זה כמעט רשמי

בIMDB כתוב

כמעט כל השחקנים נשרו מההפקה
"Along with Leonardo Di Caprio, Christopher Walken, Steve Buscemi and Benicio Del Toro, IMDB states that Johnny Depp is not associated with Sin City anymore. Rumours are circulating that these actors may just make small cameos instead of concrete roles"

כי הוא באמת נשר?

זה היה כנראה כתוןב בYAHOO והתבלבלתי בכל מקרה העובדה שהורידו אותו מהקאסט מדברת בעד עצמה
עכשיו אם תסלחי לי, יש לי עורק ראשי לחתוך...

Vivi Sparrow

New member
אבל אני לא מבינה מה ולמה

רוברט רודריגז לא רצה שהם ישתתפו או שהשחקנים לא רצו להשתתף?

השחקנים לא רצו

רוברט וג'וני ביחסים דווקא דיי טובים לא יודעת מה קרה אולי בעיה עם האולפנים או אולי הם עמוסים מדיי כי עם כל הכבוד לג'וני יש באמת הרבה עבודה

Vivi Sparrow

New member
אני יודעת... אני יודעת...

רק חבל שלא הודיעו למה באמת הם לא משתתפים...

WallFlower

New member
אני חוסכת!

אני אמצא לעצמי איזו עבודה נחמדה במקדונלדס ואחסוך לעצמי מיליונים ואז אני אקנה כרטיס ואני נוסעת לניו יורק להיות אקסטרא! אני אהיה ממש טובה בזה! תראו - "מה אתם רוצים להזמין?"

נדמה לי שהצילומים כבר יגמרו עד אז:|

במקדולנדס לא מרוויחים הרבה ומספיק בשביל כרטיס טיסה לניו יורק. בלעט אולי נשדוד בנק במקום ונארגן טיסה נחמדה?

WallFlower

New member
בסדר!

זהו שבאמת צריך לשדוד בנק... טיסה ב20 ליוני (אחרי הבגרות בביולוגיה) עולה 737 דולר...או משהו כזה...צריך לדעת בדיוק מתי זה מתחיל!

עזבי מותק

נשאר שם בניו יורק כל הזמן הזה ולא נחזור... ואז יתחילו הצילומים ופשוט נעבוד כאקסטרז. יהיה לנו כסף ואהם המכנסים של ג'וני יהיו בסכנת חיים. אגב יש ביטלג'ויס!

למעלה