זה כבר ממש מעצבן!

כמו ששחר אמר

לפני כמה ימים התקשרו אלי וביקשו ממני להוריד כמה מורלים, אפילו מורלים שהיו בעד המועצה הזאת. מי שהתקשר העיר הערה ואמר לי שלמה בכלל יש את המורלים נגד וזה פוגע וזה לא צריך להיות... כמו שאמרו פה - המורל צריך להיות בעד המועצה שלך . זה שאתה "יורד" על מועצה אחרת זה לא אומר שהמועצה שלך יותר טובה... וגם המייל מהתנועה הוסיף למחשבה של להוריד אתזה. ואם כבר עיקרון והחלטת החלטות... האתר מגובה ע"י התנועה. אם יש משהו שלא מתקבל ע"יהם ויש בעיות אז אני חושבת שצריך לטפל בזה והמקום כאן לפתרון דמוקרטי קצת בעייתי. מקווה שעכשיו המצב יותר ברור. חבל סתם לתקוף, באותה מידה יכולת לפתוח הודעה ולשאול מה קרה למורלים נגד. עדי.

aa100000

New member
נצל"ש עצבני. (בלי שום קשר לטענה שלך)

התנועה הזאת כלכך לא מאורגנת!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעע זה מטריף אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. תודה.

aa100000

New member
נמאס לי שתמיד יוצא שאני יודע אחרון על דברים.

עד כמה שזה נשמע ילדותי. נמאס לי מהאדישות הזאת שקיימת במרתפי התנועה, נמאס לי מזה שרק מפנים אותי מאדם לאדם בלי לקבל תשובה לשאלה שלי. נמאס לי שמתעלמים מכל בקשה הכי קטנה שלי. נמאס לי וזהו. ואני מודע לזה שבתנועה אין זמן לתת יחס פרטני ואישי, אבל אני מרגיש שאין עם מי לדבר. פשוט אין. בלעכס.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifואם אנחנו כבר בעצבים...

יש לנו כזה צבא של מטומטמים
אלוהים
בא לי להרוג מישהו!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif

אפילו הצבא לא רוצה שאני אתגייס
ושחר, הצבא ממש מטומטם.

aa100000

New member
שמן.

מטאפורית. שחר זה לא יפה שאתה מתייחס אלי ככה. (התחשק לי להגיד את זה)

spraizler

New member
יש לנו אחלה צבא

מה לעשות שהוא מטפל בכמה מאות אלפי אנשים ולפעמים חלק מהאנשים לא זוכים לטיפול ראוי. זה קורה בכל גוף אחר גם.

bmango

New member
אביחי תסלח לי

אבל לא הפסקתי לצחוק מהרגע שקראתי את התגובה שלך. ויש לי שאלה אליך- איך היית יודע שאתה הולך לעשות שנת שירות בגרעין עודד של בני המושבים אם לא היה לך את הבלאגן של בני המושבים? איך היית יודע שאתה חלק מהתנועה הזו אם לא היו מאבדים אותך מפעם לפעם? חחחחח יומטוב ושוב סליחה ובהצלחה, אבל לזכות התנועה יאמר שאיכשהו הכל תמיד מסתדר

spraizler

New member
צריך לעשות סדר בתנועה

טוב, מי בא להיום רכז? או צמ"ר מה שיבוא קודם

bmango

New member
מעולם לא עברתי ולעולם לא אעבור

איך הגעת למסקנה הזו ידידי עב החוכמה?

bmango

New member
עודכן לאזור בארץ שאם ניחנת ביכולת כמו שלי

שהיא כמובן לקרוא דברים בצורה הכי מפגרת שאפשר אז הוא אשקרה יצחיק אותך לא חשוב... יום ארוך....ויותר מדי תגובות לאותו יום

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifחח איי איי רותם רותם..

זה כזה הומור רותם!
ו... האהא! לא רשמת יומטוב ^_^ !!! P:::: יומטוב! ^_^

ASHY

New member
נשל"צ אתר

אהלן עדי ושחר שלוש דברים לי אליכם: דבר ראשון, אני רוצה לברח אותכם. כשאני ועדי קיבלנו את האתר הוא היה משהו אחד, בלא מאט זמן מחשב העלנו אותו רמה וכך, כשאתה שחר, ושאר הצוות (שאני לא בדיוק מעודכן מי נשאר ומי לא) הגעתם הוא היה סביר. אין ספק שהשנה הפכתם אותו לאתר אדיר, וכרגע (עם רק מאט סובייקטיביות) הוא האתר הכי יפה, מושקע ובעל פרטים מכל תנועות הנוער! ח"ח ענק!! דבר שני (והפחות קריטי מבין השלושה) - רצוי לעשות חשיבה מחודשת על הוספת מוזיקה לאתר: רוב האנשים גולשים כשמוזיקה (שלהם) מושמעת ברקע וזה תמיד מעצבן לגלוש לאתר כלשהו ופתאום המוזיקה שם משתלטת. וגם אם לא - זה פשוט מוריד (לפחות בעיני) את ערך האתר כאשר מתנגנת מוזיקה. זה כאילו יוצרי האתר החליטו להשוויץ בכמה שורות HTML הם יודעים והוסיפו מוזיקה... דבר שלישי (ואחרון אחרון) - יש צעדים לקביעת עתיד האתר? לא תוכלו לנהל את האתר שנה הבאה (תשאלו את הגרינערים שלכם אם אתם לא מאמינים). יש צוות חלופי? (המלצה שלי (שכדאי שתהפוך לחוק לא כתוב לצוותי האתר) היא שתיהיה תקופת חפיפה כמה שיותר ארוכה) בכל מקרה - ח"ח ענקי! ובנימה אישית, תודה רבה שהעלתם את האתר (שאני אעז לכנותו, אפילו רק מרגשות אישיים, "שלי") לרמה אחת יותר גבוהה! מי ייתן והצוות הבא יעלה אותו אפילו יותר!

למעלה