שודדי הקאריביים 2 יצא ב2006
J johnny depp the king New member 10/5/04 #20 אני יודעת בערך איך יקראו לסרט ה-2.. משהו כמו: "שודדי הקאריביים - האוצר מ..." (אנ'לא הצלחתי להבין מאיזה מקום, מצטערת... ) אבל מאיזה שהוא מקום, זה בטוח...
אני יודעת בערך איך יקראו לסרט ה-2.. משהו כמו: "שודדי הקאריביים - האוצר מ..." (אנ'לא הצלחתי להבין מאיזה מקום, מצטערת... ) אבל מאיזה שהוא מקום, זה בטוח...
V Vivi Sparrow New member 10/5/04 #23 זה לא השם של הסרט. ג'רי או מישהו מהצוות אמר שזה לא יהיה השם של הסרט והשם שרץ באינטרנט הוא רק שמועה.
נ ניקול (גין גריי) New member 10/5/04 #24 ../images/Emo45.gif מישהו סתם הכין פאנארט ואנשים לקחו את הכותרת של הפוסטר יותר מדיי ברצינות.
J johnny depp the king New member 10/5/04 #26 ../images/Emo3.gifטוב... נחייה ונראה... וחוצמזה מה זה משנה? העיקר שהסרט יצא!!!!!!! מצידי אפילו שיקראו לו: "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס" ממש לא יהיה איכפת לי... העיקר שאני אראה את ג'ונה שלי...
../images/Emo3.gifטוב... נחייה ונראה... וחוצמזה מה זה משנה? העיקר שהסרט יצא!!!!!!! מצידי אפילו שיקראו לו: "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס" ממש לא יהיה איכפת לי... העיקר שאני אראה את ג'ונה שלי...
V Vivi Sparrow New member 10/5/04 #28 חחחחח לא נראה לי שיקראו לסרט "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס"
J johnny depp the king New member 10/5/04 #30 ../images/Emo6.gifשמת לב שרק צחקתי נכון??? כי פשוט לא איכפת לי איך יקראו לו...
J johnny depp the king New member 10/5/04 #31 וחוצמזה. תחשבי זה דווקא יהיה נחמד.. אם יקראו ככה לסרט... חח... זה מצחיק! שימו שימו הסרט השני יוצא בבכורה קולנעית! "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס" מיום חמישי בקולנוע... (תחשבו שזה בקול של אלי ישראלי... זה יהיה יותר טוב.. )
וחוצמזה. תחשבי זה דווקא יהיה נחמד.. אם יקראו ככה לסרט... חח... זה מצחיק! שימו שימו הסרט השני יוצא בבכורה קולנעית! "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס" מיום חמישי בקולנוע... (תחשבו שזה בקול של אלי ישראלי... זה יהיה יותר טוב.. )
ש שרוני המתוקה New member 10/5/04 #40 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... הרגת אותי מצחוק... "הקקה של קית' ריצ'רדס"............. חחחחחחח
J johnny depp the king New member 11/5/04 #48 ../images/Emo6.gifלהחזיק מעמד! לא למות!!! "שודדי הקאריביים - הקקה של קית' ריצ'רדס"