זה כ"כ לא נורמלי?

t i l a g

New member
זה כ"כ לא נורמלי?

אני בת 21. אף פעם לא הייתי בקשר זוגי. לא היה לי ניסיון מיני. כשאנשים מדברים על הדברים האלה מסביבי אני לא משתתפת בשיחה, גם אם מכירים אותי לעומק וגם אם לא. אני לא יודעת אם אני מתביישת בזה, אבל אני בהחלט חשה חוסר נוחות לדעת שאני בערך בין היחידים שבגיל כזה נטולי כל ניסיון בכל העניין הזה של מערכות יחסים וקיום יחסי מין. כל פעם שהנושא הזה עולה אני מתחילה להיות במעין דיכאון...

לקשמי

New member
למה להיות בדיכאון?

כי את לא כמו "כולם"? כי החברה הכתיבה משהו ואת לא עומדת בתקן? מי אמר שהליכה אחרי העדר היא מתכון לאושר? רוצה שאני אגלה לך משהו? אני בסוף החודש אהיה בת 32 ולא תאמיני, אני בתולה! והייתה תקופה שגם אני הייתי בדיכאון מזה, חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי וכו'. עם הזמן אני מבינה שכל הדיכאון הזה בא רק ממצב של לחץ חברתי. אם לא היה לי עד עכשיו קשר זוגי זה מפני שמכל מיני סיבות אני עדיין לא מוכנה/בשלה לקשר כזה. ולא הייתי רוצה להיות בקשר זוגי כאשר אני לא מוכנה אליו, רק בגלל ש"לכולם יש קשר זוגי". מאחלת לך להיות את ולהיות נאמנה לעצמך בלי הכנעות לתכתיבי החברה...

סוד ורז

New member
../images/Emo91.gif

הדרך הקשה, פני לפסיכולוג או למאמן/ת אישית { יש פורום מאמנים אישיים PO ב-
} . הדרך הקלה, תפסי לך מישהו בפיק-אפ באר ו"תתגלחי" עליו .....

רומיקה

New member
חמודה

מה את ממהרת? את כולה בת 21! כן כולה! וזו שרשמה מעלי צודקת בהחלט. זה רק בגלל תכתיבי החברה. אל תכנעי להם. תדעי לך שהיום זה כ"כ יפה מישהי בגילך שעדיין בתולה. את לא יודעת כמה ערך מוסף יש לזה וכמה בנים מעריכים את זה. (במיוחד לאור המצב היום עם כל הבנות השרמוטות והפרחות שיש). אצלי זה הגיע בגיל 22. (ובינינו לא היה משהו בכלל
). בקיצור- אל תתני לתכתיבי החברה לדכות אותך. תיהי מי שאת-האמיני בעצמך והכירי בערכך!

voodoo doll

New member
מה רע?

ברצינות, מה רע? אני בת 18, ובתולה.. ואין לי בעיה להשאר כזו עד 23, 28, או 34. ואני אישית גאה בעצמי, וכמו שרומיקה אמרה, זה אכן מוסיף לך ערך. לדעתי לפחות. ובהחלט עדיף להיות בתולה בת 21 ולא פרחה בת 14, מסכימה איתי?

הגעת למקום הנכון, יקירתי ../images/Emo24.gif

אני התנסיתי מינית בגיל די מאוחר, 22 וקצת... ואני כל כך שמחה שחיכיתי כי לא הרגשתי מוכנה ועם האנשים הספציפיים שלחצו ולחצו... ותאמיני לי שיש עוד הרבה ועוד בגילאים מבוגרים יותר וזה לא סוף העולם. כשתרגישי מוכנה- זה יקרה, וזה יקרה עם הפרטנר הנכון עבורך. מה גרם לכך שלא היית בקשר זוגי אף פעם לדעתך

t i l a g

New member
מה גרם לזה?

אפשר להגיד שאני די ביישנית. אפשר גם להגיד שאני די בררנית, זאת אומרת שאני כנראה מחפשת מישהו שנורא יתאים לי מרושם ראשוני, וזה כנראה לא כ"כ טוב. אפשר גם להגיד שבלימודים הייתי שקועה בלימודים, בצבא לא היה לי זמן לכלום, והבילויים שלי הם בד"כ עם חברות בבתי קפה, ושם די קשה למצוא אהבה ...

מה לגבי הכרויות באינטרנט?

נראה לי שאת מחפשת מודל של מישהו מושלם, וזה מוכר לי מאיפשהו
, רק כשלמדתי להפסיק לחפש את המישהו המושלם ולקבל את זה שלבחור שבסופו של דבר יהיה איתי יהיו לו פאקים מצד אחד, אבל גם את אותם דברים שבזכותם אני אוהב אותו. ורושם ראשוני הוא כמו שהוא בדיוק- ראשוני... אני מהבן זוג שלי לא התלהבתי בהתחלה, הוא לא היה ה-cup of tea שלי מבחינת המראה האהוב עליי אבל כשנתתי לו צ'אנס ודיברנו במהלך הדייט גיליתי כמה הוא גורם לי פרפרים וכמה כיף ונעים לי במחציתו. והנה אנחנו כמעט שנה וחצי ביחד, לא מזמן עברנו לגור ביחד ובהחלט מתכננים עתיד משותף.

../images/Emo24.gif

יקרתי זה לא היה פשוט אבל את לא ויתרת ושדרת את הנחמדות שלך ןהעזת לנסות קשרים פעם אחר פעם כמו כורה הפחם עד שמגיע ליהלום עובר דרך טונה של פחם ובסוף מוצא את היהלום שמוציא אותו מחושך לאור, והוא יכול לצאת מהמכרה כלומר למצוא עם הגבר שהתאים לך וגרם לא לאהוב אותו בגלל האשיות שלו כך גם היא צריכה לצאת , להחשף לאינטרנט לכתוב בפורמים ,להשתתף בצט וככה תכיר אנשים , תלמד לתקשר עם גברים להיות זהירה עם מי היא נפגשת , אבל להפגש וככה לאט לאט היא תמצא את האיש שלה

EdisonGirl

New member
אולי אין לך ניסיון, אבל את לא מוכרחה >

לשדר את זה. במקום להתגמד לך בכיסא באי נוחות שלא יבחינו בך במקרה כשמתחילים לדבר על הנושא הזה, פשוט תשתתפי איתם בשיחה כאילו את מלכת המנוסות. ההתנהגות היא שקובעת ולא הניסיון בפועל. תתפלאי כמה בחורות שנראות לך מנוסות בלשון המעטה הן לא בהכרח כאלו, וגם להפך. אם ישאלו אותך ספציפית, תוכלי לענות בגאון שאת חסרת ניסיון, או אם לא בא לך, פשוט תתחמקי בתשובה מרומזת. אף אחד לא צריך לדעת מה קורה לך בחיים הפרטיים אם את לא רוצה שידעו ואין לך שום סיבה להתנצל על זה. אני הייתי מתביישת יותר אם הייתי מאיצה בעצמי לעשות משהו שלא באמת הייתי רוצה לעשות, רק בשביל שיהיה לי "ניסיון"...

למעלה