טוב טוב.. אני מוכנה לתת לך גם את.. הגרביים שלה. אבל זהו, יותר מזה אני לא זזה מילימטר.
S shmickey New member 2/8/12 #95 טוב טוב.. אני מוכנה לתת לך גם את.. הגרביים שלה. אבל זהו, יותר מזה אני לא זזה מילימטר.
A Aניס New member 2/8/12 #94 בנות- לא לריב יש מספיק בגדים בארון לכווווולן שמיקי- הפיג'מות לא כאלה אטרקטיביות(הלו קיטי וניקי שולטותתתת!1) אתן קורעות אותי היום !!!
בנות- לא לריב יש מספיק בגדים בארון לכווווולן שמיקי- הפיג'מות לא כאלה אטרקטיביות(הלו קיטי וניקי שולטותתתת!1) אתן קורעות אותי היום !!!
D daydreambeliever New member 2/8/12 #77 אוי זה מקסים, ממש בא לי את כל מה שאת לובשת! האמת שעכשיו ראיתי שהמכנסיים מH&M, אז בעצם יש לי אותם אבל החולצה, שלמות. ממש מקסים
אוי זה מקסים, ממש בא לי את כל מה שאת לובשת! האמת שעכשיו ראיתי שהמכנסיים מH&M, אז בעצם יש לי אותם אבל החולצה, שלמות. ממש מקסים
T tutifruti82 New member 2/8/12 #125 בתור אחת שיש לה חולשה אדירה לפפיונים... את לבושה פשוט... וכל מילה נוספת מיותרת
A Aניס New member 2/8/12 #128 תודה מקסימות אני תמיד מרגישה בלעכס עם מכנסיים והפרגון האדיר כאן ממש נותן הרגשה מעולה!
S shmickey New member 2/8/12 #29 בוקר טוב! אומנם כבר נמאס לי לגמרי מהשילוב של אדום-לבן-שחור, אבל לא היה לי כח לחשוב הבוקר, וזה מבחינתי שילוב ברירת המחדל.. יאללה סופש!
בוקר טוב! אומנם כבר נמאס לי לגמרי מהשילוב של אדום-לבן-שחור, אבל לא היה לי כח לחשוב הבוקר, וזה מבחינתי שילוב ברירת המחדל.. יאללה סופש!
H Happy Goth New member 2/8/12 #38 YAOUZA ככה כותבים? לי לא נמאס מהשילוב....מתה על החצאית הזאת! ויפה לך מאד פזור יפתי.