זה כבר ממש מעצבן!

A G C T

New member
תגובה לכולם===>

זה יפה ונחמד ששחר שואל מדי פעם, כי הוא מתלבט לגבי דברים שנראים לו שלגיטימי לשאול את הפורום, אבל זכותו כמנהל האתר לקבוע בו דברים. לא נראה למישהו, כנסו לצוות ותרשו את שחר שגם ככה בשנה הבאה אינו יוכל לתפקד בתפקיד עצם היותו גרעינר... אני לא רוהצ שיהיו כאלו שיתעצבנו עלי או על דעתי...אבל לדעתי כל עוד אנחנו לא אלו שמתפעלים את האתר זכותנו להעביר ביקורות וזכותנו לבקש וזכותנו להציע, אך לא זכותנו להחליט מה יהיה ומה לא. למרות שזהו אתר של התנועה אני לא רואה פה עניין שחברי התנועה יחליטו מה יהיה בו ומה לא. אני חושב שאותם נציגים של חברי התנועה שהחליטו לתת מעצם ולתפעל את האתר זכותם להחליט על תוכנו כל עוד הוא לא עובר את גבול הטעם הטוב... מישהו רוצה לשנות? מישהו רוצה להפוך דברים? קדימה..יש דרישה רצינית וצורך ממשי להמשך קיום האתר...זקוקים לחברי צוות בו...

fate spinner

New member
כיאה לאתר שמייצג את התנועה ראוי שמי שיחליט

מה קורה בו יהיה הנוער בתנועה. אז ברור שבאחזקה שוטפת אין טעם לשאול כל פעם אם להוריד או לשים פסיק כזה או אחר. אבל בשינויים גדולים שכאלה נראה לי שהכי טוב זה באמת להתייעץ בפורום. דרך אגב לי די מציק שככל שידוע לי אני אחראי על הפינה של המוראלים ולא ידעתי מזה

spraizler

New member
אינינו יכולים כמנהלים כל החלטה לשאול את הנוער

וכשזה מגיע לפגיעה אין שום היסוס. בגלל שכמה אנשים יגידו שהמורל נראה להם אני לא אשאיר אם זה פוגע באנשים אחרים. ורק בשביל הפרוטוקול.. פרשת מזמן מהצוות.. אתה פרשת ואפילו דיברתי איתך ואמרתי לך שאתה יכול לצאת ושאני אחליף אותך.. המורלים שמוכנסים לאתר מאושרים על ידי שאני מדי פעם נכנס לפינה.

תעשו לי טובה. אנחנו תנועת נוער.

ובכל תנועת נוער יש קטע של "רוח לחימה" או איך שלא תקראו לזה. בכנות- מישו איי פעם "נפגע" בגלל שעשו עליו מורל נגד? בחייאת. מזל שאני זאת שצריכה לקחת דברים בפרופורציות.

fate spinner

New member
רק בשביל הפרוטוקול

אמרתי מזמן שאני רוצה לפרוש מהצוות כי מישהו מתעסק לי שם במוראלים. אתה ועדי אמרתם לי בסדר אין בעיה תמשיך עד שנמצא לך מחליף ואני הסכמתי. אחרי חצי שנה שהמשכתי שאלתי אם להמשיך אתה שאלת אם זה קריטי לי אמרתי שלא ואמרת לי להמשיך בנתיים. אני עדיין מאשר מוראלים כשאני רואה אותם. פשןט כבר אין לי כוח למחוק את מה שאנשים אחרים מכניסים סתם (כבר מחקתי שלוש פעמים את המוראל רק הרעל ידבר ורצ-בר-גר והוא עדיין שוב באתר)

spraizler

New member
זה לא נכון..

באיזשהו שלב שאלת מה עם זה ואז אמרתי לך במפורש שחשבתי שפרשת ואני מנהל את המורלים ושאתה יכול לעזוב את זה. ואנחנו באמת צריכים להחליף ססמא. יותר מדי אנשים יודעים אותה.

fate spinner

New member
אני נוטה להאמין שהייתי זוכר דבר כזה

ושיותר סביר שאתה שכחת או מתבלבל אם משהו אחר. כי אם זה יהיה אחרת זה מאוד יפתיע אותי

spraizler

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד אחרי שלא אני לבד החלטתי, אלא בחשיבה משותפת עם עדי המנהלת השניה. אני משתף כאן בפורום אבל אני עושה הרבה החלטות לבד, בשביל זה אני המנהל אתר. ולא סתם מחקתי את המורלים נגד, אתם ישר קופצים ומאשימים. מחיקת המורלים נגד הגיע אחרי הרבה זמן שאנשים מעלים מורלים פוגעים נגד מועצות, ואנחנו לא מאשרים אותם. כל עוד זה ככה זה היה עוד סביר.. כמו כן הייתם יכולים לראות שאין כמעט מורלים נגד. גם אנחנו חשבנו, ואני חושב, שמורלים נגד עושים רק רע. לא צריך להאדיר את המועצה שלך ע"י ירידה על מועצות אחרות, אלא תעשה את המורל שלך יותר חזק.. יש גם מסר חינוכי כזה, כי לא פעם רואים אנשים מועצות מקללים אחד את השניה בשם המורל. הדבר ששבר את קש הגמל היה שהתקשרו אל עדי אנשים ממועצה כלשהיא שלא חשוב את שמה, ואמרו לה שהמורלים שנמצאים שם פוגעים בהם ודרשו למחוק. אם מורל מסויים פוגע במישהו אין לו מקום באתר שלנו. בנוסף קיבלנו מייל דיי זועם מיעל- אשת הקשר של הצמ"ר שגם אל התנועה התקשרו ובקשו לדעת את פשר הדבר. לאחר קצת התייעצות החלטנו למחוק את מורלי נגד מהסיבות שפירטתי.

דורד

New member
יש הבדל בין מורלים עם ביטויים שלא צריכים

להופיע במורלים של תנועת נוער חינוכית לבין מורלים מצחיקים ובעלי הומור מסויים ש"נגד" מועצות אחרות שאין שום רע בקיומם

אני לא אומרת לא לסנן.

ברור שלא כל משפט עם שם מועצה וקללה צריך להיכנס. בשביל זה יש אחראי פינה שידע מה לאשר ומה לא. אבל למחוק את הכל זה מטומטמם.

spraizler

New member
אבל עדי את חייבת להבין

משפט של מישהו אחד יכול לפגוע במישהו אחר. את יודעת על מה התקשרו בין השאר להגיד שפוגע? שבאחד המורלים היה כתוב משהו על קטיושות וזה.. אז לך ולי זה לא פוגע.. אבל אולי לאותו בן אדם כן כי הבית שלו היה מופגז חודש על ידי קטיושות ואולי הן אפילו פגעו בו בצורה כזו או אחרת. קללות מסוננות אוטומאטית אבל יש קצת מעבר. ואנחנו לא רוצים שאותו אדם או קבוצה יפגעו רק בגלל שזה מגניב שיש מורלים נגד.

דורד

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

בוא'נה היו מורלים כאלה טובים... אוףףף... נגיד המורל על עמק חפר... "לא רוצה עמק חפר, הם מפילי סבון... תנו לי תנו לי לב שרון" ותנו לי תנו לי עוד כל מיני דברים זה מורל שצריך להישאר והמורל שעמק יזרעאל המציאו על רמת נגב בטיול חנוכה "רק ת'תחת ננגב רמת נגב" זה מורלים שצריכים להישאר קיימים באמת איך הרשית לעצמך למחוק את זה ככה... תחזיר את כל המורלים (ואני מאוד מקווה שזה מגובה) אתה יודע איזו שמחה זו הייתה בשבילי בטיול חנוכה (ואפילו נויה מין --> נוי ימין הייתה שמחה) שהצלחתי (בליווי שלה) לגרום ל"כל" החניכים שלי לשיר בקולי קולות מורלים של רמת נגב... ואז עמק יזרעאל (המועצה הענקית* הזאת) החזירו לרמת נגב (הפיצפונת* הזו) במורל נגד... זה היה אחד השיאים של תנועת בני המושבים ברמת נגב!!! ----------------------------------- *כמובן שמדובר בכמות חניכים ולא בשטח

Taina12

New member
הדוגמא הזאת לא מוצלחת

כי השיר "לא רוצים עמק חפר הם מפילי סבון תנו תנו לי לב שרון" מושר גם ע"י עמק חפר, והם אפילו אוהבים אותו אז אולי ביסודו הוא מורל נגד, אבל בעצם השירה שלו ע"י נוער עמק חפר הוא הופך להיות בעד! איזה יופי! נראה לי ששברתי את שיא החפירה! חפירה בשני משפטים! מקסימה שכמותי!

דורד

New member
אבל זו לא הייתה חפירה

אם זו חפירה, אני מכונה שמורכבת מ-50 מיליארד בולדוזרים... איך את מעיזה לקרוא לזה חפירה.. וחוץ מזה זה כל הרעיון... ישנם כמה מורלי נגד, שמחובבים על המועצות שכביכול הם נגדם.. ולכן לא יתכן שימחקו מורל כזה... לעומת זאת כל מיני אלה אוכלים בתחת ואלה מקבלים מאחורה זה סתם ילדים קטנים שכותבים שטויות על מועצות שהם לא המועצות שלהם... ואת זה כן צריך למחוק... אבל סתם מורלים נחמדים ועם הומור לא צריך למחוק... יוחזרו מורלי הנגד לאתר! (לפחות חלקם) --> מי שבעד שיחזירו את מורלי הנגד (לאחר סינון מורלים בעלי מסר בוטה), שיגיב

lady tay

New member
חברים, הצוות החליט יש לקבל את ההחלטה....

ואת סמכותם.

למעלה