דבר ראשון בפורום לא כל כך מפרסמים ספויילרים
לספרים של דימדומים, מהסיבה השפוטה שרוב החברים פה כבר קראו דימדומים/ לא מתעניינים/אף פעם לא הרגשנו שזה באמת מפריע למישהו באיזה ספר כל דבר קרה ולמה. לזה קיים פורום דימדומים. נכון, הנצנצים זה הרעיון היחיד שבאמת מחדש- וגם אולי היא הכניסה את זה חזק שהם ערפדים בלי ניבים (WTF?!), והשאר לא... פשוט הלבשה של רעיון על טבעי שמעצים את כל האהבה הדביקה. בקשר להריון, הסקס, המחזור ומה שבינהם: אז כן, דם לא זורם בגוף של ערפדים, אבל אם הדם לא זורם אצלהם למה בעצם הם זזים? לאיפה הדם שהם שותים נכנס אם כל המערכות של הגוף שלהן מתות? מה "מעכל" אותו? פה בעצם נכנסת התשובה שכל מה שמתפרש כעל טבעי- הקסם, הכישוף. כמו יצורים על טבעיים, שאי ממש אפשר להסביר את זה, וזה מה שהופך אותם למעניינים- יש פה את הקסם שאחראי על כל הפעולות שבן אדם מת לא יכול לעשות. לכן אני לא מוצאת סיבה שערפד לא יוכל לקיים יחסי מין ושהדם, או מה שיש לו בורידים יזרום לחלקי הגוף ויפיח אותם. הקטע עם ג'ספר מפגר לחלוטין, עם הpaper cut הכ"כ מפגר...נכון שלערפדים קשה לעמוד בפני דם, אבל אם הם חיו עד עכשיו עם מספיק שליטה טיפת דם אחת לא יכולה לדעתי למוטט את כל מה שהוא עבד עליו. לגבי המחזור- כמו שלא מספרים מתי בלה נכנסה לשירותים- האם היא גילחה את הרגליים או אם באמת היא נוחרת בשנתה- סטפני לא מדברת על מחזור- למרות שזה כן קשור בדם. הספרים הם גם ככה לא נכנסים לכל הפרטים, ונשארים נורא "תמימים" בנוגע לכל הקטעים הבוגרים יותר, אז לא מצפה שגם בלה תתחיל להילחץ להיות ליד ערפדים בזמן שהיא במחזור. כל הקטע של ההיריון הוא גם רעיון חדש (והזוי) אבל לא הייתי וסלת אותו לגמריי כי יש בו משהו חדשני ומגניב. עוד אחת מהסיבות שבלה היא לא נסבלת בגלל שהיא פשוט דמות מעצבנת! היא כל הזמן מייבבת, מתלוננת, תלותית, כולם עושים מה שהיא רוצה, כל הבנים מתאהבים בה, למרות שהיא שקטה ולא מדברת הרבה כולם רוצים להתחבר איתה- לא הגיוני בעליל1 זאת איזו פנטזיה של ילדות בנות 4 או משהו. אני לא מבינה ביט את הבנות שיכולות ורוצות להתחבר לדמות שלה. לא ברור לי בכלל בתור קוראת למה אדוארד, ג'ייקוב וכל שאר הבנים כל כך רוטצים בה...אין בה כלום...חוץ מ(כמו שכתבתי): תלותית, בכיינית, נודניקית, מעייפת, חופרת. המלנכולויה שלה שיטחית ולא אמינה אם כל מה שחשוב לה זה כמה שאדוארד אבירי, אציל ואיך שהוא נראה. תפדל, מזומנת להמשיך לחפור.