זה כ"כ פאתטי

berta84

New member
זה כ"כ פאתטי

היום בשיעור יושבת איתנו בחורה שנעדרה מכמה הרצאות, חוזרת שוב ושוב על זה שהיא בלחץ, שואלת את המרצה שאלות מהרצאות ראשונות, וכל פעם שהוא בא להסביר היא קוטעת אותו באמצע ההסבר ומשלימה בכוחות עצמה. בכלל אני מנסה להיכנס לראש של אלה שמלמדים ו/או עונים במקום המרצה, בעצם אני מבינה עכשיו- סתם התנהגות וולגרית שמטרתה למשוך צומי.

מֵירַב

New member
היא מזכירה לי אחד שלמד איתי בתיכון,

אי שם לפני מאתיים שנה, שתמיד היה מגיע עם מחברת אחת ועט אחד ובקושי כותב משהו בשיעור, ותמיייייייייייד היה מקריץ מאיות. אה כן, גם הוא היה ניג'ס כמו זאתי.

berta84

New member
אצלנו בכלכלה לא חסרים קרציות כאלה

שכל השיעור נדחפים לדברי המרצה כאילו יודעים מה הוא עומד לומר או למשל כשאחרים שואלים שאלה והמרצה מתחיל לענות "עונים" ביחד איתו, ככה אי אפשר לשמוע אף אחד מהם(אחד מהם אני גם ככה לא רוצה לשמוע). היה לנו מרצה משעשע בסמסטר שעבר שפעם הסביר לכיתה באריכות שזה מצב בעייתי כששני אנשים ביחד מדברים וציין שהוא מהסוג השני של אנשים שלא מסוגלים לשמוע שניים בבת אחת. הוא העביר את זה בצורה משעשעת, אני לא זוכרת לצטט.

deathcaster

New member
לא בהכרח

נכון יש כאלה שעושים את זה לצורך תשומת לב, אבל יש כאלה שסובלים מהפרעות נוירולוגיות שהסימפטומים שלהן בין השאר הם חזרה/ השלמה של דבר האחר.

אליהו ד

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח יא דפוקה הוא אמר הפרעות

נוירולוגיות לא שהם חולי נפש!!!! אגב חולי טורט יכולים בקלות להיחשב חולי נפש כי נגיד הם יושבים במסעדה ופתאום אחד מתחיל לצרוח - חתיכת כלב בן יונה וממשיך לאכול.

מֵירַב

New member
זה היה גדול! <מירב מכחישה שצפתה בשיר שלנו>

ההודעה תשמיד את עצמה תוך 15 שניות!

berta84

New member
עוד תראי שיום יגיע.....

את יודעת מה היתה המניפולציה בה השתמשו יוצרי הסידרה על מנת לרתק קהל אינטליגנטי כמוני וכמוך? אמנם היה זבל תסריט של טלנובלה זולה--אבל בכל עונה היו כמה טיפוסים קורעים שסיפקו מקסימום 3 דקות בידור לפרק-אבל איזה בידור, בידור עילאי וזה מה שריתק אותנו. אודי שניר המלך גבעון כספי-"אני ג'וק גדול חום מניאק בן מניאק" נעמי שחר אהבתי גם את הקטע שליאור אשכנזי שפך קולה על נינט, זה היה קורע העונה האחרונה באמת היתה דפוקה- עם דמויות אנמיות ושחקנים בגרוש

מֵירַב

New member
ולחשוב שאני מתעבת טלנובלות ואופרות סבון,

אבל רק בגלל שזה יענו צה"ל, יענו להקה צבאית, יענו שירים.... - מה שאני די מחבבת - זה מה שמשך אותי לזה.. וצפיתי רק באתר של יס בוואלה, יענו ראיתי את הכלללללל במרתון לפני כמה חודשים.

berta84

New member
אלתרמן ורחל מתהפכים בשנתם

אילו עיבודים חסרי רגש והבנה ל"פגישה לאין קץ" ו"זמר נוגה". ממש חילול הקודש אני ראיתי את זה בזמן אמת ביס, התמכרתי עוד מהעונה הראשונה, אז היו עוד כמה דמויות משעמשעות ורוב השחקנים היו טובים, עם הזמן זה הלך ונעשה יותר ויותר סוריאליסטי בעונה של הלהקה הצבאית בקושי היו שחקנים, הרוב היו אחים של-רקדנים-דוגמנים, אפילו נינט נראתה כמו קייט וינסלט לידם הגדילו לעשות כשהביאו את גברת סה סה סה עצמות וסיליקון. הנה הביצוע המקורי של חווה אלברשטיין המלכה: http://il.youtube.com/watch?v=K3iRVkTO3GQ

למעלה