תודה.אני זוממת על הכחולות הן עולות עכשיו 140ש'ח
D DesertBluz New member 3/8/12 #160 בדיעבד הצערתי שלא לקחתי את הכחול במקום הקורל. בכל אופן קניתי בארה"ב וזה היה משהו כמו 100 לזוג.
A Aניס New member 2/8/12 #18 המכנסיים מ-HM מתחילת הקיץ, אבל נדמה לי שעוד ראיתי כאלה בחנויות. החולצה משנה שעברה-אסוס הנעליים ישנות- NEWS
המכנסיים מ-HM מתחילת הקיץ, אבל נדמה לי שעוד ראיתי כאלה בחנויות. החולצה משנה שעברה-אסוס הנעליים ישנות- NEWS
H Happy Goth New member 2/8/12 #20 קליל ואוורירי החולצה מקסימה! גם צווארון חמודי וגם פפיונים! והנעליים אדירות! יום נהדר לך
L lally5 New member 2/8/12 #52 עלעלעלעלעלעלעלעלע למה את תמיד חייבת להיות כל כך מושלמת????? זה פשוט מהמם.
S shmickey New member 2/8/12 #72 הדבר הראשון שדמיינתי לעיני רוחי כשראיתי את התמונה שלך הבוקר, זה את עצמי רצה במהירות, תופסת אותך, מרימה אותך (כשאת נשארת ישרה), שמה אותך מתחת לזרועי ורצה אל עבר האופק...
הדבר הראשון שדמיינתי לעיני רוחי כשראיתי את התמונה שלך הבוקר, זה את עצמי רצה במהירות, תופסת אותך, מרימה אותך (כשאת נשארת ישרה), שמה אותך מתחת לזרועי ורצה אל עבר האופק...
L lally5 New member 2/8/12 #76 אני בעד שתעשי את זה ובזמן שאת תחטפי את אניס, אני אבצע השתלטות עוינת על הארון שלה.
S shmickey New member 2/8/12 #90 הלו גיברת.. רק אם את חותמת על חוזה של 50% 50% בשלל. אני לוקחת את כל הנעליים, חולצות הניטים, המכנסיים, השמלות, השרשראות והחצאיות. את יכולה לקבל.. מממ, את הפיג'מות שלה.
הלו גיברת.. רק אם את חותמת על חוזה של 50% 50% בשלל. אני לוקחת את כל הנעליים, חולצות הניטים, המכנסיים, השמלות, השרשראות והחצאיות. את יכולה לקבל.. מממ, את הפיג'מות שלה.