היה - מציאת הפונדקאית החדשה- משימה לא קלה...) ב- 21 לפברואר!!!, כבר היינו עם אישור ועדה וב- 15 באפריל היתה ההחזרה הראשונה (והאחרונה) שממנה נולד אורי!! המטרה היחידה של הפורום הזה - בעיניים שלנו כמובן, זה חיזוק ועידוד כל אלו ש'בדרך' בשלב כזה או אחר בתהליך! כל אחד מהזוגות יודע מהן האפשרויות העומדות בפניו כשהוא יוצא לדרך והבחירה לעשות זאת לבד או דרך מרכז הינה החלטה שלהם לחלוטין מתוך ראיה בוגרת ומפוכחת של היתרונות והחסרונות הקיימים בכל דרך. אנחנו שעברנו את התהליך (כולו) גם לבד וגם דרך מרכז ממליצים היום לזוגות שמתייעצים איתנו על מרכז בלבד! כמובן שכל אחד עושה כראות עיניו ובהתאם לכוחות הנפשיים שיש לו... מירב מחוייבת מאד לתהליך, מנוסה ומוכרת בוועדה ובעיקר נמצאת שם גם בשביל הפונדקאית וגם בשביל הזוג לאורך כל הדרך!!!! (למרות שההסכם מחייב אותה להיות שם רק עד לקבלת אישור הוועדה..) ורק בשביל הקוריוז - ה'עימות' היחיד שהיה לנו איתה היה על העובדה שלא קראנו לה באמצע הלילה כדי שתשתתף בלידה...(-: אז אם היא השכילה בדרך גם להתפרנס מזה, מגיע לה כל שקל ! המטרה היחידה העומדת בפני כל מי שנמצא פה (גם אם באופן פעיל וגם אם פאסיבי) היא ילד! בואו נתרכז בזה ולא במלחמות מיותרות המבזבזות אנרגיה יקרה שאין לנו עודפים ממנה... ובשביל לתת קצת מוטיבציה - תעיפו מבט על האוצר שלנו ותראו שהמלחמה הזו - שווה הרבה יותר מכל מלחמה אחרת (-:

מירבי*

New member
הוא מקסיםםםם../images/Emo24.gif

איזו מתיקות..אני לא יכולה כבר להתאפק, חייבת לנשק אותו.

תינוק מדהים! ולמירב!

את לא צריכה לקחת ללב שום שטות שנוגעת לדברים המופלאים שאת עושה יום יום. מי כמוני יודע מה זה ללכת על פונדקאות לבד ולעבור גיהנום לעיתים!!!!! אין מי לדבר, הפונדקאית תשושה, מבולבלת, לא בא לה יותר, מתחרטת וכל שאר הדברים שעובר אדם שעושה משהוא ממצוקה כלכלית וכשזה מגיע לתכל'ס, הוא מאוד מבולבל!!! ההורים עייפים, כואבים, תלויים תלות מוחלטת בהחלטות חד צדדיות, ודי כבר להיתמם, כל מי שאני מכירה כמעט שעבר פונדקאות לבד, סבל מאוד מאוד בתהליך והגיע ללידה שבור! גם הורים וגם הפונדקאית, זה קשה, באים ממקומות שונים, מרקע שונה, אין גישור רק מצוקה ונואשות שנופלת על שני הצדדים, מירב תאמיני לי המחיר שאתם לוקחים הוא קטן לעומת מה שאתם נותנים, מנסיון מר!!! את זוכרת את המסר ששלחתי לך באמצע ההריון??? אמרתי לך שאכתוב פה יום אחד כמה הייתי רוצה שאדם כמוך יהיה בתווך...ולליידי בל, אני באמת תמימה, עד היום ידעתי שאת עשית התהליך בשביל כסף, וזה בסדר גמור, אני לא מאמינה שאף פונדקאית היתה עושה את זה ללא תשלום, זה כסף נקודה, אבל לא האמנתי שאין לצד זה קצת אקט נתינתי... את לא מפסיקה להתעסק עם כסף, מה את חושבת, שאם אין מרכז בתווך הפונדקאית תקבל יותר?? וחוץ מזה, את, אני ואירית סיימנו תהליך, את ילדת, אירית ואני זכינו לילדים, אם אנחנו כבר נכנסות לפורום שרוב משתתפיו עדיין בתהליך, תפקידנו רק לעודד ולא להתלכלך וליאש, ואם את לא מסוגלת אז אולי לא להיכנס בכלל, גם אם יש לך על הלב, למה ליאש אחרים?ולגבי החמימות בפורום שהיתה, דפדפתי קצת אחרוה לשנים קודמות, ומה שראיתי שהיו בפורום בעיקר פונדקאיות ופחות הורים, היום יש גם הורים וכותבים גם על מצוקותיהם שזה הקטע הכלכלי, ויש גם הרבה אנשים חדשים שלא מכירים אותך, זה לא עושה את הפורום פחות חם, עובדה, אני כתבתי פעם רק בנענע והיום אני מעדיפה רק פה, כי יש פה אנשים מדהימים, ועיצה קטנה: תפסיקי לירוק לבאר ששתית ממנה, אם אי פעם ברצונך להיות פונד' שוב... אנשים והורים לעתיד קוראים את זה ונבהלים ממך.

חחח מגזימנית אחת

הכל בסדר ברוך השם אורצ'וק שלנו מדהים מיום ליום . כל יום הוא עושה משהו חדש וממיס אותנו בהתרגשות. שובב שובב (חמסה חמסה). ומה איתכן משפחה מקסימה ? איך איילוש? איך את? דברי איתי שתתפני מעיסוקייך הרבים אמא מקסימה שכמותך. נשיקות וערב טוב.

מירבי*

New member
מזמינה אתכן גם כאן../images/Emo140.gif

אשמח מאוד לראות אתכן במפגש. אשלח הוראות הגעה בסמוך למפגש למי שתבקש להגיע.

כנ"ל?

לא מובן מה הכנ"ל שלך בדיוק מציין? שהיו לך בעיות עם הפונדי שלך שהלכת ומצאת אותה באופו עצמאי? שאת הולכת לעבור את ההליך הזה בפעם השניה עם מרכז? שאת חושבת שמרכז הוא פירון אידאלי? שאת חושבת שהמרכזים גובים מחירים נורמאלים? אשמח לשמוע על מה בדיוק נכתב הכנ"ל... :))

תראי חגיתי..

הבנתי שנכוות מתי שהוא עם הפונדי שלך, גם אני איפה שהוא בסוף נכוותי עם ההורים המיועדים. ולכן יש אפשרות לפסיכולוגים כסף שבכל מקרה נמצא שם בצד לעזרה אם זה מסתבך. נכון יש מצבים שיש בעיות, אבל אם תקראי את ההודעה הארוכה שכתבתי כאן היום בצורה נאטרלית תראי שיש גם שם המלצה של המנהלת של הפורום הזה שאפשר לעבור את זה לבד! לגבי האשמתך שאני חושבת שאם ישלמו למרכז פחות אז הפונדקאית תקבל יותר מאיפה הבאת את זה???????????????? אני כתבתי משהו כזה???????????? נהפוכו אני מחפשת את הדרך הקלה והזולה לכם, אני פשוט לא מבינה אותך, אני לא מכירה אותך אישית ולא את אותי. נכון כל פונדי תעשה את זה רק תמורת כסף, בכל זאת היא מסכנת את גופה וחייה, ובל נשכח היא אמא לילדים, ויחד עם זאת כתבתי שהלוואי ויכולתי לעשות את זה בלי כסף, אולי תשני לי גם את קו המחשבה הזו???!!!! מצטערת חגית אני שמחה שהגשמת את חלומך לחבוק תינוק, אבל יחד עם זה יש בטוח עוד המון זוגות שעדין לא הגשימו וירצו להגשים את החלום הזה. ולכן הפורום הזה נועד לכתיבה של כל מגווני הדעות אם לפה או לשם. זה לא פורום מסחרי זה פורום תמיכה בהליך מאוד מורכב ורגיש. שיהיה יום טוב!

חדוהיוס

New member
../images/Emo51.gifהי ליידי

תודה לידי בל על הדאגה והאכפתיות ,ואני מודה בכנות כי את אם פונדקאית שנלחמת את מלחמתם של ההורים המיועדים.אך,ליידי בל ישנם אנשים שלא באים ממקום של מצוקה כלכלית ,או ,ישנם אנשים מאוד פגועים שעברו גהנום בנסיונות להבאת ילד לעולם, או, ישנם אנשים עם סוג של נכות מסויימת שלא מסוגלים מעבר למה שיש לעבור עוד תופת מבחינה בירוקרטית, או משפחה תומכת, או עבודה מחייבת שקשה להעדר,ועוד...אל לנו לשפוט ולעמוד במקומו של אף אחד. 40000$ הוא סכום נכבד שנשקל בכובד ראש טרם יוצא מכיסינו.גם אני בחרתי לעבור פונדקאות לבד.טוב? לא יודעת. עשיתי טעויות בדרך, ששילמתי עליהןומשלמת היום.הבה נניח לעניין הכספי..שמי שבחר לשלם כנראה יש לו כיצד..בואי נתרכז בתמיכה, ובאהבה שהפורום הזה נותן לכאלה שלולא הפונדקאות ולולא הפורום ולולא העזרה שלך, של מרב של כל אחת שכותבת כאן היו מאוד מבולבלות ומיואשות.

צודקת!

שמישהי צודקת אז היא צודקת! אני מעולם לא חושבת או אחשוב שהבית הזה הוא לא מקום נפלא ועוזר ומחבק לזוגות, אבל לפחות כשאנשים מביעים את דעתם, אל להם לקבל מסרי זעם או מסרים האומרים להם לעזוב, כי הפורום הזה מטרתו לתמוך באנשים. לתת להם את כל האופציות הקיימות. ולא לסתום את הפיות של האנשים ולגרשם בבושת פנים. ולגבי זוגות ברור שכל אחד עושה בסופו של דבר את השיקול האישי-כלכלי-פיסי-נפשי שלו, אנחנו פה במטרה אחת לשתף לסייע להמליץ. זה הכל, וכל אחד מגיע מהנקודה שלו. שיהיה בהצלחה לכולם מכל ה

די בבקשה !!! תנו קצת לנוח מכל זה...

אני חושבת שכל הקורא את הפורום הבין את כל הצדדים ! בואו בבקשה נרד מהנושא, הוא מוצא מספיק. בואו בבקשה נתרכז בנושא העיקרי - התמיכה אחד בשני
מתחננת - זה כבר לא נעים להיכנס לפורום - ואני באה ממקום שהפורום נחשב אצלי לבית שני וקוראת אותו כמעט בכל זמן פנוי... שולחת
לחזרה לשיגרה טהורה ונטולת אנרגיות שליליות.. לכל החדשים בפורום - שיהיה בהצלחה ומקווה שתבינו כי בתהליך מורכב כמו הפונדקאות לפעמים גם הדברים האלה קורים... שיהיה לכולנו בהצלחה !! ריננית - בהצלחה - אני בטוחה שלא ירחק היום ותזכו להתחיל את התהליך ואני יודעת שאת בידיים טובות ובדרך הנכונה.

אירית51

New member
שלום לך אמא של מורני

דעי לך שרננית דיברה ושוחחה עימי המון והיו לה הרבה התלבטויות ואני,כן אני אירית דחפתי אותה לכיוון מרכז של מירב מפני שאמרה שאין לה כוחות להתמודד עם מציאת פונדקאית,וכשמירב לא חזרה אליה,אני אישית התקשרתי למירב כדי שתיצור עימה קשר כמה שיותר מהר. אבל לצערי אנשים שוכחים ויומיים אחרי כן זעמתי על המחיר ולכן הגבתי שלא בריא שמנהלת פורום הינה גם מנהלת מרכז מאחר ויש טעם לפגם וההמשך ידוע... אירית

אירית 51- תיקון קטן...

אירית, אני מודה לך מכל הלב על כל השיחות והתמיכה בטלפון, אבל הרשי לי לתקן אותך בדבר קטן.. בעצם גדול! אני מעולם לא אמרתי לך שמירב לא חזרה אליי ולא ביקשתי ממך לחפש אותה עבורי. מה שכן שסיפרתי לך והכל היה לפני שבועיים שהכל היה הכי טרי בשבילי שהשארתי לפני שעה הודעה למירב ואני מחכה לדבר איתה, לא ציפיתי לרגע שמירב תענה לי ותתפנה בכל רגע שרציתי. זה נכון אירית שהצעת לי ללכת למרכז של מירב אם אני לא מצליחה להתמודד לבד. אבל לעזאזללללללללל ועכשיו עיצבנת אותי לאללה!!!
איפה הדיסקרטיות שלך על השיחות וההתלבטויות שלי??????? אני באמת מודה לך על השיחות והתמיכה, אבל הפעם הגזמת . אני מבקשת שלא תגיבי להודעה זו כי אני זקוקה מעכשיו לתמיכה ולא להתנצחויות... מאחלת לך הצלחה.

למעלה